Rega P1

Τον ολοκληρωμενο ειχα...Πολυ καλος για krell , περιεργος δεν ανηκω σε αυτη την σχολη ,αλλα ο συγκεκριμενος ειναι λιγο διαφορετικος...Αναβαθμιση θα κανω αλλιως θα τον κραταγα...Η ενεργη φυση τον purity με αναγκαζει να αγορασω προενισχητη....Ο προ θα ειναι στην ιδια χρηματικη βαθμιδα με τον krell θα ειναι λαμπατος διαφορετικη σχολη φυσικα αλλα μου ταιριαζει καλητερα...

Σίγουρα εσύ έχεις τον τελευταίο λόγο.

Απλώς οι Krell θεωρούνται από τα καλύτερα solid state μηχανάκια παγκοσμίως.
Νόμιζα ότι είχες κατασταλάξει από ενισχυτικά για να έχεις αυτόν...

Μα και ειναι ,απλα το γουστο μου ειναι σε αλλα ακουσματα.

Οταν τον αγορασα ειχα ακουσει διαφορους ολοκληρομενους και προ+τελικους στην ιδια κατηγορια και τον προτιμησα απλα τον αλαζω λογο ηχειου που θελει προ...

Πάντως απ' όσο ξέρω, η λάμπα δεν έχει γυρισμό.
Αν πας σε λαμπάτο προ θα γλυκαθείς και μετά θα ψάχνεις και τελικούς (νομίζω τα Purity δουλεύουν και ως παθητικά)...

....ουτε η μεμβρανη εχει απο οτι λενε...
Ναι και ως παθητικα αλλα θα τα εχω ενεργα ,εχουν μεσα τους απο 200watt το καθενα γιαυτο και ο προ...Αλλιως θα τον κραταγα τον Krell...Τσαμπα ψευδωνυμο εχω?Τωρα λεω να το κανω logadonis....

Έχεις και περισσότερες επιλογές σε προ, μια και τα Purity είναι single-ended.

Εγώ δυσκολεύτηκα, επειδή έψαχνα για Balanced.
Τα studio Monitors βλέπεις είναι full balanced...

Ναι υπαρχουν διαφορα αλλα μαλλον παω για τον pv15 της Conrad Johnson,θα του βαλω και phono αργοτερα μιας που παιρνει και θα ειναι ετοιμο και για το πλατο...

Ειναι μπερδεμα το ατιμο το χομπι,μια λαθος στροφη και γινεσε ''unbalanced''

Σε καληνυχτω και παω για υπνο , η συνεχεια οταν με το καλο ερθουν να ξυπνησω και το μακελιο που γινετε για τα εν λογο ηχεια...χε,χε....

Το μεταχειρισμένο πλατώ θέλει πολύ ψάξιμο. Έχει πολλά κινούμενα μέρη και ανάλογα με την χρήση του μπορεί να σου βγεί απο κελεπούρι μέχρι για πέταμα, ειδικά αν το χειριζόταν dj. Πρέπει να το ξέρεις.

Ειναι σαν το αυτοκινητο και αυτο.Αν πετυχεις καλο μεταχιρισμενο εισαι μια χαρα αλλα αν πας για καινουριο αντε να βρεις σε αυτα τα λεφτα..?...Παντος αν δεν βρω τιποτα τοτε , δεν ξερω το συγκεκριμενο thorens σε ανοιχτο χρωμα ειναι αλλα πραμα και ας ειναι υποβαθμισμενο σε βραχιονα-κεφαλι...''Μπορει να ριξω λιγο νερο στο malt μου''.....