REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

βρε μαρτυριαρη ποιος σε ρωτησε ?
τον φιλο τον αδυνατον ρωτησα που τον ειρωνευοταν χωρις να τον ξερει

.

Στην ηλικία που είμαι είναι λιγάκι δύσκολο να μην τον ξέρω....Άλλωστε άκουγα Supertramp στην Α' γυμνασίου, αν και φανατικός με τους Dire Straits....

Δεν τον ειρωνεύομαι τον άνθρωπο. Και τον έγραψα ως "τραγουδιστή των Supertramp" για να καταλάβουν άπαντες.

Δες πότε είχε την τελευταία δισκογραφική του δουλειά...

http://www.rogerhodgson.com/documents/discography.html

Ειρωνεύομαι τους απανταχού διοργανωτές συναυλιών στην Ελλάδα που επειδή γουστάρουν να έχουν τα πιο ακριβά εισιτήρια στην Ευρώπη απευθύνονται σε ένα κοινό που έχει την οικονομική άνεση να τους τα σπρώξει....Και για να προσελκύσουν το κοινό και να τα αρπάξουν διοργανώνουν Jurassic concerts...

Τώρα προτιμώ να έρχονται στην Ελλάδα π.χ οι Kaiser Chiefs (headliners φέτος σε πολλά Ευρωπαικά Φεστιβάλ) μπας και ξεκολλήσουμε κανά πιτσιρικά από τα σκυλοτράγουδα....

Ευτυχώς ή δυστυχώς μεγάλωσα ακούγωντας 4-5 με τον Γιάννη Πετρίδη και λάτρεψα τον σεβασμό του προς τα γκρούπ του παρελθόντος αλλά KAI την συνεχή αναζήτηση του στο καινούργιο χωρίς εμμονές στο παρελθόν....

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Στην ηλικία που είμαι είναι λιγάκι δύσκολο να μην τον ξέρω....Άλλωστε άκουγα Supertramp στην Α' γυμνασίου, αν και φανατικός με τους Dire Straits....

Δεν τον ειρωνεύομαι τον άνθρωπο. Και τον έγραψα ως "τραγουδιστή των Supertramp" για να καταλάβουν άπαντες.

Ειρωνεύομαι τους απανταχού διοργανωτές συναυλιών στην Ελλάδα που επειδή γουστάρουν να έχουν τα πιο ακριβά εισιτήρια στην Ευρώπη απευθύνονται σε ένα κοινό που έχει την οικονομική άνεση να τους τα σπρώξει....Και για να προσελκύσουν το κοινό και να τα αρπάξουν διοργανώνουν Jurassic concerts...

Τώρα προτιμώ να έρχονται στην Ελλάδα π.χ οι Kaiser Chiefs (headliners φέτος σε πολλά Ευρωπαικά Φεστιβάλ) μπας και ξεκολλήσουμε κανά πιτσιρικά από τα σκυλοτράγουδα....

Ευτυχώς ή δυστυχώς μεγάλωσα ακούγωντας 4-5 με τον Γιάννη Πετρίδη και λάτρεψα τον σεβασμό του προς τα γκρούπ του παρελθόντος αλλά KAI την συνεχή αναζήτηση του στο καινούργιο χωρίς εμμονές στο παρελθόν....

Σωστος!

Η πλάκα είναι ότι και οι Kaiser Chiefs να έρθουν, πάλι με κάτι 35-40άρηδες θα πάω!

Βλέπε Πέτρος, Τζίμης, κλπ...:D

Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Η πλάκα είναι ότι και οι Kaiser Chiefs να έρθουν, πάλι με κάτι 35-40άρηδες θα πάω!

