Resident Alien [Netflix]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 1 7.7%
  • Πολύ Καλή

Votes: 11 84.6%
  • Καλή

Votes: 0 0.0%
  • Μέτρια

Votes: 0 0.0%
  • Κακή

Votes: 1 7.7%

• Total voters
    13
Κόλλημα η σειρά απολαυστική.

Στάλθηκε από το Mi 9 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

tsoukalos να κανει διαλεξη περι εξωγήινων στον... εξωγήινο! :ROFLMAO:
και κατι (καποιος) απο lost στο 9ο. κριμα που το επομενο ειναι το τελευταίο.

Αυτή η σειρά ήταν το κρυφό διαμαντάκι της χρονιάς, τουλάχιστον για εμένα. Δεν την είπα ακούσει ή διαβάσει πιο πριν, απλά πάτησα play και την αγάπησα.

• Like
Reactions: manmar and vadergr
Το τελευταιο επεισοδιο ειναι σημερα ?

Εχουν κατι μουτρα ολοι σημερα.....πιο πολυ περιμενουν αυτο παρα το Falcon/Winter soldier

200w.gif

Προκειται για μυθικο επεισοδιο.

Η ατακα "ξεχασα τις πιτσες" μπορει να ειναι βγαλμενη απο τα πιο κεφατα σεναρια των Μοντυ Παιθονς.

Θα μου λειψει παρα πολυ , ηταν πραγματικα η σειρα αποκαλυψη της χρονιας. Διασκεδαστικη οσο δεν παει, ευχαριστη με εξαιρετικες ερμηνειες καρικατουρας.

Η αποκαλυψη της σεζόν.
Τα πρωτα 5 επεισοδια ηταν πιο επικά απο τα τελευταία, αλλα και παλι η σειρά τα σπάει.

To ξεκίνησα χθες στη cosmote και πραγματικά η σειρά είναι κρυφό διαμάντι. Φοβερή η ισορροπία σε όλες τις πτυχές της σειράς με ένα χιούμορ που πραγματικά σκοτώνει.

To ξεκίνησα χθες στη cosmote και πραγματικά η σειρά είναι κρυφό διαμάντι. Φοβερή η ισορροπία σε όλες τις πτυχές της σειράς με ένα χιούμορ που πραγματικά σκοτώνει.
Σε ποιο καναλι την εχει;

Ακυρο,το βρηκα.

ο πρωτος κυκλος η πιο καλη σειρα με διαφορα.αναμενουμε τον δευτερο κυκλο σε λιγο καιρο

Επιτέλους κάτι που να μην μαυρίζει η ψυχή σου.
Ειδικά στο πρώτο μισό του κύκλου πρέπει να με άκουγαν οι γείτονες από τα δυνατά γέλια.
Εν τω μεταξύ σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που έχω ξαναδεί τον Alan Tubyk και τελικά τον είχα δει στο making του I Robot.
Είναι απιθανος.

Επιτέλους κάτι που να μην μαυρίζει η ψυχή σου.
Ειδικά στο πρώτο μισό του κύκλου πρέπει να με άκουγαν οι γείτονες από τα δυνατά γέλια.
Εν τω μεταξύ σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ που έχω ξαναδεί τον Alan Tubyk και τελικά τον είχα δει στο making του I Robot.
Είναι απιθανος.

Στο Firefly τον είχες δει... :)