Red Dead Redemption

Free Extension στις 22 Ιουνίου για XBOX360 :award:

Red Dead Redemption: Outlaws To The End

UPDATE 6/7/10: Rockstar announced that on June 22, 2010 they will release free downloadable content known as Outlaws to the End. The content will include six new cooperative side missions ranging from raiding a mine and stealing the gold to riding down a river to secure a town’s weapon cache. New multiplayer rewards as well as new trophies/achievements are also included.

The first DLC expansion pack for Red Dead Redemption: Outlaws To The End, this add-on gives a variety of co-op online missions for your posse to take on as a team.
Release Date: Q2 2010
Exclusively on: Xbox 360

http://www.reddeadredemptiontips.com/page/9/

Νομιζω ισχυει (το Free) και για ps3

Αν γίνεται π.χ. να αυξηθεί η διάρκεια της ημέρας και να μην κρατάει μισή ώρα (real time), χοντρικά νομίζω κανά μισάωρο κρατάει και μετα βραδιάζει.

Αυτο τωρα δεν γινεται τουλαχιστον στην εκδοση για xbox γιατι στα pc ολα γινονται.
Ομως στα μενου υπαρχει κατηγορια cheats οποτε ολα ειναι πιθανα.

παιδιά μια ερώτηση....

Πέρα από τον χάρτη που υπάρχει στην αρχη με το Armandilo και τα υπολοιπα,
υπάρχει και άλλος χάρτης???

Οχι. Απλά κάποια στιγμή με την εξέλιξη του main story πας στο κάτω μέρος κάτω από το ποτάμι που βλέπεις, που υποτίθεται είναι άλλη χώρα: το Μεξικό.

Απ'ότι έχω δει πρέπει να είναι φανταστικό.

Είχα κολλήσει και με το Gun παλαιότερα και γενικώς μου αρέσουν πολύ GTΑηδή που σε πάνε 100-150 χρόνια πίσω στην άγρια δύση... Αν βγει και για PC σύντομα καλά θα ναι. -bye-

Τελος και για μενα και οφειλω να ομολογησω οτι αν και ειχα διαβασει παντου για εξυπνο και απροσμενο τελος αυτο που συμαβαινει δεν το περιμενα με τιποτα.:grinning-smiley-043
Στα μειον του οτι για να δεις τα credits του τελους πρεπει να βρεις ακομα ενα ερωτηματικο το οποιο δεν εμφανιζεται στον χαρτη του παιχνιδιου εκτος και αν παμε πολυ κοντα του.Εγω το βρηκα κατα λαθος και ετσι ειδα και το πραγματικο τελος!

Δε νομιζω οτι γινεται γτ αυτο που μειωνεται ειναι το honor και οχι το fame.
Tωρα αμα αρχισουμε να εξοντονουμε ολοκληρεσ πολεις μπορει κατι να γινει.
Αλλα δεν ειμαι σιγουρος.

Μολις το τερματισα και γω με completion 87%.

Eχω βαλθει για το 100% μπας και παρω τη στολη που δινει ασυλια για τα παντα όλα.

Το πήρα χτες αποσύρωντας 5 παιχνιδάκια στο public... φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον τόσο ως concept όσο και σαν υλοποίηση.. όμως:

ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. Με τον ήχο τι γίνεται ρε παιδιά? Όταν είμαι έξω και μιλάω με την τύπισσα στην αρχή, ακούω κανονικότατα τις φωνές. Μπαίνω μέσα στο σπίτι μαζί της και ανοιγοκλείνουν τα στόματα χωρίς να ακούγεται ομιλία. Το ίδιο και στην εισαγωγή, στο τρένο που μιλούσαν οι γιαγιάδες πίσω, ανοιγόκλειναν απλά στόματα. Όταν ψυλλιάστηκα ότι κάτι δεν πάει καλά, ενεργοποίησα subtitles, και όντως λένε πράγματα, τα οποία θεωρητικά θα έπρεπε να ακούω...

Τι συμβαίνει???

Ειχα παθει ακριβως αυτο που περιγραφεις με το god of war III.

αυτο που εφτεγε σε εμενα τουλαχιστον ήταν θεμα ρυθμισεων απο το μενου του ενισχυτη και του ps3 (απο οσο μπορω να θυμηθω γτ παει κανας χρονος, νομιζω ειχα βαλει απο το μενου του παιχνιδιου ηχο για 5.1 καναλια ενω ειχα τον ενισχυτη σε αλλο mode με αποτελεσμα να μην λειτουργει το κεντρικο των διαλογων).

Ειναι θεμα ρυθμισεων παντως!!

Δε το ψαχνεις λιγο!

φιλικα
ανδρεας

Έπαιξα προχθές το Undead Edition που βγήκε με τα ζόμπι!

Ο χάρτης παραμένει ο ίδιος, μόνο που σχεδόν όλοι οι κάτοικοι έχουν γίνει ζόμπι.
Έχει πολύ γέλιο, τουλάχιστον στην αρχή. Μετά απο δυο μέρες βέβαια το βαρέθηκα αφού δεν προσθέτει πολλά στην ίδια την ιστορία. Χαβαλέ έχει όμως.