Ρεπορτάζ με σύνορα!

Απάντηση: Re: Ρεπορτάζ με σύνορα!

Δεν νομίζω πως όποιος κατηγορεί τον Πούτιν είναι ταυτόχρονα και φερέφωνο των Αμερικανών...
Δηλαδή τι να πούμε, πως δεν δηλητηριάστηκε πχ ο πρώην Ρώσος πράκτορας στο Λονδίνο, που σχεδόν εξαφανίστηκε από τη ραδιενέργεια?
Μη χείρων των αμερικανών δεν σημαίνει εν προκειμένω βέλτιστος.

Το timing τής εκπομπής ήταν σαφές και προφανές...
Και το ντοκυμαντίρ για τον Πουτιν δεν ηταν δικό του...Kαι ήταν ψυχροπολεμικό..
Πολλά απ´αυτά ήταν copy-paste απο το Arte..
Κανονικό ρεπορτάζ χωρίς copy-paste κάνει ο Αυγερόπουλος που ματώνει σε κάθε εκπομπή του.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρεπορτάζ με σύνορα!

Μάλιστα, το μάθαμε κι αυτό σήμερα: ο Κούλογλου εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ..

Νάσαι καλά ρε φίλε που με έκανες και γέλασα... :grinning-smiley-043

Των ΗΠΑ οχι.
Αλλά τού Σημίτη ναί τοτε επί Οτσαλάν και βομβαρδισμών..
Και εάν μπορείς διάψευσε τά στοιχεία που παρέθεσα για τίς εκπομπές που ειχε κάνει με Σωμερίτη πρώτα και εν συνεχεία οταν πήγε στην Τουρκιά για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα για την παράδοση Οτσαλάν.

http://www.petitiononline.com/rwf00001/petition.html

Και αυτή ειναι η σελίδα πού μπορεί ο καθένας να υπογράψει για να καταδικάσει την απόλυση Κούλογλου.
Την έχω υπογράψει απο χτές το πρωί επώνυμα..
Και ας θεωρώ οτι εξυπηρέτησε παλιότερα συγκεκριμένα πολιτικά συμφέροντα,με τά οποία διαφωνούσα και διαφωνώ πλήρως..
Ελπίζω να το κάνουν και οι φανατικοί υποστηρικτές του,οι οποίοι βέβαια πολλοί εξ αυτών πανηγύριζαν οταν η Κυρια Δαφνη έκοψε την εκπομπή τού Ζουράρι στην ΕΤ3 γιατί ήταν εναντίον τών αντιλήψεών τους..
Για να ξέρουμε και τί λέμε.

Kαι μια επιστολή της Φωτεινής Πιπιλή πού αν και ανήκει στο κυβερνών κόμμα ξεμπροστιάζει τον πρόεδρο της ΕΡΤ Παναγόπουλο.
Και μπράβο της.
Πέμπτη, 15 Μάϊος 2008

Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας
στην Α’ Αθηνών
.
Το γεγονός ότι είμαι πλέον βουλευτής στην Α’ Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία δεν δίνει δικαιολογίες για επιλογές του «τύπου Παναγόπουλου ».
Για εμένα προσωπικά και σχεδόν το σύνολο των ΜΜΕ ο κύριος Παναγόπουλος έχει συνδέσει, αν και δημοσιογράφος, την ιστορία του ως πρόεδρος της ΕΡΤ, με την Έλενα Παπαριζου, την «φούστα της», την Άννα Βίσση και το μοντέλο Jean Paul Gautier, τις φραπελιές και τους εξωγήινους της Άννας Δρούζα και φυσικά με την Καλομοίρα (δεν ξέρω ακόμη ποιος της ράβει το φουστάνι), ως προς το μεγάλο «εθνικό του» έργο την Eurovision.
Ως προς το όνομα Φωτεινή Πιπιλή, είναι γνωστή κι έχει καταγγελθεί από εμένα η «αλαζονεία» και το «υφάκι» του. Προσωπικά τον αγνόησα, τα βρόντηξα, τον κατήγγειλα στο τύπο κι έφυγα από την ΕΡΤ του Παναγόπουλου. Απλώς προηγήθηκα της αντίστοιχης συμπεριφοράς του Προέδρου της Δημόσιας Τηλεόρασης – που πληρώνω κι εγώ ως φορολογούμενος πολίτης – και της παρέας του στον Στέλιο Κούλογλου. Άλλοι κρίνονται από τις «φούστες» της Eurovision και άλλοι από τα διεθνή βραβεία τους.
Είναι γνωστό ότι είμαι υπέρ της κατάργησης της βουλευτικής ασυλίας, στην οποία πρωτοπόρησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, στην συνταγματική αναθεώρηση.
Εάν θέλει ο κύριος Παναγοπουλος, αλλά με δικά του έξοδα, όχι της ΕΡΤ, ας μου κάνει αγωγή. Εάν το θέλει ο Στέλιος ο Κούλογλου να με καλέσει ως μάρτυρα σε πιθανή αγωγή του, ας με θεωρήσει δεδομένη. Γιατί πάνω από όλα είμαι υπέρ των αξιών δημοσιογράφων - των λίγων που απέμειναν – όχι μόνο στην δημόσια τηλεόραση αλλά και στην ιδιωτική.
Φωτεινή Πιπιλή
Βουλευτής Α.Αθηνων..

Πράγματι, μπράβο της αλλά (χωρίς να θέλω να μειώσω την κίνησή της) μπορεί και να είναι "προσωπικός" ο λογαριασμός της με τον κύριο διευθυντή... Είναι προφανές πως είναι περισσότερο πολιτικό το θέμα, παρά επιλογή καθαρά του Παναγόπουλου. Και σκεφτόμενος το timing της εκπομπής του Πούτιν, που ανέφερε πριν ο Σπύρος, μάλλον έπαιξε με τη φωτιά ο Κούλογλου

Last edited:

Πράγματι, μπράβο της αλλά (χωρίς να θέλω να μειώσω την κίνησή της) μπορεί και να είναι "προσωπικός" ο λογαριασμός της με τον κύριο διευθυντή... Είναι προφανές πως είναι περισσότερο πολιτικό το θέμα, παρά επιλογή καθαρά του Παναγόπουλου. Και σκεφτόμενος το timing της εκπομπής του Πούτιν, που ανέφερε πριν ο Σπύρος, μάλλον έπαιξε με τη φωτιά ο Κούλογλου

Νομίζω πώς εάν ενόχλησε κάτι πιό πολύ ήταν το ρεπορτάζ τών 700 ευρώ,πού θίγει ολόκληρη την νεοφιλελευθερη πολιτική....Ανατρέπει ολη την αντίληψη τής χωρίς όρους ελεύθερης αγοράς.
Και το δευτερο θέμα πιθανώς που ήταν απειλητικό πρέπει ναταν η πρόθεσή του να κάνει ρεπορτάζ για την Κινα...
Σκέψου τι παιζεται απο την δικιά μας Ολυμπιάδα στην Ολυμπιάδα τού Πεκίνου...
Ρόγκ,Γιάννες και πάει λέγοντας..
Τον Πούτιν τον ανέφερα πιό πολύ σαν προσωπική μου εκτίμηση για εκείνη την εκπομπή,που πραγματικά ήταν εντελώς μονόπλευρη γιά μένα.

Και πάμε και παρακάτω...
Οταν απολυθηκαν ο Δελαστίκ και η Μπουγάτσου ουδείς έκανε ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο όπως γίνεται τώρα...
Ειπαμε και το σταριλίκι έχει ένα όριο...
Υπάρχει και μια παλιά ιστορία με αγωγές ....
Ειθισται Δημοκράτες δημοσιογράφοι να μην κανουν αγωγές εναντιον άλλων δημοσιογράφων..
Καποιοι θα πούν οτι αυτά τά γράφει ο Σταθης...
Οφείλω να επισημάνω οτι γι´αυτο του το άρθρο ο Σταθης δεν εφαγε αγωγή ενώ έχει φάει αγωγη απο Μητσοτάκη και Δρούζα...
Παρατιθεται απόσπασμα:

Οταν πολιτικοί κάνουν αγωγές (ενώ διαθέτουν δημόσιο βήμα) - (ούτε καν μηνύσεις), τότε απλώς προσπαθούν να φιμώσουν τον Τύπο, να στραγγαλίσουν την ελευθεροτυπία ή να... κονομήσουν (όπως ο πάντρε ντι Ντόρα, κύριος Μητσοτάκης, πάντρε ντι Τσιριάκο επίσης).

Αλλά εκεί που τα πράγματα υπερβαίνουν κάθε λογική κι ευπρέπεια, είναι όταν δημοσιογράφοι επιτίθενται με αγωγές σε δημοσιογράφους. Παρ' ότι διαθέτουν πέννες. Οπως λίαν προσφάτως ο κ. Τσαρούχας εναντίον της εφημερίδας το «ΠΑΡΟΝ», ο κ. Ριχάρδος Σωμερίτης εναντίον του κ. Γιάννη Τριάντη και ο κ. Στέλιος Κούλογλου εναντίον του κ. Βασίλη Καββαθά (αυτή είναι κάπως παλιότερη)...

Θα σταθώ ειδικώς στην τελευταία, διότι τα περί αυτήν συμβαίνοντα υπερβαίνουν και το παράλογον.

Ο φίλος (ελπίζω) Στέλιος είχε κατηγορηθεί κάποτε από κάποιους κριτικούς ότι ένα απ' τα βιβλία του (τα πρώτα) ήταν αντιγραφή άλλου βιβλίου, ξένου κι αλλότριου, ενός Ισπανικού.

Πολλά χρόνια μετά, σε τηλεοπτική εκπομπή με στόχο τη συκοφάντηση εν τέλει του κ. Κούλογλου, ο παρευρισκόμενος στο πάνελ (ας πρόσεχε) και άσχετος κ. Βασίλης Καββαθάς αναφέρθηκε (ή μάλλον οδηγήθηκε να αναφερθεί) στην παλιά εκείνη ιστορία με το «κλεμμένο βιβλίο».

Ε λοιπόν ο φίλος Στέλιος του τράβηξε μία αγωγή από δω ώς την Αίγινα, ζητώντας απ' τον Βασίλη 100.000.000 δραχμές) - ενώ

ενώ τέτοια αγωγή δεν είχε κάνει και τέτοια απαίτηση δεν είχε προβάλει ο κ. Κούλογλου εναντίον όσων κριτικών καταρχήν έγραψαν τότε περί κλοπής βιβλίου.

Δηλαδή, άλλοι γράψανε ότι ο κ. Κούλογλου αντέγραψε ένα βιβλίο απ' τα ισπανικά και σε άλλον έκανε αγωγή!

......................................................

Το κακό είναι ότι η αγωγή εκδικάστηκε και ο κ. Βασίλης Καββαθάς κινδυνεύει τώρα να χάσει τη μοναδική του περιουσία, το σπίτι του - διότι, ειρήσθω εν παρόδω απ' την υπερτεσσαρακονταετή θητεία του στη δημοσιογραφία ο κ. Β.Κ. δεν κονόμησε, αλλά απέμεινε με την έντιμη πενία του, τη σύνταξή του.

Επίσης σ' αυτά τα 40 χρόνια του στη δημοσιογραφία και ευρύτερα στον δημόσιο βίο ο κ. Β. Καββαθάς δεν είχε φάει ούτε κλήση απ' την τροχαία - είναι άδικο, είναι απρεπές, είναι θανατηφόρο (για όλους μας) αυτό που του συμβαίνει τώρα.

