remote control για WMC

Πάιδες καμιά απάντηση για το τηλεκοντρόλ της Microsoft? Θα πάω Στουρνάρη σήμερα για το κουτί, αν είναι να τσιμπήσω και το τηλεκοντρόλ της microsoft να τελειώνω...

Με audio players δεν ξέρω.
Με το TheterTek όμως είναι.
Αν δεν πάρεις Windows Media Center τι να το κάνεις το remote της Microsoft.
Αν πάλι έχεις σκοπό το πάρεις Windows Media Center δε θα παίζεις με WinApm αλλά με το Windows Media player μέσα από το περιβάλλον των Media Center.
Εξάλλου σου είπα αν θέλεις να ασχοληθείς "παίρνεις" το girder και προγραμματίζεις το remote να κάνει τα πάντα...

Ξεθάβω το τόπικ αυτό για να ρωτήσω αν το remote control που συνοδεύει το "THERMALTAKE VB8001SNS BACH SILVER VFD SCREEN" κουτί, είναι συμβατό και μπορεί να χειριστεί τα WMC.

Ξέρει κανείς?

Ξεθάβω το τόπικ αυτό για να ρωτήσω αν το remote control που συνοδεύει το "THERMALTAKE VB8001SNS BACH SILVER VFD SCREEN" κουτί, είναι συμβατό και μπορεί να χειριστεί τα WMC.

Ξέρει κανείς?

Προσφατα αποκτησα το κουτι αυτο (σε μαυρο χρωμα) ....αλλα εχω εγκατεστημενα ΧΡ ....
Απλα το ρυθμισα με την εκινηση των windows να ανοιγει και το προγγραματακι που το συνοδευει (medialab) και ολα καλα.
Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τις δυνατοτητες του (εχει και ποντικι πανω στο τχ) και ειδικα το power on-off που υποστηριζει βοηθαει πολυ αν εισαι λατρης του καναπε......:firstprize:

WMC που ειχα δοκιμασει παλαιοτερα απλως τα απεριψα....:violent-smiley-030: