Ίσως για την περίπτωση που το player καλείται να παίξει απλό DVD. Αν μπορείς με ένα δισκάκι να ρυθμίσεις και τα δύο mode αναπαραγωγής, είναι πολύ βολικό.
Εμενα παλι μου δημιουργηθηκε ενα ερωτημα. Ποιος ο λογος ο Joe Kane να φτιαξει ενα καινουργιο δισκακι bluray και να ασχοληθει με το 601 ?
Προφανώς. Αλλά αν ο Kane έχει κατασκευάσει το pattern με τέτοιο τρόπο ώστε να αποδίδεται όπως θα απέδιδε το απλό DVD, θα μπορείς να ρυθμίσεις με blu-ray την απόδοση του DVD. Δεν ξέρω αν γίνεται, υπόθεση κάνω.
Ειδάλλως, το έχει κάνει για να δείξει τη διαφορά του HD με το SD και να απαντήσει στο ερώτημα που συζητούσαμε.
Edit: Δεν είδα την απάντηση του Τάκη. Άρα, Τάκη, χρειαζόμαστε δύο σετ ρυθμίσεων;
And the million dollar question is.....
Πως ξέρουμε κατά ποιο πρότυπο είναι χρωματικά διορθωμένο το υλικό που θέλουμε να δούμε;
And the million dollar question is.....
Πως ξέρουμε κατά ποιο πρότυπο είναι χρωματικά διορθωμένο το υλικό που θέλουμε να δούμε;
Μηπως να ρωτησουμε τον Γκρεγκ απο τι χρονολογια και πριν θεωρει μια παραγωγη παλαια ?
Σορυ φιλος, δεν κρατηθηκα αλλο......
υγ, το παραπανω αποτελει χιουμορ, οχι ειρωνια. :ernaehrung004:
that's a first!Σορυ φιλος, δεν κρατηθηκα αλλο......
always χουμορ + καφες / μεμβράνες neededυγ, το παραπανω αποτελει χιουμορ, οχι ειρωνια. :ernaehrung004:
that's a first!
μην μου κρατιέσαι Χρήστο μου και μου πάθεις τίποτα
always χουμορ + καφες / μεμβράνες needed![]()
Αφου με προκαλει βρε συ , τι να κανω? Δες #390 και #393 :jester:
μεμβρανες, αν δεν το κανονησουμε τωρα κοντα να τις ακουσεις με μαμα cross, θα εχουμε θεμα. Εχω ηδη τα υλικα και ξεκινα το αλλο cross. Πιθανων πριν το πασχα να το εχω βαλει :ernaehrung004:
Δεν πειράζει, αν δεν προλάβει θάρθει ματά το Πάσχα... Γιατί θα τα ξανα-βγάλεις...![]()
Αφου με προκαλει βρε συ , τι να κανω? Δες #390 και #393 :jester:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.