Πολύ περισσότερον, που ο κ. Β. Καββαθάς είναι πλέον συνταξιούχος (αλλά όχι απόμαχος) και δεν έχει στη διάθεσή του το βήμα που αντιθέτως διαθέτει ο κ. Στέλιος Κούλογλου στην τηλεόραση, τις εφημερίδες και τα περιοδικά.

Αγαπητέ Στέλιο, πάρε αμέσως την αγωγή πίσω. Δεν μπορώ να φαντασθώ ότι 100.000.000 δραχμές ισολογίζουν την τιμή σου, δεν νομίζω ότι τα φράγκα μπορεί να είναι ένας ικανός πειρασμός για κανέναν μας, ούτε

τέλος μπορώ να φαντασθώ ότι θα προκαλέσεις την εξόντωση ενός δημοσιογράφου που τίμησε τη δουλειά μας. Αλλοιώς κάνε μου και μένα μια αγωγή ότι σε συκοφαντώ.

Ομως δεν το πιστεύω.

Οπως δεν πιστεύω ότι οι εν ενεργεία δημοσιογράφοι μπορούμε να επιφυλάσσουμε στους μεγαλύτερους κι αποδεδειγμένα έντιμους, που μας έμαθαν άλλος πέντε άλλος δέκα γράμματα, τέτοιαν ατίμωση, εξόντωση και -εν τέλει- θάνατον

μάλλον για εμάς παρά για εκείνους.

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 8.ΙΙ.2005 [email protected]

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 08/02/2005

Όπως και να έχει, τον Κούλογλου τον παρακολουθούσαμε. Το κοινό του ήταν μικρό, αλλά πιστό. Τώρα πλέον ο δημοσιογράφος έγινε διάσημος...

Οι μετοχές του αυξήθηκαν και γι' αυτό πιστεύω ότι θα υπογράψει σύντομα σε άλλο κανάλι. Καθαρά για λόγους τηλεθέασης.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι τόσες εκπομπές που είναι κυριολεκτικά χάλια από κάθε άποψη, παραμένουν για να γεμίζουν τον τηλεοπτικό χρόνο...

Ο Κούλογλου τους πείραξε...

Ίσως είναι το θέμα των 700 ευρώ πιο πολύ, αλλά η εκπομπή για τον Πούτιν "συνέπεσε" με την επίσκεψη του δικού μας στον Βλαδίμιρο... Εν πάσει περιπτώσει, η αλήθεια είναι πως όποτε πετύχαινα την εκπομπή του Κούλογλου κοίταζα με ανοικτό στόμα.. Δεν έχω γνώμη για τα γεγονότα που αναφέρονται εδώ (Οτσαλάν, Σωμερίτη κλπ) , αλλά από κάτι εκπομπές ειδικά για το περιβάλλον τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση (και εξακολουθώ). Αυτό που με θυμώνει όμως είναι ότι τελικά η χούντα δεν έφυγε ποτέ. Δηλαδή όποιος κυβερνάει κάνει ότι γουστάρει. Και κόβει ότι δεν του αρέσει... Είτε είναι το φιάσκο Οτσαλάν (πραγματικά, δεν είχα αντιληφθεί το τί παρουσίασε ο Κούλογλου τότε- ίσως και να μην τον ήξερα ακόμα), είτε τα 700 ευρώ, είτε δεν ξέρω τί...
Συμφωνώ με τα περί σταριλικιού... Για πόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δεν ακούστηκε κιχ...
Όσο αφορά το θέμα με τον Καβαθά, σαφώς δεν τιμά καθόλου τον Κούλογλου, στο βαθμό που ισχύουν όλα αυτά..

Last edited:

Απλά "συνέπεσε" με την επίσκεψη του δικού μας στον Βλαδίμιρο... Εν πάσει περιπτώσει, η αλήθεια είναι πως όποτε πετύχαινα την εκπομπή του Κούλογλου κοίταζα με ανοικτό στόμα.. Δεν έχω γνώμη για τα γεγονότα που αναφέρονται εδώ (Οτσαλάν, Σωμερίτη κλπ) , αλλά από κάτι εκπομπές ειδικά για το περιβάλλον τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση (και εξακολουθώ). Αυτό που με θυμώνει όμως είναι ότι τελικά η χούντα δεν έφυγε ποτέ. Δηλαδή όποιος κυβερνάει κάνει ότι γουστάρει. Και κόβει ότι δεν του αρέσει... Είτε είναι το φιάσκο Οτσαλάν (πραγματικά, δεν είχα αντιληφθεί το τί παρουσίασε ο Κούλογλου τότε- ίσως και να μην τον ήξερα ακόμα), είτε τα 700 ευρώ, είτε δεν ξέρω τί...

Μα γι´αυτό ακριβώς αντιδρά ο κόσμος...
Χιλιες φορές ο Κουλογλου,ο Αυγεροπουλος και κάθε ενδιαφέρων δημοσιογράφος,και ας διαφωνώ μαζί τους καποιες φορές παρά τά σκουπίδια πού μάς ταϊζουν διαρκώς με Καλομοιρες,Δρούζες και λοιπές....μην το γράψω καλυτερα.
Ομως περιμένω ιδια αντιδραση και για άλλους απολυμένους δημοσιογράφους λιγοτερο stars...
Αλλη υπόθεση για απολυση δημοσιογράφου δεν εφτασε στο Ευρωκοινοβούλιο..
Και κάτι προσωπικό...
Το ότι υπέγραψα κείμενο που υπογράφει και η Μαριλένα Κοπά βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που συμμετέχει στο C.D.R.S.E.E. οργάνωση χρηματοδοτούμενη απο τον Σορος για θεματα Ν.Α. Ευρώπης δείχνει την αγανάκτησή μου για τίς μπούρδες της τηλεορασης...
Ομως δεν χρειάζονται Φωτοστέφανα για κανεναν..

Re: Απάντηση: Re: Ρεπορτάζ με σύνορα!

Μα γι´αυτό ακριβώς αντιδρά ο κόσμος...
Χιλιες φορές ο Κουλογλου,ο Αυγεροπουλος και κάθε ενδιαφέρων δημοσιογράφος,και ας διαφωνώ μαζί τους καποιες φορές παρά τά σκουπίδια πού μάς ταϊζουν διαρκώς με Καλομοιρες,Δρούζες και λοιπές....μην το γράψω καλυτερα.
Ομως περιμένω ιδια αντιδραση και για άλλους απολυμένους δημοσιογράφους λιγοτερο stars...
Αλλη υπόθεση για απολυση δημοσιογράφου δεν εφτασε στο Ευρωκοινοβούλιο..
....δεν χρειάζονται Φωτοστέφανα για κανεναν..

Συμφωνώ απόλυτα (και δεν σε προλαβαίνω... που θα πάει θα συνηθίσω)

Δεν νομίζω πως όποιος κατηγορεί τον Πούτιν είναι ταυτόχρονα και φερέφωνο των Αμερικανών...
Δηλαδή τι να πούμε, πως δεν δηλητηριάστηκε πχ ο πρώην Ρώσος πράκτορας στο Λονδίνο, που σχεδόν εξαφανίστηκε από τη ραδιενέργεια?
Μη χείρων των αμερικανών δεν σημαίνει εν προκειμένω βέλτιστος.

Όπως τό διατυπώνεις έχεις δίκιο.