Βλέπε Πέτρος, Τζίμης, κλπ...:D

Εμενα εννοεις για 35-40αρη?????:slapface:
Ειμαι μολις 34...:BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Συμφωνω φιλε μου , αλλα γιατι να ειρωνευεσαι τους διοργανωτες
το κοινο φταιει ...αντε να τα κανουν αυτα στην Γερμανια
εδω ολες οι εταιρειες LIDLE IKEA κλπ πουλαν τα προιοντα τους
ποιο ακριβα απο καθε αλλη χωρα γιατι βρισκουν ζεστο εδαφος
εδω τους εδωσαν RΕΜ kai CHIEFS δωρεαν και το σταδιο δεν γεμισε

.
-bye-

Last edited:
Είδα τη συναυλία ζωντανά από το Mtv France! Πολύ καλή και η τηλεοπτική σκηνοθεσία... και σε 16:9. Ετσι όπως το έδειχνε , φαινόταν ότι είχε πολύ κόσμο! Μου άρεσε και το τέλος που έγραψε σε greekenglish : THELLETE KAI ALLO?

Επειδή ήταν τζάμπα δεν έγινε ντόρος και δεν πήγαν τόσο πολλοί, όσο θα περίμεναν μερικοί.

Και όπως είπε η πριγκίπισσα Ηρα φον Φίστενμπεργκ στα παιδιά της:

Για να σε εκτιμήσουν πρέπει να σε πληρώσουν!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Συμφωνω φιλε μου , αλλα γιατι να ειρωνευεσαι τους διοργανωτες
το κοινο φταιει ...αντε να τα κανουν αυτα στην Γερμανια
εδω ολες οι εταιρειες LIDLE IKEA κλπ πουλαν τα προιοντα τους
ποιο ακριβα απο καθε αλλη χωρα γιατι βρισκουν ζεστο εδαφος
εδω τους εδωσαν RΕΜ kai CHIEFS δωρεαν και το σταδιο δεν γεμισε

.
-bye-

Είδα τη συναυλία ζωντανά από το Mtv France! Πολύ καλή και η τηλεοπτική σκηνοθεσία... και σε 16:9. Ετσι όπως το έδειχνε , φαινόταν ότι είχε πολύ κόσμο! Μου άρεσε και το τέλος που έγραψε σε greekenglish : THELLETE KAI ALLO?

Επειδή ήταν τζάμπα δεν έγινε ντόρος και δεν πήγαν τόσο πολλοί, όσο θα περίμεναν μερικοί.

Και όπως είπε η πριγκίπισσα Ηρα φον Φίστενμπεργκ στα παιδιά της:

Για να σε εκτιμήσουν πρέπει να σε πληρώσουν!

Συμφωνω:a0210:

Καθυστερημένα, να σας πω και εγώ ότι η οργάνωση με άφησε έκπληκτο. Είχαμε αγχωθεί ότι θα έχει πολύ κόσμο και θα αργούσαμε. Τελικά φτάσαμε περίπου 7:30, ακριβώς τη στιγμή που άρχιζαν οι C:Real, μπήκαμε αμέσως και κάτσαμε χωρίς κανένα πρόβλημα στο ύψος των ηχοληπτών. Ακόμα και αν ερχόντουσαν όλοι όσοι φοβήθηκαν, πάλι άνετα θα ήταν.

Για τους C:Real, λοιπόν, έχω να πω ότι έχει πλάκα που η rock ενορχηστρώσεις είναι μόδα στις ελληνικές συναυλίες. Η Gabriella "Nothing sweet about me" μια χαρούλα. Οι Kaiser Chiefs δεν είναι τόσο του γούστου μου, αλλά το τελευταίο κομμάτι που έπαιξαν μου άρεσε. Αν γνωρίζετε τίτλο θα με υποχρεώσετε.

Και βέβαια οι R.E.M. Εκείνη τη βραδιά στον Άλιμο κάποια ψυχή μου έβγαλε την πίστη και δεν πήγα. Έκτοτε όλοι με δούλευαν, οπότε από τη δεύτερη ευκαιρία περίμενα payback. Δεν μπορώ να πω ότι δεν αποζημιώθηκα. Η ενέργεια του Stipe απίστευτη, αν και βραχνιασμένος. Για αυτό και δεν με πείραξε ότι δεν "πειραματίστηκαν" ιδιαίτερα.

