Resident Evil 5 !!!

Το έφτασα στο τέλος του...

Ο αρχηγός μου έφαγε δυο-τρεις μέρες, μέχρι να καταλάβω το αδύναμο σημείο του.

Στο σύνολο του παιχνιδιού, μένουν θετικές εντυπώσεις.

Εντυπωσιακά γραφικά και ήχος, καλή πλοκή της ιστορίας. Βέβαια, αν ξεπεράσεις το δύσχρηστο χειρισμό και το "χαμηλό" ΑΙ της Sheva, που ενδέχεται να σε εκνευρίσουν.

Last edited:
Περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση διάθεσης του πακέτου ‛Versus’ (Slayer’s Rule και Survivor’s Rule)από την Capcom.

Slayer’s Rule: Αντιμετωπίζουμε τους Majinis, στόχος η επιβίωση μας.

Survivor’s Rule: Το πιο ενδιαφέρων mode,οι παίκτες διαλέγουν το χαρακτήρα της αρεσκείας τους(Chris, Sheva ή τους δυο κρυφούς χαρακτήρες) και επιλέγουν αναμέτρηση 1vs1 ή 2vs2.

showImage.php

Το ‛Versus’ θα είναι διαθέσιμο τις προσεχείς μέρες στο xbox live(400 Microsoft Points) και playstation network( 4.99/£3.99).

Πηγή: capcom-europe.com

Πολύ Arcade το έκαναν με αυτά τα online modes και Versus modes και ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου...

Χάνει εντελώς την μαγεία των κλασικών Resident Evil πλέον....:grandpa:

Δεν γνωρίζω για το συγκεκριμένο αν υπάρχουν διαφορές και ποιες είναι, ξέρω όμως ότι τα multi-platform παιχνίδια είναι συνήθως καλύτερα στο 360 απ´ότι στο ps3.

στο 360 λένε ότι είναι καλύτερο.... σύμφωνα με αυτούς που κάνουν τις μετρήσεις έχει καλύτερο framerate...

εγώ πάντως που το έπαιξα στο ps3 λίγο, έχοντας στο μυαλό εικόνες από vs που είχα δει, άρχισα να αμφισβητώ την αξιοπιστία των εικόνων που είχα δει...

θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το demo και από τις δύο κονσόλες αφού έχεις αυτή τη δυνατότητα και να κάνεις τη δική σου σύγκριση...

Εγώ πάντως το αγόρασα για PS3, το επαιξα και μου φανηκε ΑΨΟΓΟ !!!
Σε 360 το ειχα δει σε εναν φιλο μου και δεν παρατηρησα κατι καλυτερο σε σχεση με το PS3.... :grandpa:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κινητρο για καποιον που δεν εχει συνηθισει το χειριστηριο του 360 ειναι να το παιξει στο PS3, γιατι διαφορετικά θα "χαθεί" εντελώς με τα κουμπιά ....

Τωρα ειμαι στο "ηφαιστιο" στο τελος... Την παλευω με τον Wesker και ολο με ριχνει μεσα με τα πλοκάμια του... :slapface:

Δεν εγραψα και κατι σημαντικό...
Απλα ειπα που βρισκομαι...
ΜΟΝΟ αυτοι που εχουν παιξει το παιχνιδι θα με καταλαβουν...

Αλλωστε , η τελευταια πιστα έτσι λέγεται : "Volcano" ...-bye-

Ρε γαμωτο, δεν μπορω να τον βγαλω με τιποτα τον αρχηγό.... Μου έχει σπάσει τα νεύρα!
Υπάρχει κανένα "κολπάκι" για να χασει πιο γρήγορα ???:grandpa:

Τον πυροβολείς ή στην πλάτη ή στο στήθος ανάλογα με το που έχει βγάλει τη φουσκάλα του. Προσπαθείς να πηγαίνεις από πίσω του για να τον πιάσεις και μετά πατάς τα κουμπιά που σου βγάζει. Είναι αρκετά δύσκολο αλλά το φινάλε σε αποζημιώνει. Κορυφαίο παιχνίδι, γενικά. Συνδυάζει στοιχεία από resident evil και tomb raider. Απλά τέλειο αλλά δύσκολο ακόμα και στο εύκολο επίπεδο.

Αν και το παίζω στο 360 και δεν γνωρίζω την PS3 έκδοση του, εντάξει δεν είναι και τόσο τρομερό...