Real Madrid vs Barcelona @ 22:00 GR

billpeppas

Supreme Member
23 October 2013
8,598
Athens
Καλησπέρα παίδες,

Κοίταξα μια στα γρήγορα αλλά δεν βρήκα κάτι, έχει μήπως κανείς κατά νου που μπορεί να παίξει κανά live feed από Sky Sports 1 ( UK ) για το ματσάκι ?

Στο xbmc υπαρχει επισης και το p2p stream που εχει ποιοτικα stream για ποδοσφαιρο... απλα θελει μερικες ρυθμισουλες

Απάντηση: Re: Real Madrid vs Barcelona @ 22:00 GR

Στο xbmc υπαρχει επισης και το p2p stream που εχει ποιοτικα stream για ποδοσφαιρο... απλα θελει μερικες ρυθμισουλες

Για δώσε φως!

Κατεβαζετε το διαθεσιμο plugin απο τα video addons και κατεβαζει αυτοματα το sopcast και το acestream επειτα σε καθοδηγει για να ρυθμισεις τα stream να ανοιγουν με sopcast/acestream δε θυμαμαι την διαδικασια αλλα θυμαμαι οτι πρεπει σε καποια φαση να τρεξουμε το xbmc ως διαχειριστες ωστε να ρυθμιστει το plugin... Αναλυτικα δε θυμαμαι παντως αξιζει πολυ!!

Ποιο plugin ακριβώς;
Σεν βλέπω κάποιο p2p plugin στα διαθέσιμα add ons
Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο repo πρώτα;

Ναι! Το p2p streams repository. Πας system>settings>addons>get addons λογικα θα το εχει εκει..

Τελικά σε Μακ, η εγκατάσταση του python και των πακέτων που απαιτούνται για να παίξει το p2p-streams είναι πακέτο. Έφαγα ένα 2ωρο και δεν τα κατάφερα. Είδα όμως το ματς από το sportsdevil και το καταευχαριστήθηκα...

εγω το εχω σε windows 7 δεν εχω δουλεψει ποτε σε mac. τα sopcast/acestream τα εχεισ εγκατεστημενα? Αν ναι κομπλε γιατι αυτα προσφερουν αρκετα καλη ποιοτητα

Όλη αυτή η διαδικασία γίνεται για να εγκατασταθεί η μηχανή για acestream στο mac (το οποίο στερείται εγγενώς το engine).
Αλλά είναι παίδεμα και ο χρόνος λίγος...

Last edited: