Kαλύτερος επεξεργαστής,οθόνη χωρίς τρύπα για εμένα τα βασικά χαρακτηριστικά υπέρ του Xiaomi.Μολις κοιταξα, τρεχει την 11.3.0 αλλα widget απ ευθειας κλησης δεν υπαρχει. Εν τω μεταξυ στα ιδια λεφτα ειναι το Α70 ποιες οι διαφορες μεταξυ τους;
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδια πηρα την αποφαση για αγορα νεου κινητου με μπατζετ μαξιμουμ 300 .
Κατοχος samsung Α5 του 15 και προσφατα του 8A xiaomi σπ τη δουλια, θα θελα κινητο με πανω απο 4000 μπαταρια, ραδιοφωνο, widget απ ευθειας κλησης που εχει το Α5 μου αλλα οχι το 8Α της xiaomi και το θεωρω απαραιτητο, κοιταγα για Α70 αλλα απ αυτα που διαβαζω εδω μαλλον πιο οικονομικα στα ιδια χαρακτηριστικα ειναι της xiaomi, επισης μ ενδιαφερει 6 ram 128 rom, θα θελα την αποψη σας και τις προτασεις σας.
Το 9Τ εχει ραδιοφωνο;
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστω αλλα θα βαλω δοσεις, ξερω θα μου ρθει πιο ακριβο αλλα μετρητο γιοκ.Αυτό θα πάρεις Κώστα. Έχει ράδιο που θες, καλή μπαταρία-κάμερα-επεξεργαστή, κλπ..
Βγαίνει ~250e το 6/128 Global με κουπόνι.
Μια οθόνη IPS δεν θα έχει ποτέ, ούτε παρεμφερή απόδοση με μια oled. Δεδομένου του ότι είναι ίσως το βασικότερο στοιχείο μιας συσκευής, δίνεις αρκετό βάρος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.