Redmi [Δοκιμές, Συγκριτικά, Updates]

Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Κάποτε τα έκανα αυτά.
Είχα χρόνο και όρεξη και έβαζα και έβγαζα roms.
Αυτό που κάνει τώρα ο Alex και που παλιότερα έκανα και εγώ, τώρα μου φαίνεται βουνό.
Πάντως στο μέλλον ίσως το ξανακάνω το πείραμα με Xiaomi.

Mε τις custom roms ξεκινάς να λύσεις 1 πρόβλημα και δημιουργείς 10.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Σωκράτη υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερώσουμε γι αυτό το bug την Xiaomi?
Μέσα από την συσκευή σου υπάρχει μενού για να κάνεις αναφορά σε προβλήματα ή αν έχεις κάποια ιδέα να προτείνεις

Σωκράτη υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερώσουμε γι αυτό το bug την Xiaomi?
Καταρχήν θα το έγραφα στο Ελληνικό forum για Xiaomi,στην κατηγορία Bugs ανοίγοντας νέο θέμα:
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/28-MIUI-ROM-BUGs/?2fda79b9

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Καταρχήν θα το έγραφα στο Ελληνικό forum για Xiaomi,στην κατηγορία Bugs ανοίγοντας νέο θέμα:
https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Board/28-MIUI-ROM-BUGs/?2fda79b9

Ευχαριστώ για άλλη μία φορά Σωκράτη, ήδη άνοιξα: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/42893-%CE%A0%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%BF-9T/

Παπαριές σου απαντούν και εκεί με μεγαλύτερη αυτή με την υψηλή και χαμηλή ανάλυση της φωτό.
Γράψε κι εδώ κάτι αλλά στο τέλος νομίζω ότι την λύση θα δώσει η επαναφορά του τηλεφώνου.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=478007

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Παπαριές σου απαντούν και εκεί με μεγαλύτερη αυτή με την υψηλή και χαμηλή ανάλυση της φωτό.
Γράψε κι εδώ κάτι αλλά στο τέλος νομίζω ότι την λύση θα δώσει η επαναφορά του τηλεφώνου.
http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=478007
Επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και φτου απ την αρχη; Πφφ τα βαριεμαι ρε γαμωτο.

Στάλθηκε από το Mi 9T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επαναφορα εργοστασθακων ρυθμισρων και φτου απ την αρχη; Πφφ τα βαριεμαι ρε γαμωτο.

Έλα μωρέ.όταν συνδεθείς στον λογαριασμό Google,δεν έχεις να κάνεις και πολλά πράγματα μετά.
Τώρα μπήκα για να κάνω copy/paste το πρώτο μήνυμά σου για το πρόβλημα σε μια ομάδα στο facebook μπας και δώσει κανείς καμιά απάντηση της προκοπής.

Έλα μωρέ.όταν συνδεθείς στον λογαριασμό Google,δεν έχεις να κάνεις και πολλά πράγματα μετά.
Τώρα μπήκα για να κάνω copy/paste το πρώτο μήνυμά σου για το πρόβλημα σε μια ομάδα στο facebook μπας και δώσει κανείς καμιά απάντηση της προκοπής.
Το κακο ειναι οτι με την ελλειψη καρτας δεν μπορω να περασω εικονες, εγγραφα κι αλλα.
Πως κανω σωστα τη διαδικασια επαναφορας;

Last edited:
Re: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Επισης εχει πολλες επιλογες για αντιγραφα ασφαλειας, μολις κανω επαναφορα να χρησιμοποιησω καποιον απ αυτους;

Εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,συνδέω την συσκευή με τον υπολογιστή με καλώδιο και κάνω copy/paste ότι θέλω να μεταφέρω/σώσω.
Από αντίγραφα ασφαλείας δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά.
Η διαδρομή για επαναφορά είναι:Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Αντίγραφο Ασφαλείας και επαναφορά.

