Red Bull X-Fighters Athens 2015 - Freestyle Motocross World Tour

etsap

Supreme Member
22 June 2008
5,861
Αθηνα-Ν.Ψυχικο
Εδω μπορειτε να δειτε λεπτομερειες για το event που θα λαβει χωρα στις 12 Ιουνιου 2015 στα Λατομεια Διονυσου στο Διονυσο Αττικης.
Πιστευω πως θα ειναι ενα ομορφο θεαμα και ενας "πειρασμος" για οσους αγαπουν τα αθλητικα δρωμενα, αλλα και αυτους που θελουν να πιεσουν τον εξοπλισμο τους στα ακρα, για να δουν "τι πουλια πιανει"
Εγω λεω να νοικιασω εναν 70-200 2,8 για την 750 μου.
Οποιος θελει να συμμετασχει σε μια ομαδικη "εφοδο" ειναι ελευθερος να γραψει τη γνωμη του, τις γνωσεις του (για το χωρο, την καλυτερη θεση, τις ρυθμισεις του εξοπλισμου κτλ)

Μια ιδεα για το ειδος του event :

https://www.youtube.com/watch?v=nLH55rIjc-Y

Και η φετινή κάπως έτσι πιστεύω θα είναι, αν κρίνω από τον κατάλογο των συμμετοχών. Απλά για τόπος συνάντησης για καφέ είναι καλύτερο από μια καφετέρια ;)

Παίδες, X-Fighters αγώνας του επίσημου καλενταρίου, δεν νομίζω ότι έχει ξανάρθει... όπως αναφέρει και το site:

"Το Red Bull X-Fighters προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FMX περιλαμβάνει την πρωτεύουσα της Ελλάδας, την Αθήνα, στο καλεντάρι του και αναμένεται να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα μέσα στο Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου."

Εγώ κι ο NtinosP όταν μιλούσαμε για μουφα, εννοουσαμε την Photovision 2014 και 2015 (ξέρω άσχετο αλλά μας παρέσυρε η κουβέντα) .
Το event που αναφέρω σαφώς και δεν έχει ξανάρθει στην Ελλάδα και γι αυτό το ζαχαρώνω (φωτογραφικά πάντα )
Αν κάποιος θέλει να μου κάνει παρέα ή να με βοηθήσει με τεχνικές συμβουλές για απαιτούμενο εξοπλισμό ή /και ρυθμίσεις, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

Ηλία θα μοιραστώ μαζί σου την ελάχιστη εμπειρία μου σε επιδείξεις δελφινιών και αεροπλάνων.

Διάλεξα θέση να έχω ευρύ οπτικό πεδίο .. μακρινή απόσταση και ψηλά ....
ζουμ φακό 70-200mm και προέβλεπα τη κίνηση.
θα έλεγα και ένα σοβαρό ιμάντα να ξεκουράζεις το χέρι σου

Θεού Απόλλωνος θέλοντος θα είμαστε παρέα.

Last edited:
Αν δεν έχω κάποιο σοβαρό θέμα με την δουλειά θα είμαι κι εγώ εκεί να δοκιμάσω νέο φακό…