Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Re: Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Ναι μεν free από τρύπες αλλά αν η κάμερα βγάζει φωτογραφίες σαν το K20 τότε καλύτερα να μην έχει καθόλου μπροστινή κάμερα..
Να σου πω ακόμα καλύτερα μην είχε καν μπροστινή κάμερα ανάθεμα αν έχω βγάλει έστω μια φορά με op7p η Vivo nex παλιότερα

Sent from my Mi MIX 3 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Ναι μεν free από τρύπες αλλά αν η κάμερα βγάζει φωτογραφίες σαν το K20 τότε καλύτερα να μην έχει καθόλου μπροστινή κάμερα..
Σιγά βρε Ανδρέα,ώπα...
Οι χρήστες που την χρησιμοποιούν για selfie,δεν την πάνε μετά σε έκθεση φωτογραφίας.
Μια χαρά κάνει την δουλειά της.

Σιγά βρε Ανδρέα,ώπα...
Οι χρήστες που την χρησιμοποιούν για selfie,δεν την πάνε μετά σε έκθεση φωτογραφίας.
Μια χαρά κάνει την δουλειά της.

Γιατί βρε Σωκράτη;
Θεωρείς την μπροστινή του κάμερα άξια λόγο για κινητό της κατηγορίας με τα σημερινά δεδομένα;
Την δουλειά της μεν την κάνει για βιντεοκλησεις αλλά την ποιότητα των φωτογραφιών της την θυμάμαι σε κινητά προ τριετίας.
Στις διακοπές τουλάχιστον που τυχαίνει να βγάζουμε φωτογραφίες εγώ σταμάτησα να την χρησιμοποιώ και προτίμησα το τυφλό σύστημα με την βασική κάμερα που είναι σαφώς πιο σημερινή σε επίπεδο ποιότητας.

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Πραγματικά πως βγάζουμε άκρη με τόσα τηλέφωνα της Xiaomi και τις ονομασίες τους??? (που διαφέρουν κιόλας ανάλογα με την ήπειρο!!!). Κυριολεκτικά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω πλέον. Το note9S ή όπως αλλιώς λέγεται κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα άλλα δεν έχω καταλάβει ποιες ουσιαστικές διαφορές έχει σε σχέση με τα Note 8 / Note 8 pro.....μια από τα ίδια μου φαίνεται, με μικροβελτιωσούλες στα σημεία και αν. Στα τις κάμερες δε καμία βελτίωση μάλλον, αν και προσωπικά κινητό χωρίς OIS στην βασική κάμερα δεν ξανακοιτάω πλέον.

Ισχύει αλλά έτσι κατάφερε να γίνει γνωστή και 3η δύναμη στο κόσμο με το να βομβαρδίζει την αγορά με δεκάδες μοντέλα με μικρές διαφοροποιησεις μεταξύ τους.

Τα ίδια έκανε και η Samsung προ 10ετια οταν άρχισε να χτίζει το όνομα της το ίδιο και η Huawei προ 5ετια προτού αρχίσουν τη δραστική μείωση των κυκλοφορίας συσκευών.

Πιθανό και η xiaomi να αρχίσει από εδώ και πέρα τη μείωση συσκευών βγάζει αφού πέτυχε αυτό που ήθελε να γίνει υπερδύναμη και να γίνει γνωστή στη δύση.

Όσον αφορά την συσκευή το zoom έχει ois και στην βασική και στην telephoto κάμερα.

Sent from my OnePlus 7 Pro using Tapatalk

Πραγματικά πως βγάζουμε άκρη με τόσα τηλέφωνα της Xiaomi και τις ονομασίες τους??? (που διαφέρουν κιόλας ανάλογα με την ήπειρο!!!). Κυριολεκτικά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω πλέον. Το note9S ή όπως αλλιώς λέγεται κυκλοφορεί πλέον στην Ελλάδα άλλα δεν έχω καταλάβει ποιες ουσιαστικές διαφορές έχει σε σχέση με τα Note 8 / Note 8 pro.....μια από τα ίδια μου φαίνεται, με μικροβελτιωσούλες στα σημεία και αν. Στα τις κάμερες δε καμία βελτίωση μάλλον, αν και προσωπικά κινητό χωρίς OIS στην βασική κάμερα δεν ξανακοιτάω πλέον.

Το 9S είναι ουσιαστικά το Ινδικό 9 Pro , θα κυκλοφορήσει και το Ευρωπαϊκό 9 Pro που είναι το Ινδικό Pro Max.

To 9S έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία αλλά χειρότερη κάμερα και οριακά πιο αδύναμο επεξεργαστή (ειδικά σε GPU) από το 8 Pro.

Το 9S είναι ουσιαστικά το Ινδικό 9 Pro , θα κυκλοφορήσει και το Ευρωπαϊκό 9 Pro που είναι το Ινδικό Pro Max.

To 9S έχει μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία αλλά χειρότερη κάμερα και οριακά πιο αδύναμο επεξεργαστή (ειδικά σε GPU) από το 8 Pro.

Πιο το νόημα τότε?? Βγάζεις μια συσκευή που είναι τα ίδια ή και χειρότερη από αυτή που αντικαθιστάς...είμαι fan της Xiaomi άλλα το έχει ξεφτιλίσει σε ένα βαθμό νομίζω. Πρέπει να αρχίσει να μαζεύει τις σειρές και να μην βγάζει δεκάδες συσκευές με ελάχιστες διαφορές μεταξύ τους.

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Το Note 8 Pro είναι και μεγάλο και βαρουτσικο και το 9s είναι ακόμη πιο μεγάλο και βαρύ. Νομίζω είναι μειονέκτημα αυτό.

Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ ,που δεν ξέρω τεχνικά θέματα κλπ. Εχω το note 8 pro εδώ και μερικές μέρες. Δεν ξερω αν έχει ήδη απαντηθεί. Το ότι δεν υπάρχει η ένδειξη ΗD. δίπλα σε ταινίες και σειρές του Netflix που έχω βάλει στο κινητό, σημαίνει ότι δεν έχει υπάρξει το αντίστοιχο update ή επίκειται να γίνει?

Να κάνω μια ερώτηση κι εγώ ,που δεν ξέρω τεχνικά θέματα κλπ. Εχω το note 8 pro εδώ και μερικές μέρες. Δεν ξερω αν έχει ήδη απαντηθεί. Το ότι δεν υπάρχει η ένδειξη ΗD. δίπλα σε ταινίες και σειρές του Netflix που έχω βάλει στο κινητό, σημαίνει ότι δεν έχει υπάρξει το αντίστοιχο update ή επίκειται να γίνει?

Κάνε το update για Android 10
Επίσης κάνε εγκατάσταση αυτό
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.androidfung.drminfo
Έλεγξε αν στο widevine level λέει L1 ή L3

Το 8 Pro έχει Security Level L1 αλλά παρόλα αυτά παίζει μέχρι 540p.

Με το update σε android 10 (που εγώ δεν το έχω πάρει ακόμη) υποτίθεται ότι θα το φτιάξουν το θέμα αυτό.

Πως καταλαβαίνεις τι ανάλυση παίζει το κινητό το netflix;

Κάνεις αναζήτηση στο Netflix "Test pattern" και σου βγάζει κάποια video που έχουν μεγάλες αναλύσεις (4Κ) , πατάς κάποιο από τα 2-3 πρώτα και βλέπεις πάνω δεξιά τι ανάλυση το παίζει το κινητό. Εμένα μου βγάζει 960x540.

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου Γιάννη.
Δοκιμάζοντας από τα test patterns του Netflix στο redmi note 8 είδα ότι το 4Κ 30p και 24p το παίζει σε Fhd ενώ το 4k 60p το παίζει σε HD.
Καλά είναι για τόσο οικονομικό κινητό.
Επίσης προχτές έκανα τη δοκιμή και έκλεισα τη βελτιοποίηση του MIUI από τις επιλογές για προγραμματιστές και νομίζω ότι είδα αλλαγή στην απόκριση του κινητού χωρίς να δω αλλαγή στη διαχείριση της μπαταρίας.
Μπορεί βέβαια να είναι και η ιδέα μου, αν κάποιος ξέρει κάτι ας μοιραστεί την εμπειρία του.

Το περίεργο είναι ότι το Note 8 παίζει HD ενώ το Pro παίζει 540p , κάποιοι λένε ότι φταίει το Netflix που δεν έχει συμβατότητα για τον επεξεργαστή επειδή είναι mediatek.

Θα δοκιμάσω και αυτό που λες.-bye-

Να κάνω λίγο τον γκρινιάρη??? Βλέπεται ταινίες/Netflix κλπ. στις 6αρες οθόνες των κινητών??? Πραγματικά αν το κάνετε χαράς το κουράγιο σας, δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να εγκαταστήσω το Netflix στο κινητό!!!

Να κάνω λίγο τον γκρινιάρη??? Βλέπεται ταινίες/Netflix κλπ. στις 6αρες οθόνες των κινητών??? Πραγματικά αν το κάνετε χαράς το κουράγιο σας, δεν έχω μπει καν στην διαδικασία να εγκαταστήσω το Netflix στο κινητό!!!
Έλα ντε.
Μαζοχισμός.