Registration της D60&φακων?

soulkeeper

AVClub Addicted Member
5 October 2006
1,992
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Ειπα να κανω register την D60,το φακο 18-55vr του κιτ και τον 70-300Vr...
Το google λοιπον με οδηγησε σε site tis nikonusa,εκανα εγγραφη κ δηλωση των 3 προιοντων...To θεμα ειναι για τους 2 φακους μου εβγαλε μηνυμα οτι εγινε register me σωστο S/N...αλλα για την μηχανη μου γραφει οτι εγινε register αλλα με λαθος S/N!!(μου βγαζει μνμα μαλιστα,να ξαναελεγξω για πιθανο λαθος στην εισαγωγη του S/N κ αφου σιγουρευτω οτι ειναι σωστο να τικαρω ενα checkbox ωστε να δηλωθει σαν πιθανο grey market..)

Εκανα το ιδιο μετα,στο site της nikon europe(εκανα login sto nikon uk)...και εκει "δεχτηκε" και τα 3 προιοντα χωρις προβλημα...

Τι γινετε βρε παιδια?

Απο εδω δεν πηρες την μηχανη? Εγγυηση δεν εχεις?

Εκτος του οτι εισαι φιλος με τον Obama :afro:γιατι μπερδευεσαι με nikon USA? Ασε που πρεπει να μας θεωρουν και grey market.

To registration με την nikon europe αν θες το κανεις. Εσυ εχεις την εγγυηση, εγινες registered και στο UK οποτε εισαι μια χαρα.Μην αγχωνεσαι.

Δεν μας στελνεις καμια φωτογραφια απο την καλντερα με κανα magic light?

Βρε SAM...(safari addicted man!):elefant:
Απο Ελλαδα την πηρα με εγγυηση αντιπροσωπειας κ απο μαγαζι κεντρου με πολυ θετικα σχολια και εντυπωσεις.....αλλα τρομαξα προς στιγμην...
Επισης,θα το εβρισκα πιο λογικο να μου ταβγαζε και τα 3 με λαθος S/N ,παρα να μου βγαλει μονο για την μηχανη...
Παντως στο Uk εκανα κανονικα...(ετσι φαινεται τουλαχιστον..)

Ποιο magic light???Σημερα επικρατει magic typhoon στο νησι...σου "παιρνει" τον εξοπλισμο και στον εξαφανιζει!! :laugh:(πριν λιγο ακυρωθηκε κ πτηση της aegean..)
Ασε που εχω "λιωσει" με το καταραμενο το workflow....Aλλα που θα μου παει ..θα τα καταφερω...