Άν σκεφτείς όμως οτι κατηγορεί κάποιος τόν Πούτιν από τήν κρατική τηλεόραση, σέ μιά στιγμή πού επαναχαράσονται οί στρατηγικές κατευθύνσεις τής χώρας καί ενώ ο πρωθυπουργος πλέκει τό εγκώμιο τού Ρώσου προέδρου,υπογράφοντας ταυτόχρονα συμφωνίες πού δυσαρεστούν τίς ΗΠΑ καί τούς εδώ εκφραστές τής πολιτικής τους...ε τότε μόνο Ελληνικά συμφέροντα δέν εξυπηρετεί.

ΥΓ.Δέν είμαι Καραμανλικός ούτε θά κονομήσω από τίς μπίζνες μέ τό ρωσικο αέριο,αλλά πρώτη φορά βλέπω Έλληνα πρωθυπουργό νά σηκώνει κεφάλι στούς αμερικανούς..

Μάλιστα, το μάθαμε κι αυτό σήμερα: ο Κούλογλου εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ΗΠΑ..

Νάσαι καλά ρε φίλε που με έκανες και γέλασα... :grinning-smiley-043
Καλώς η κακώς ό Κούλογλου διορίστηκε στήν ΕΡΤ από τόν "μεγάλο τιμονιέρη" τού "εκσυγχρονισμού" στή χώρα μας μέ διατεταγμένη αποστολή.
Ναί καλά κατάλαβες,απ'αυτόν πού είπε "ευχαριστώ τίς ΗΠΑ" μετά τά Ιμια καί
αργότερα παρέδωσε τόν Οτσαλάν..

Μόνο πού εγώ δέν μπορώ νά γελάσω μέ αυτά..sorry

E,καλά.
Καποιοι ήταν υπέρ της παραδοσης...
Οπως ο Κυρκος.................................
Ελεγε για τη κυρια P.K.K.

E,τοτε έγινε καταβασις στην Τουρκιά για να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα..
Ηταν και ο Στελιος εκει...

Και ο Τασος...

Last edited:

Καλά σοβαρολογείς??? τόσα ντοκιμαντέρ για τις ΗΠΑ, δεν έχεις δει κανένα????
Η εκμετάλλευση του ανθρώπου από τον άνθρωπο, η στέρηση ελευθεριών, τα καρτέλ και οι μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν πατρίδα φίλε. Παντού δρουν και κυριαρχούν. Και μέσα στα σπίτια μας.

+1

+1

Ίσως είναι το θέμα των 700 ευρώ πιο πολύ, αλλά η εκπομπή για τον Πούτιν "συνέπεσε" με την επίσκεψη του δικού μας στον Βλαδίμιρο... Εν πάσει περιπτώσει, η αλήθεια είναι πως όποτε πετύχαινα την εκπομπή του Κούλογλου κοίταζα με ανοικτό στόμα.. Δεν έχω γνώμη για τα γεγονότα που αναφέρονται εδώ (Οτσαλάν, Σωμερίτη κλπ) , αλλά από κάτι εκπομπές ειδικά για το περιβάλλον τον είχα σε μεγάλη εκτίμηση (και εξακολουθώ). Αυτό που με θυμώνει όμως είναι ότι τελικά η χούντα δεν έφυγε ποτέ. Δηλαδή όποιος κυβερνάει κάνει ότι γουστάρει. Και κόβει ότι δεν του αρέσει... Είτε είναι το φιάσκο Οτσαλάν (πραγματικά, δεν είχα αντιληφθεί το τί παρουσίασε ο Κούλογλου τότε- ίσως και να μην τον ήξερα ακόμα), είτε τα 700 ευρώ, είτε δεν ξέρω τί...
Συμφωνώ με τα περί σταριλικιού... Για πόσες άλλες παρόμοιες περιπτώσεις δεν ακούστηκε κιχ...
Όσο αφορά το θέμα με τον Καβαθά, σαφώς δεν τιμά καθόλου τον Κούλογλου, στο βαθμό που ισχύουν όλα αυτά..
+1