REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Μα, το MTV δεν εχει σχεση με κατι κακο. Απο την αλλη, μην αρχισουμε να μιλαμε για το ποιοι "σπονσοραρουν" τις ομαδες που υποστηριζουμε ή τα ρουχα που φοραμε ή τα αμαξια που οδηγουμε κτλ.

Το Ροκ Πέτρο δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις ομάδες, ούτε με τα αυτοκίνητα, ούτε με τα ρούχα. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχει.
Το Ροκ είναι οδόφραγμα ανθρωπιάς από τα λίγα που μας έχουν απομείνει. Αν και, τελευταία, πολύ αμφιβάλλω - γι αυτό και είπα o tempora o mores

Το MTV φυσικά και έχει έχει σχέση με το Κακό - για σκέψου το λίγο...;)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

ΟΚ, εχει. Αλλα τελικα, ολα εχουν σχεση με το κακο. Δε γνωριζω κανεναν αναμαρτητο. Προσωπικα, εχω πολλους ηθικους φραγμους αλλα σε αυτους δεν περιλαμβανεται το MTV. Περιλαμβανεται η σουπερ λιγκ, για παραδειγμα.

Ποιος είναι τέλος πάντων αυτός ο Ουδείς, που όλοι λένε πως είναι αναμάρτητος; :flipout:

Πάντως ειλικρινά, δεν ξέρω τι να σκεφτώ σ' αυτό το θέμα.
Ποτέ δε μπορούμε να ξέρουμε ποιος είναι πίσω από τι. Το MTV, πχ, αντιπροσωπεύει το Αμέρικα, γνωστό αυτό.

Αλλά από την άλλη, έρχεται ένα συγκρότημα που θέλω πολύ να δω και με δωρεάν είσοδο, να μην πάω;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

ΟΚ, εχει. Αλλα τελικα, ολα εχουν σχεση με το κακο. Δε γνωριζω κανεναν αναμαρτητο. Προσωπικα, εχω πολλους ηθικους φραγμους αλλα σε αυτους δεν περιλαμβανεται το MTV. Περιλαμβανεται η σουπερ λιγκ, για παραδειγμα.

Αναμάρτητος; οι Gogol Bordelo. Μέχρι πρόσφατα τουλάχιστον, γιατί τελευταία νέα τους δεν έχω.
Εγώ Πέτρο, το ποδόσφαιρο, το θεωρώ κοινωνία του θεάματος και όπιο - και το δικό μας και το διεθνές, όπου γίνονται τα ίδια και σε μεγαλύτερη κλίμακα.
Το Ροκ όμως, νοσταλγώ την εποχή που ήταν εναλλακτική έκφραση και διαμαρτυρία και Us Against Them. Οποαδήποτε υπόνοια ότι κάποιος από εμάς είχε συναλλαγές με Αυτούς είχε σαν συνέπεια την αυτόματη διακοπή αγοράς των δίσκων του μέχρι να ...λάμψει η αθωότητά του.:grandpa:
Φυσικά και έχει περάσει πιά αυτή η εποχή. Το σκουλήκι μπήκε στο μήλο και φώλιασε για τα καλά. Γι αυτό κι εγώ έψαξα άλλες μορφές της μουσικής έκφρασης, ακόμα πιο περιθωριακές και ασυμβίβαστες. Αλλά και για το λόγο ότι μεγάλωσα, βέβαια. ;)

Αλλά από την άλλη, έρχεται ένα συγκρότημα που θέλω πολύ να δω και με δωρεάν είσοδο, να μην πάω;

Εσύ ασφαλώς και να πάς.
Αλλά κι εγώ έχω δικαίωμα στις αγκυλώσεις μου. Το να δώ τους Rolling Stones παρέα με την ...πολιτική ηγεσία του τόπου και το Nitro Δεν μου κάθεται καλά...πώς να το κάνω - νιώθω περίπου σαν να μου έκλεψαν κάτι δικό μου. Ψύλλοι στ άχυρα θα μου πείς. Και θά'χεις δίκιο :rolleyes:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Το Ροκ Πέτρο δεν έχει καμία σχέση ούτε με τις ομάδες, ούτε με τα αυτοκίνητα, ούτε με τα ρούχα. Ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε να έχει.
Το Ροκ είναι οδόφραγμα ανθρωπιάς από τα λίγα που μας έχουν απομείνει. Αν και, τελευταία, πολύ αμφιβάλλω - γι αυτό και είπα o tempora o mores

δεν μπορω να καταλαβω γιατι αναφερεται το ΡΟΚ
τι σχεση εχουν ολα αυτα τα σημερινα πραγματα ωραια η μη με το ΡΟΚ ?
πρεπει επιτελους να μην αναφερεται αυτη η λεξη

.

Κύριοι ροκ δεν είναι σήμερα τα γυαλιστερά πράγματα για τα οποία μιλάτε.

