Realta HQV vs Reon HQV vs Faroudja DCDi vs ABT

Βασικα θα κανεις και τα δυο τεστ ,δηλαδη πρωτα upscale o AVR και επειτα το πανελ σου /προβολεας σου . Οποιος σου δωσει καλυτερα αποτελεσματα το χρησιμοποιεις. Παντως για 1300 ευρω που εχει ο 906 στην γερμανια ειναι best buy και ας μην χρησιμοποιεις τον scaler του. Ο επισης καλος ΥΑΜΑΗΑ 3900 εχει νομιζω λιγο πιο πανω στα 1400 με 1500 (το μαθαινουμε αυτο).
Τι μεσο προβολης εχεις για να δουμε τι scaler φοραει ?:BDBDG54:

Μια Samsung 40άρα, FullHD, αλλά όχι 100Hz. Σκέπτομαι όμως να πάω σε πιό σύγχρονη 42άρα LG με FullHD και 100Hz.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί κάποιος να σου απαντήσει σοβαρά και τεκμηριωμένα στα πολύ σημαντικά ερωτήματα που έχεις θέσει.

εγω θα θελα να ρωτησω τον γκουρου μανωλη,εαν αξιζει κ ας υποθεσουμε οτι ακουστικα οι δυο ενισχυτες ειναι στο ιδιο επιπεδο,να δωσω καποια χρηματα παραπανω για να παρω εναν av που φοραει τον reon εναντι ενος που φορα dcdi faroudja?κοντολογις θα φανει στα ματια μου, ενος σχεδον απειρου θεατη (εχω τον επσον τον 700ρη) η διαφορα ποιοτητας εικονας (οι ειδικοι αλλα κ οι ακριβοι av που φορουν τον reon λενε οτι υπερτερει) κ αλλη μια ερωτηση υπαρχει καποιο τσιπ dcdi να ειναι καλυτερο του hqv?ευχαριστω εκ των προτερων

εγω θα θελα να ρωτησω τον γκουρου μανωλη,εαν αξιζει κ ας υποθεσουμε οτι ακουστικα οι δυο ενισχυτες ειναι στο ιδιο επιπεδο,να δωσω καποια χρηματα παραπανω για να παρω εναν av που φοραει τον reon εναντι ενος που φορα dcdi faroudja?κοντολογις θα φανει στα ματια μου, ενος σχεδον απειρου θεατη (εχω τον επσον τον 700ρη) η διαφορα ποιοτητας εικονας (οι ειδικοι αλλα κ οι ακριβοι av που φορουν τον reon λενε οτι υπερτερει) κ αλλη μια ερωτηση υπαρχει καποιο τσιπ dcdi να ειναι καλυτερο του hqv?ευχαριστω εκ των προτερων
θα θελα να ρωτησω κ την γνωμη των συνφουρμιτων που εχουν γνωση πανω στο θεμα

Oι περυσινοί Pioneer είχαν επεξεργαστή της Anchor Bay. Oι αντίστοιχοι του 2010 το ίδιο, και τα μεγάλα μοντέλα (SC-LX73/83) επεξεργαστή της Marvell. Oι Denon του 2010 έχουν ομοίως Anchor Bay. Oι Marantz το ίδιο. Με HQV chipset έχουν μείνει μόνο οι Yamaha και οι μεγάλοι ONKYO (TX-NR3008/5008) ενώ οι φθηνότεροι ONKYO είναι πλέον οι μόνοι που χρησιμοποιούν Faroudja DCDi.

Μάλλον οι Marvell....

Πάντως δεν νομίζω κάποιος να διαπιστώσει αξιόλογες διαφορές συγκρίνοντας τους παραπάνω επεξεργαστές εικόνας μεταξύ τους.