Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Για να παρηγορηθείς λίγο.
Η παραγγελία έγινε από κατάστημα που απέχει από το σπίτι μου 12-15 λεπτά την περασμένη Πέμπτη.
Ενημερώθηκα από το κατάστημα ότι θα παραλάβω με ACS.
Το υποκατάστημα της ACS απέχει 5 το πολύ λεπτά από το κατάστημα,άρα 17-22 λεπτά από το σπίτι μου.
Ακόμα περιμένω...
Αν απορεί κανείς γιατί δεν πήγα να το παραλάβω εγώ από το κατάστημα είναι γιατί τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά...

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Η παραγγελία έγινε από κατάστημα που απέχει από το σπίτι μου 12-15 λεπτά την περασμένη Πέμπτη.
Το υποκατάστημα της ACS απέχει 5 το πολύ λεπτά από το κατάστημα,άρα 17-22 λεπτά από το σπίτι μου.
Ακόμα περιμένω...
Αν απορεί κανείς γιατί δεν πήγα να το παραλάβω εγώ από το κατάστημα είναι γιατί τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά...
Ακριβως το ιδιο συμβαινει αλλα δε μπορω να χωνεψω οτι παραγγελια μια μερα μετα του κινητου για τη θηκη απο καταστημα στην Καρδιτσα παρακαλω, παρελαβα την επομενη, ειναι να τρελλαινεσαι.

Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Έχω σταματήσει να παραγγέλνω με την ACS γιατί εδώ που μένω είναι προβληματικό το κατάστημα. Στον αδελφό μου έχασαν κινητό που είχε αγοράσει από τον Γερμανό (και είχε πληρώσει φυσικά) και με το ζόρι γιατί είναι δικηγόρος και τους ζόρισε πολύ το βρήκαν μετά από μια εβδομάδα. Εμένα παλιότερα δεν μου έφερναν δέμα με την δικαιολογία ότι δεν με έβρισκαν και μου έστειλαν και μήνυμα ότι δεν το παρέλαβα λόγω αδυναμίας πληρώμης...λολ...

Έχω σταματήσει να παραγγέλνω με την ACS γιατί εδώ που μένω είναι προβληματικό το κατάστημα. Στον αδελφό μου έχασαν κινητό που είχε αγοράσει από τον Γερμανό (και είχε πληρώσει φυσικά) και με το ζόρι γιατί είναι δικηγόρος και τους ζόρισε πολύ το βρήκαν μετά από μια εβδομάδα. Εμένα παλιότερα δεν μου έφερναν δέμα με την δικαιολογία ότι δεν με έβρισκαν και μου έστειλαν και μήνυμα ότι δεν το παρέλαβα λόγω αδυναμίας πληρώμης...λολ...

Εχει φαει πολύ κραξιμο η acs (δικαιολογημενα) τις τελευταιες εβδομαδες.
Και για την κακή παραδοση αλλα και για την σιωπηλή αυξηση (~20%).
Οσο περνάει απο το χέρι μου, δεν θα την χρησιμοποιώ...

Ελα ομως που το 99% των ηλεκτρονικων καταστηματων αυτη χρησιμοποιουν!

Ελα ομως που το 99% των ηλεκτρονικων καταστηματων αυτη χρησιμοποιουν!

Επειδή παραγγέλνω πάρα πολλά πράγματα online (μπορεί και πάνω απο 2,000 ευρώ το χρόνο) περίπου το 30-35% έχει ACS. Κάπου στο 25-30% έχει η Γενική και 15-20% η Speedex και τα ΕΛΤΑ.

Πολλά καταστήματα έχουν συνδυασμό από 2 ή 3 μαζί και σου δίνουν δυνατότητα να διαλέξεις.

Ακόμα περιμένω...
Τελικά μου έφερε σήμερα το δέμα υπάλληλος της εταιρείας!!! που αγόρασα το προιόν.
Μου είπαν πως αν περίμεναν την ACS,δεν ήξεραν πότε θα παραδώσουν.
Βέβαια μου είπε ότι αυτό έγινε επειδή ήμουν κοντά.

Καλιο αργα παρα ποτε για μενα...

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς λοιπόν μετά από επτά ημέρες χθες παρέλαβα, τι να λέμε τώρα, η θήκα από Καρδίτσα > Περιστέρι έκανε ακριβώς 19 ώρες και το κινητό από Περιστέρι > Περιστέρι 7 ημέρες, αθάνατη Ελλάδα.
Στα του κινητού, μετά από πέντε χρόνια ευτυχούς συμβίωσης με το Α5 έπιασα το xiami στα χέρια μου και μ έπιασε δέος. Φυσικά προσπαθώ να το μάθω και να το φέρω στα μέτρα μου γιατί κάποιες συνήθειες δεν αλλάζουν, έχω όμως ένα προβληματάκι και θέλω τη βοήθειά σας. Χτες αργά το βράδυ βρέθηκε μια δεύτερη αναβάθμιση συστήματος, μετά απ αυτή δε μου δουλεύουν σωστά οι φωτό των επαφών. Συμβαίνει το εξής κουφό, βάζω μία φωτό κι ενώ στην αρχή φαίνεται κανονικά στο πάνω μέρος της οθόνης, ξέρετε που πιάνει το 30% επάνω ψηλά και μετά από λίγο αυτό μένει μαύρο και η φωτό μόνο σ ένα μικρό στρογγυλό πλαίσιο αριστερά απ το όνομα, έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Το κουφό είναι ότι αφού έβαλα το λογαριασμό μου και έκανα συγχρονισμό χθες το πρωί οι εικόνες φαινόντουσαν όλες κανονικές, τώρα μόνο σαν προεπισκόπηση αριστερά απ τα ονόματα, εκτός αν εξαιρέσω τρεις τέσσερις επαφές που φαίνονται κανονικά επάνω ψηλά, τι μπορεί να φταίει ξέρει κανείς; Κοιταξτε τις φωτο, η ιδια εικονα ειναι, πως γινεται αυτο;

13fc46513778f5a16fe565ec9a71eeb6.jpg
a5efe103f8fef775b55dc6b3ba247a8c.jpg

Last edited:

Καλορίζικο το κινητό.
Έχει τα θετικά του η συσκευή σου αλλά στο software θα σε κουφανει με τα τερτίπια του κάθε φορά που κάνει αναβάθμιση.

Καλορίζικο το κινητό.
Έχει τα θετικά του η συσκευή σου αλλά στο software θα σε κουφανει με τα τερτίπια του κάθε φορά που κάνει αναβάθμιση.
Μαλιστα, ελπιζω να το δουν και να το φτιαξουν.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για δοκίμασε να τις περάσεις από pc/laptop μέσω του Google Contacts και μετά να ξανακάνεις συγχρονισμό.
https://contacts.google.com/
Επίσης,πήγαινε στις ρυθμίσεις-Προβολή-κανε scroll down και βρες Λειτουργία Πλήρους Οθόνης και δες αν στις Επαφές είναι ενεργοποιημένη.

Για δοκίμασε να τις περάσεις από pc/laptop μέσω του Google Contacts και μετά να ξανακάνεις συγχρονισμό.
https://contacts.google.com/

Χμμ καλή ιδέα δεν το σκέφτηκα, ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αργότερα όμως γιατί με καλεί το καθήκον (επιτραπέζιο risk).

έκανα edit στο μνμ.
Δες και το άλλο που έγραψα.

Το είδα, το έχει ενεργοποιημένο αλλά γκριζαρισμένο δε μπορώ να επέμβω και γράφει αυτές οι εφαρμογές είναι βελτιστοποιημένες για εφαρμογής πλήρους οθόνης.