Υπάρχουν χιλιάδες αυθεντικές μπάντες που είναι ΚΑΡΑΡΟΚ.

Σιγά μην είναι ροκ οι δισεκατομμυριούχοι τελειωμένοι Δεινόσαυροι.

Τα έχουμε ξαναπεί. Το τι ήταν κάποτε , σεβαστό . Αλλά ΗΤΑΝ. Το κάποτε για το οποίο μιλάμε συχνά εδώ μέσα ,είναι απίστευτα μακρινό.

Και μένα με γοητεύει το τότε αλλά όχι σε σημείο να βάζω ηχητικά φρένα στο σήμερα.

Εδώ ρε συ βλέπω 4 χρόνια τον Βύντρα να κάνει σέντρες και δεν έπαθα τίποτα, λες να μου έκανε κακό ο Steve Harris? :D

Re: Απάντηση: REM στην ΑΘΗΝΑ στις 5/10/2008

Βύντρα

φαγωθήκατε με τον Βύντρα...βρήκατε τον αποδιοπομπαίο τράγο.

θα τον πάρουμε εμείς και θα τον κάνουμε άνθρωπο μου φαίνεται...τουλάχιστον 2 από τα τελευταία πρωταθλήματα τα χρωστάμε στον Αντώνη :grinning-smiley-043

Τώρα προτιμώ να έρχονται στην Ελλάδα π.χ οι Kaiser Chiefs (headliners φέτος σε πολλά Ευρωπαικά Φεστιβάλ) μπας και ξεκολλήσουμε κανά πιτσιρικά από τα σκυλοτράγουδα....

Ευτυχώς ή δυστυχώς μεγάλωσα ακούγωντας 4-5 με τον Γιάννη Πετρίδη και λάτρεψα τον σεβασμό του προς τα γκρούπ του παρελθόντος αλλά KAI την συνεχή αναζήτηση του στο καινούργιο χωρίς εμμονές στο παρελθόν....

Πές τα χρυσόστομε, έχουμε πήξει στις επανενώσεις δεινοσαύρων για αρπαχτές. Έλεος πιά.
Σε συναυλία αξίζει να δεις ένα γρουπ στην καλύτερη του περίοδο αλλιώς αστο καλύτερα. Υπάρχουν και οι δίσκοι, ΙΜΗΟ πάντα.

Προσωπικά δε μου λέει τίποτα να δώ μια παρέα 50ρηδων (και βάλε) σήμερα σε live επειδή έβγαλαν καλούς δίσκους 30 χρόνια πρίν, ουτε που πάτησα το πόδι μου ποτέ. Πάντοτε πίστευα ότι απο τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το έργο ενός καλλιτέχνη συνεχίζει την πορεία του ανεξάρτητα με το δημιουργό του.

Το ροκ υπάρχει σήμερα και μάλιστα δυνατά όπως λέει και ο Μανωλάκος :grinning-smiley-043
αλλά δεν έχει σχέση με γκλαμουριές και δεινοσαύρους. :violent-smiley-030:

Πές τα χρυσόστομε, έχουμε πήξει στις επανενώσεις δεινοσαύρων για αρπαχτές. Έλεος πιά.
Σε συναυλία αξίζει να δεις ένα γρουπ στην καλύτερη του περίοδο αλλιώς αστο καλύτερα. Υπάρχουν και οι δίσκοι, ΙΜΗΟ πάντα.

Προσωπικά δε μου λέει τίποτα να δώ μια παρέα 50ρηδων (και βάλε) σήμερα σε live επειδή έβγαλαν καλούς δίσκους 30 χρόνια πρίν, ουτε που πάτησα το πόδι μου ποτέ. Πάντοτε πίστευα ότι απο τη στιγμή που θα κυκλοφορήσει το έργο ενός καλλιτέχνη συνεχίζει την πορεία του ανεξάρτητα με το δημιουργό του.

Το ροκ υπάρχει σήμερα και μάλιστα δυνατά όπως λέει και ο Μανωλάκος :grinning-smiley-043
αλλά δεν έχει σχέση με γκλαμουριές και δεινοσαύρους. :violent-smiley-030:

Συμφωνω απολυτα,ειδικα για τους δεινοσαυρους.Μου χτυπαει καπως ασχημα, τυποι στην ηλικια του πατερα μου να παριστανουν τους ροκαδες...

Imo το ροκ συμβαδιζει με το νεαρον της ηλικιας κατα κανονα (υπαρχουν και εξαιρεσεις).
Επισης οσο ελιτιστικο κι αν ακουγεται,εκατομμυρια πωλησεων και δισεκατομμυρια ευρω/δολαρια στην τραπεζα για μενα δεν ειναι και πολυ ροκ.Καλυτερα λιγοι(σχετικα) και καλοι fans...

Nα τι ειναι Rock 'n' Roll αγαπητοι φιλοι

1980+Aug.+27+Pine+Knob.jpg

.