recover deleted photos synced with dropbox

Θοδωρής Ρ.

AVClub Addicted Member
Καλησπέρα σας.

έχοντας εγκαταστήσει το dropbox στον υπολογιστή μου, δημιουργήθηκε ένας φάκελος με το όνομα αυτό, μέσα στον οποίο διατηρώ τις φωτογραφίες μου.
με αυτό τον τρόπο συγχρονίζονται με το cloud και έχω πρόσβαση σε αυτές από παντού.
επιπλέον είμαι ασφαλής ότι αν χτυπήσει ο σκληρός, θα μπορώ άνετα να τις ξανακατεβάσω από το cloud και να μη χάσω τίποτα.

Το πρόβλημα είναι ότι για λόγο που δεν είναι του παρόντος, σβήστηκε μέσω της σελίδας του dropbox (www.dropbopx.com) κάποιος από τους φακέλους με τις φωτογραφίες.
αυτό δεν έγινε άμεσα αντιληπτό και όταν μετά άνοιξα τον υπολογιστή του σπιτιού, έκανε sync και μου έσβησε τον φάκελο αυτό και από τον σκληρό μου δίσκο.

το ερώτημα λοιπόν είναι: υπάρχει τρόπος να κάνω recover τις φωτό από τον δίσκο μου?
αν ναι, ποιός είναι ο τρόπος?

Έχεις δοκιμάσει φαντάζομαι να δείς μπας και δεν έχουν παντελώς σβηστεί, από την παρακάτω επιλογή?

ναι δεν υπάρχει τίποτα εκει :-(
δυστυχώς έγινε αντιληπτό το σβήσιμο πολύ καιρό μετά από όταν συνέβη.
το καλό είναι ότι ο δίσκος από τον οποίο σβήστηκαν δεν πολυ-χρησιμοποιείται οπότε μάλλον απίθανο να έχει γραφτεί κάτι άλλο από πάνω του

Είναι λίγο δύσκολη η περίπτωση εάν ήταν στον πρωτεύον δίσκο του λειτουργικού σου ( c: )
Ιδανικά, θα έπρεπε να έχει αποσυνδεθεί άμεσα ο δίσκος και το undelete Να γίνει σε άλλο μηχάνημα

Έστω και τώρα αποσύνδεσε τον και προσπάθησε από άλλο μηχάνημα, παραδοσιακά εξαιρετικό πρόγραμμα είναι το getdataback for ntfs.

Απάντηση: Re: recover deleted photos synced with dropbox

Είναι λίγο δύσκολη η περίπτωση εάν ήταν στον πρωτεύον δίσκο του λειτουργικού σου ( c: )

όχι δεν είναι στον δίσκο με το λειτουργικό, είναι σε δίσκο που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολύ λίγες εγγραφές.

Re: Απάντηση: Re: recover deleted photos synced with dropbox

όχι δεν είναι στον δίσκο με το λειτουργικό, είναι σε δίσκο που τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολύ λίγες εγγραφές.

Έχει και η http://www.easeus.com/ καλό και εξαιρετικά εύχρηστο πρόγραμμα.
Γενικά επιλογές έχεις σε προγράμματα
Όπως και αυτό που προτείνει ο sfortis
Ξεκίνα τη διαδικασία το γρηγορότερο