Θα επαναλάβω και εγώ ότι τέτοιο ήχο σπάνια ακούμε σε ελληνικό έδαφος, ενώ εξίσου εντυπωσιακός ήταν ο σκηνοθέτης: Να πηγαίνω σε ζωντανή συναυλία και να προτιμώ να κοιτάω τη βιντεο-οθόνη δεν μου έχει ξανασυμβεί.

Και όλα αυτά δωρεάν... ε, εδώ κολλάει το :grinning-smiley-043

Το καλό είναι ότι θα γίνουν και άλλα τέτοια στην Αθήνα τώρα που αποκτήσαμε το κανάλι.

Aνάλογη ιστορία ήταν κι εκείνη που έστησε το MTV στη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας με τους Red Hot Chilli Peppers.
Θυμάστε φαντάζομαι τι είχε γίνει..
H φωτό είναι από τότε

moscowaudience.jpg

Το καλό είναι ότι θα γίνουν και άλλα τέτοια στην Αθήνα τώρα που αποκτήσαμε το κανάλι.

Aνάλογη ιστορία ήταν κι εκείνη που έστησε το MTV στη Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας με τους Red Hot Chilli Peppers.
Θυμάστε φαντάζομαι τι είχε γίνει..
H φωτό είναι από τότε

Πραγματι! Μαλιστα θυμαμαι και τη συνεντευξη που ειχαν δωσει απο την ταρατσα (ναμιζω) ενος ξενοδοχειου, απ'οπου φαινοταν η κεντρικη πλατεια. Ολα αυτα ειναι πολυ καλη διαφημιση για μια πολη.

To θέμα είναι να δούμε κανα μεγάλο όνομα υπό τις σωστές συναυλιακές προϋποθέσεις (παραγωγή, ήχος κτλ) και όχι στα λαγκάδια αρπαχτές με πιάσιμο στα κ@λ@μέρια και με τα δυο χέρια...

Τα αντάρτικα δεν χρειάζονται τέτοια προώθηση έτσι κι αλλιώς. Τα βλέπουμε στα μικρά υπόγεια μαζί με καμιά 50αριά ακόμα...

Κρατικά επιδοτούμενο Ροκ...ή σχεδόν...τι ωραία! :icon15: Σαν να πληρώνει η χούντα το αντάρτικο :shot:

o tempora o mores :rolleyes:

Αμαν ρε Κωστα. Γιατι δε λες απλα πως δε γουσταρες να πας? Ο σπονσορας σου φταιει?

Χμμμ, δεν ξερω πως φανηκε αυτο το τελευταιο. Δεν ηθελα να σε θίξω, φυσικα. Κουβεντα κανουμε.

Δεν με θίγεις Πέτρο.
Αλλά αν αύριο σου φέρουν τους U2 και τους σπονσοράρει μιά εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα σκόπευσης για μαχητικά αεροπλάνα, εσύ θα πάς;

Re: Απάντηση: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Οι Kaiser Chiefs δεν είναι τόσο του γούστου μου, αλλά το τελευταίο κομμάτι που έπαιξαν μου άρεσε. Αν γνωρίζετε τίτλο θα με υποχρεώσετε.

The Angry Mob.

Δεν με θίγεις Πέτρο.
Αλλά αν αύριο σου φέρουν τους U2 και τους σπονσοράρει μιά εταιρία που κατασκευάζει ηλεκτρονικά συστήματα σκόπευσης για μαχητικά αεροπλάνα, εσύ θα πάς;

Μα, το MTV δεν εχει σχεση με κατι κακο. Απο την αλλη, μην αρχισουμε να μιλαμε για το ποιοι "σπονσοραρουν" τις ομαδες που υποστηριζουμε ή τα ρουχα που φοραμε ή τα αμαξια που οδηγουμε κτλ.

Οσο γι'αυτο που με ρωτας, σου απαντω πως δεν εχω παει ποτε στο μεγαρο. Θα παω για πρωτη φορα στον Hancock, με λιγο βαρια καρδια ομως.