Re: Απάντηση: Redmi [Ειδήσεις, Δοκιμές, Νέα μοντέλα, Συγκριτικά]

Εγώ για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο,συνδέω την συσκευή με τον υπολογιστή με καλώδιο και κάνω copy/paste ότι θέλω να μεταφέρω/σώσω.
Από αντίγραφα ασφαλείας δεν έχω κάνει ποτέ επαναφορά.
Η διαδρομή για επαναφορά είναι:Ρυθμίσεις-Σχετικά με το τηλέφωνο-Αντίγραφο Ασφαλείας και επαναφορά.
Ο,τι κινητο εχω συνδεσει με υπολογιστη μου χει κανει ζημια στην μπαταρια αργει μετα να φορτισει κανει δυο νερες να συνελθει.

Ο,τι κινητο εχω συνδεσει με υπολογιστη μου χει κανει ζημια στην μπαταρια αργει μετα να φορτισει κανει δυο νερες να συνελθει.

Έχω συνδέσει άπειρα κινητά,άπειρες φορές,πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Έχω συνδέσει άπειρα κινητά,άπειρες φορές,πρώτη φορά το ακούω αυτό.

Κι όμως φίλε μου, δεν το ήξερα και παρατηρούσα που και που κάτι περίεργες συμπεριφορές στο κινητό, να αργεί να φορτίσει κυρίως, μια μέρα το συζήταγα μ ένα συνάδελφο στη δουλιά και μου λέει: "μήπως το σύνδεσες πάνω στον υπολογιστή με usb" Ναι του απάντησα, ΛΑΘΟΣ τραγικό μου λέει, οι θύρες αυτές καταστρέφουν τις μπαταρίες των κινητών, μη το ξαναφορτίσεις μου είπε. Ε μία μέρα ξεχάστηκα όπως λες και πάω να περάσω κάτι φωτό και το συνδέω στο πι σι, δύο μέρες έκανε να συνέλθει το κινητό, δεν φόρτιζε με την καμία, το έκλεισα και το άφησα όλο βράδυ και μετά το φόρτισα με τον φορτιστή, τίποτα, την τρίτη μέρα συνήλθε κάπως και το βράδυ φόρτισε κανονικά. Μιλάμε να παίρνει τέσσερις ώρες για να φορτίσει ή να μου αδειάζει το power bank, δεν το χα συνδυάσει ποτέ ότι μπορεί να φταίει ο υπολογιστής, νόμιζα ότι τα παιξε η μπαταρία απ όταν σταμάτησα να το βάζω δουλεύει ακόμα και τώρα μια χαρά. Λοιπόν πάω στο νήμα του 9τ που μου έβαλες γιατί βγήκαν κι άλλα προβλήματα με την επαναφορά, η ρομ στα σάμσουνγκ δεν παίζεται με τίποτα κι άμα έχεις συνηθίσει δέκα χρόνια, δύσκολα τώρα προσαρμόζεσαι στην MUI.

Καθόλου λάθος η φόρτιση από PC, μάλιστα κάνει καλό στην μπαταρία η αργή φόρτιση που προσφέρει αφού η θερμοκρασία της μπαταρίας κατά την φόρτιση είναι χαμηλότερη από ότι με τον φορτιστή

Καθόλου λάθος η φόρτιση από PC, μάλιστα κάνει καλό στην μπαταρία η αργή φόρτιση που προσφέρει αφού η θερμοκρασία της μπαταρίας κατά την φόρτιση είναι χαμηλότερη από ότι με τον φορτιστή

Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω, από τότε που σταμάτησα να φορτίζω το κινητό απ τον υπολογιστή δεν μου χει ξανά κολλήσει η μπαταρία κι απ ό,τι κατάλαβα με μια μικρή έρευνα είναι κοινό μυστικό, δύο άνθρωποι μου το επιβεβαίωσαν αλλά ό,τι και να λέμε το βίωσα ο ίδιος οπότε εγώ προσωπικά δεν ξανά βάζω το κινητό στον υπολογιστή.

Κινητάρα.
Να ρωτήσω κάτι χαζό;
Τα 5G κινητά έχουν μεγάλη ακτινοβολία και στη 4G λειτουργία;