Refresh Rate, Frame Interpolation και 3D

Ωχ, ωχ....μας την έπεσαν οι τζαμένιοι!!:D

Προσοχή στα καθαριστικά και με ρέγουλο αυτό...

EK-3123-II.jpg

:Banane0:

Ώρες λειτουργίας περιμένω ν' ακούσω... :rolleyes:

Καλιμπραρισμα, 20 λεπτά 3D, 2 ταινίες μόνος, τεστ στο παρεάκι... κάπου στις 10 ώρες max θα είναι... :BDGBGDB55:

Αυτά λετε και μου έχει βγεί το όνομα... Πάνω από 150 ώρες έχω...

(Με τους γκαζοτενεκέδες που κυκλοφόρησαν όλοι μαζεμένοι τώρα τελευταία - Pacific Rim, Iron Man, Man of steel κλπ - μούχει "τσακίσει" τη λάμπα ο γιός..:angry:)

Ωωωωωω!

Συγχαρητήριά στον υιό, Μπάμπη μου!
...την έσωσε την παρτίδα! :Banane0:

( στον Χατζ δεν απαντάμε γιατί δεν έχει ηχεία :HTEHETH63: :flipout: )

Εχω την εντυπωση οτι και σε μενα σε 3d ειναι απενεργοποημενο το fi.
Οχι οτι τα πολυβλεπω δηλαδη....

υγ
...μη ξερογλυφεστε για τον jvc του Μπαμπη.....
τον εχει συμφωνησει ηδη...:ernaehrung004:

Βγηκε ειδηση.! Ο Μπαμπης παει για τον 4Κ.! :ears:

υ.γ.
Θα βρω να δοκιμασω ενα iso 3d για να δω αν και σε μενα απενεργοποιειται το F.I. σε frame packed.!

Last edited:
Σιγά μη ξεροκτλ...

η πρώτη δοκιμή με προβόλι (και μάλιστα καντήλι...) ήταν απογοητευτική... τόνιζε τις ατέλειες των τοίχων lol

:ADFADF1:

Σιγά μη ξεροκτλ...

η πρώτη δοκιμή με προβόλι (και μάλιστα καντήλι...) ήταν απογοητευτική... τόνιζε τις ατέλειες των τοίχων lol

:ADFADF1:

Σωπα, εκανες τετοιο πραμα και δεν ειπες τιποτα.....
Για λεγε....

Βγηκε ειδηση.! Ο Μπαμπης παει για τον 4Κ.! :ears:

υ.γ.
Θα βρω να δοκιμασω ενα iso 3d για να δω αν και σε μενα απενεργοποιειται το F.I. σε frame packed.!

4κ ναι, αλλα τηλεοραση -bye-

Για το καλο της επιστημης, εβαλα το power dvd 13 ultra και κατεβασα δυο 3d iso frame packed samples.
Εκανα mount το iso και προσπαθησα να το κανω αναπαραγωγη με το power dvd.

Δυστυχως οσο κι αν προσπαθησα δεν τα καταφερα.! Το power dvd μου βγαζει μυνημα να επιλεξω διαφορετικη οθονη.
Επελεξα τοσο στο Power dvd , οσο και στον προβολεα την επιλογη "auto" αλλα και χειροκινητα την επιλογη frame packing στον προβολεα,
αλλα το power dvd εξακολουθει να μην αναπαραγει το iso. Συνεχως το μυνημα για να επιλεξω αλλη οθονη (η κατι τετοιο)

Πιθανολογω, οτι ισως φταιει η ati. Ειτε προβλημα με drivers, ειτε η καρτα δεν υποστηριζει 3d frame packed αναπαραγωγη. Μιλω για τη σειρα ati 4XXX (4890).

Μεχρι να φερω δανεικο ενα Playstation 3 (bluray player δεν υπαρχει) δεν μπορω να συνεχισω το τεστ αναπαραγωγης 3d frame packed + frame interpolation.

Γιάννη, γί αυτό δεν σου απενεργοποιεί το Frame Interpolation... Επειδή δεν παίζει! :flipout:

Λες. ? Μεχρι τωρα δεν ειχα μπει στον κοπο να δοκιμασω full 3d με καποιο player γιατι δεν ειμαι fan του 3d.
Hδη εχω ζητησει να μου φερουν ενα playstation 3 για δοκιμες.! Το ps3 απο οσο ξερω παιζει 3d iso απο τη usb του.!
Θα του φορτωσω τα demo που κατεβασα και θα το τσεκαρω.!

Παντως οσα top/bottom---sbs δοκιμασα να δω χωρις frame interpolation, δεν βλεποντουσαν. Πολυ κουραστικα για τα ματια μου.!
Αν ο προβολεας δεν εχει τη δυνατοτητα αναπαραγωγης f.i. στο 3d, θα το θεωρησω μεγα σφαλμα.!
Δεν καταλαβαινω ομως γιατι να μην το εχουν.
Μετατρεπει θεωρητικα τα 24 σε 60 καρε (στα 60hz) και δινει καθε καρε σε καθε ματι/κλειστρο. (120hz)
Kανω καπου λαθος σε αυτο, ή απλα ειναι θεμα επεξεργαστικης ισχυος οπως ειπωθηκε. ?

Εχω την εντυπωση οτι και σε μενα σε 3d ειναι απενεργοποημενο το fi.
Οχι οτι τα πολυβλεπω δηλαδη....

υγ
...μη ξερογλυφεστε για τον jvc του Μπαμπη.....
τον εχει συμφωνησει ηδη...:ernaehrung004:

Δεν σου παει το άσπρο εσένα. Αμα δεν τον θέλω τελικά θα σου πω πάντως.

Απο οσο βρηκα γκουγλαροντας, μαλλον υποστηριζει f.i. στο 3d.!

Eνα copy/paste απο το avsforum.! (συγκριση benq w7000--jvcrs45--epson5010--sonyhw30)

FI in 3D:

I know some people hate FI. sometimes I do too, especially when it's too intense and creates the soap opera effect. If programmed correctly, it can remove some of the 24p judder in the 3D blurays and create a pleasing 3D viewing experience.

JVC RS40/RS50/RS45 - I was hoping JVC was going to put this in for the new models.

BenQ W7000 - The FI in 3D on the BenQ is subtle, yet effective. Combined with the neutral color tint of the glasses and the lack of flicker, the 3D was very pleasing, especially during fast paced action scenes.

Sony HW30 - Same comments as the W7000. The FI in 3D stays on all the time on my HW30. It's very subtle, but just enough to smooth out the film. I am glad Sony elected to put this feature in 3D for these models.

Oποτε μαλλον ο benq w7000 υποστηριζει F.I. στο 3D του.!
Τελικα αυτος ο προβολεας, υποστηριζει μονο πραγματα που δεν γουσταρω.! :twoguns:

Κριμα ομως, δεν ειχα παρει χαμπαρι οτι καποιοι προβολεις δεν το υποστηριζουν.! Η λυση βεβαια σε sbs απο pc με svp, ειναι μια λυση. Ομως καποιοι μπορει να θελουν f.i. απο ενα bluray player.