Resident Evil 5 !!!

παιδια το παιχνιδι ειναι απιστευτο το παιζω στο 360 για πολλες ωρες
εχει απιστευτα γραφικα και το σεναριο ειναι πολυ καλο και οχι τελιεο και θα πω γιατι......

ειναι δυνατον?
ζομπι που οδηγουν μηχανες?
επρεπε να ηταν μονος ο chris και οχι με την sheva γιατι αλλο παει να πει survival horror αλλο αλλο να ειναι 2 μαζι ,χαλαει λιγο

λοιπον με αυτα και με αυτα εφτασα στο εργοστασιο που πιστευω οτι ειναι και το τελευταιο κεφαλαιο

του βαζω 9/10

παντως αν εφτιαχναν ενα με τις τωρα τεχνολογιες σαν το πρωτο η το 2ο η το 3ο θα ηταν ακομη καλητερο

παω να σκοτωσω ζομπακια.........

Δεν το περιμένουμε αυτήν την χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά από την Capcom, παρά μόνο η αναμονή ανακοίνωσης για τον αν θα συμπεριλάβουν στην λίστα των κυκλοφοριών την έκδοση του Resident Evil 5 στο PC.

Re: Απάντηση: Resident Evil 5 !!!

Τακτικότατο! Το μόνο "πρόβλημα" ο άβολος χειρισμός του.
Αυτό το "πρόβλημα" υπαρχει σε ολα τα παιχνιδια της σειρας.... Και ειναι μαλλον σκοπιμο για να αυξανει την δυσκολια του παιχνιδιού, ενω ταυτοχρονα (δεν ξερω στο τωρινο αλλα στα προηγουμενα ΣΙΓΟΥΡΑ) να το κανει και πιο τρομακτικό..

Ειναι σαν να βλεπεις εναν εφιαλτη που σε κυνηγαει ενα τερας, και ενω θελεις απεγνωσμενα να ξυπνησεις, ή να τρεξεις πιο γρηγορα για να ξεφυγεις, ΔΕΝ μπορεις ....:music-smiley-005:

Δεν το περιμένουμε αυτήν την χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει κάποια αναφορά από την Capcom, παρά μόνο η αναμονή ανακοίνωσης για τον αν θα συμπεριλάβουν στην λίστα των κυκλοφοριών την έκδοση του Resident Evil 5 στο PC.

χμμμμ...κακο αυτο...

ευχαριστω,

Αυτό το "πρόβλημα" υπαρχει σε ολα τα παιχνιδια της σειρας.... Και ειναι μαλλον σκοπιμο για να αυξανει την δυσκολια του παιχνιδιού, ενω ταυτοχρονα (δεν ξερω στο τωρινο αλλα στα προηγουμενα ΣΙΓΟΥΡΑ) να το κανει και πιο τρομακτικό..

Ειναι σαν να βλεπεις εναν εφιαλτη που σε κυνηγαει ενα τερας, και ενω θελεις απεγνωσμενα να ξυπνησεις, ή να τρεξεις πιο γρηγορα για να ξεφυγεις, ΔΕΝ μπορεις ....:music-smiley-005:

Δεν θυμάμαι στους πρώτους τίτλους της σειράς να υπήρχε αυτός ο κάκιστο χειρισμός,έφτασα σε σημείο να το παρατήσω και δεν βλέπω να το ξαναπιάνω στα χέρια μου. Κρίμα, διότι έχει εντυπωσιακό επίπεδο γραφικών.

σε όλα τα resident evil επρεπε να σταματήσεις για να πυροβολήσεις απ' ότι θυμάμαι...

Δεν θυμάμαι στους πρώτους τίτλους της σειράς να υπήρχε αυτός ο κάκιστο χειρισμός,έφτασα σε σημείο να το παρατήσω και δεν βλέπω να το ξαναπιάνω στα χέρια μου. Κρίμα, διότι έχει εντυπωσιακό επίπεδο γραφικών.

Ο λογος που δεν το αγορασα-bye-

Νομίζω υπάρχει option στα settings για αλλαγή στο χειρισμό, μάλιστα το ένα mode είναι ο ίδιος ακριβώς χειρισμός με το RE4

Δηλαδη βρε παιδιά, ΤΙ διαφορες ειχε το RE4 σε σχεση με αυτο ???
Αναφερετε καμια σημαντικη (εκτος απο την υπαρξη 2ου player φυσικά! )

Το ειχα ξαναπαιξει τωρα προσφατα πριν αγοράσω το 5 και δεν μου φανηκε τοσο διαφορετικό....:grandpa:

Παιδιά το παιχνίδι είναι σούπερ. Οι εχθροί είναι πολύ περισσότεροι από το 4, ο partner είναι φοβερό adition και δεν είναι διακοσμητικός όπως σε άλλα παιχνίδια. Ωραίο touch τα melee moves με το Χ. τα γραφικά και η ατμόσφαιρα υπέροχα. Μοναδική μου ένσταση το σενάριο που είναι ψιλοανύπαρκτο. Ο χειρισμός είναι κλασσικός resident. Είναι σκόπιμα έτσι. Αν άλλαζε απλά θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς δίκαια παραπονιέστε. Θέλει καιρό να το συνηθίσεις. Ακόμα πάντως θεωρώ το πρώτο αξεπέραστο. Από τα παιχνίδια που άφησαν εποχή.

Αν και έχω τερματίσει όλους τους τίτλους της σειράς,ο πέμπτος δεν με άφησε ευχαριστημένο από τον χειρισμό του,αυτό βέβαια ενδέχεται να οφείλεται που δεν έχω συνηθίσει ακόμα το χειριστήριο της microsoft. Από ότι φαίνεται είμαι από τις εξαιρέσεις.

Αν και έχω τερματίσει όλους τους τίτλους της σειράς,ο πέμπτος δεν με άφησε ευχαριστημένο από τον χειρισμό του,αυτό βέβαια ενδέχεται να οφείλεται που δεν έχω συνηθίσει ακόμα το χειριστήριο της microsoft. Από ότι φαίνεται είμαι από τις εξαιρέσεις.

Προδοσες το PS3 Γιαννη , γι'αυτο δεν μπορεις να παιξεις...:flipout:-bye-

Ειναι η καταρα της Sony που σε κυνηγα...:flipout:

Παιδιά το παιχνίδι είναι σούπερ. Οι εχθροί είναι πολύ περισσότεροι από το 4, ο partner είναι φοβερό adition και δεν είναι διακοσμητικός όπως σε άλλα παιχνίδια. Ωραίο touch τα melee moves με το Χ. τα γραφικά και η ατμόσφαιρα υπέροχα. Μοναδική μου ένσταση το σενάριο που είναι ψιλοανύπαρκτο. Ο χειρισμός είναι κλασσικός resident. Είναι σκόπιμα έτσι. Αν άλλαζε απλά θα μιλούσαμε για άλλο παιχνίδι. Όσοι δεν έχετε ξαναπαίξει παιχνίδι της σειράς δίκαια παραπονιέστε. Θέλει καιρό να το συνηθίσεις. Ακόμα πάντως θεωρώ το πρώτο αξεπέραστο. Από τα παιχνίδια που άφησαν εποχή.

να φτιαξουν το 6 με το σεναριο και την μαγεια του 1 και τα γραφικα του 5...:grandpa:

mobster21 αν το κανουν αυτο θα ειναι και γα....
τα παιχνιδια
το εφτασα τελευταια πιστα πριν τον wresker
εκει που βγαινουν 2 σκαθαρια και 2 μαυροι γιγαντες με πολυ βολα
παντως δεν σε τρομαζει οπως τα αλλα μεχρι το 3 ..
εκει οπως πηγαινες σου πεταγονταν ζομπακια και χεζ....σουν
το μοναδικο σημειο στο παιχνιδι που θυμησε αυτο το συναισθημα ειναι εκει που γυρνας τους διακοπτες και βγανουν κατι κουτια απο τους διαδρομους που κινουντε και μαζι βγανουν και πτωματα που οταν περνας εταγοντε αποτομα και ειναι σαν πραγματικα ζομπι απο το 1

Είναι η κατάρα της Sony που σε κυνηγά...:flipout:

...λες; :flipout::flipout:

Πέρα από την πλάκα,διότι δεν βλέπω να το συνηθίζω ειδικά σε ορισμένα παιχνίδια,υπάρχει adaptor για τα χειριστήρια του PS3; Έχω βρει μόνο για του PS2.

Attachments

• SFIMG00002141.jpg
    SFIMG00002141.jpg
    76.5 KB · Views: 15
Απάντηση: Re: Resident Evil 5 !!!

...λες; :flipout::flipout:

Πέρα από την πλάκα,διότι δεν βλέπω να το συνηθίζω ειδικά σε ορισμένα παιχνίδια,υπάρχει adaptor για τα χειριστήρια του PS3; Έχω βρει μόνο για του PS2.

Τι υπερβολικός άνθρωπος ...:grandpa::flipout:

Εγώ που το κατέβασα και στο PS3 σε πληροφορώ οτι δεν το άντεξα το gameplay του και ας ήμουν εξοικειωμένος με το χειριστήριο.!:slapface::slapface: