Resident Evil: Extinction

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    22
18 June 2006
8,281
Θεσσαλονίκη
km2KF7Fqz8FFN1EdyL17AxakiNe.jpg

"Χρόνια μετά την καταστροφή του Raccoon City η Άλις βρίσκεται μόνη της καθώς έχει αντιληφθεί πλήρως ότι θέτει
σε κίνδυνο την ζωή οποιουδήποτε βρίσκεται γύρω της. Μόνη της αγωνίζεται να επιβιώσει και να κατατροπώσει την
Umbrella Corporation της οποίας ηγείται ο σατανικός Άμπερτ. Στο μεταξύ διασχίζοντας τη Νεβάδα και τα συντρίμμια
του Λας Βέγκας, οι νέοι επιζήσαντες πρέπει να αντιμετωπίσουν ορδές από ζόμπι και κοράκια - δολοφόνους καθώς
και άλλα τρομακτικά πλάσματα, αποτελέσματα του θανατηφόρου ιού Τ που σκότωσε εκατομμύρια."

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited by a moderator:
Κώστα φιρί φιρί το πας…..

Εγώ πάντως προσεβλήθην και απαιτώ να ανακαλέσεις!

Και για να έχουμε καλό ερώτημα, είναι καλύτερο από το Hairspray;

/devil

:p

Έγραψα και αλλού ότι είδα καταλάθος το 2 ,δηλαδή κανένα εικοσάλεπτο απ’ αυτό, και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει.
Την επόμενη φορά που θα θέλω απλά να περάσω την ώρα μου θα προτιμήσω να μετράω προβατάκια!!!

Απ τις λίγες φορές που έχει δίκιο ο Κώστας στο θάψιμο.:bigcry:

Είναι όντως φριχτή η ταινία,είναι όντως κουκλάρα η Μίλα !

Υ.Γ1.Η "κόπια εξωτερικού" που το είχα δεί είχε κορυφαία εικόνα και ήχο.

Εδώ τί λέει? Ποιά εταιρεία το κυκλοφορεί ?Εχει κανονικό ή κομμένο κάδρο? Είναι πολυκάναλος ο ήχος ή "στέρεο"?Θα κάνεις κι άλλες ερωτήσεις?

Υ.Γ.2 Ποτακίδη πάλι θάβεις ταινίες ????????????????????:smash::smash::flipout::flipout:

Ρε παιδιά, περιμένετε να δείτε και το επόμενο!!! Θα παίζουν πολλές Γιόβοβιτς!!!!!!! (Ναι! άντεξα και την είδα μέχρι το τέλος:violent-smiley-008:....)

τελικα τι γινεται μ αυτο το κοριτσι
ειναι η χειροτερη ηθοποιος
και παιζει μονο σε πολυ φρικτες ταινιες .

.

τελικα τι γινεται μ αυτο το κοριτσι
ειναι η χειροτερη ηθοποιος
και παιζει μονο σε πολυ φρικτες ταινιες .

.

Μα άμα ήταν κορυφαία ηθοποιός θα είχε παίξει σε πολύ λιγότερο φριχτές ταινίες..:ADFAD2:

Απο την στιγμη που η ταινια γυρiσε σε περιπετεια,φυσικο ηταν να χαλασει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Resident Evil 3

Απ τις λίγες φορές που έχει δίκιο ο Κώστας στο θάψιμο.:bigcry:

Είναι όντως φριχτή η ταινία,είναι όντως κουκλάρα η Μίλα !

Υ.Γ1.Η "κόπια εξωτερικού" που το είχα δεί είχε κορυφαία εικόνα και ήχο.

Εδώ τί λέει? Ποιά εταιρεία το κυκλοφορεί ?Εχει κανονικό ή κομμένο κάδρο? Είναι πολυκάναλος ο ήχος ή "στέρεο"?Θα κάνεις κι άλλες ερωτήσεις?

Υ.Γ.2 Ποτακίδη πάλι θάβεις ταινίες ????????????????????:smash::smash::flipout::flipout:

Κάδρο έχει κανονικό αλλά η ποιότητα εικόνας δέν ειναι και τέλεια. Ο ηχος είναι 5.1 με ωραίο περιφεριακό ηχο και χαμηλές συχνότητες αλλά η πληροφορία στο κεντρικό κανάλι δέν ειναι πάντα σωστή. Εταιρεία που το κυκλοφορεί ειναι η Σπέντζος.

και τοσες μερες τζαμπα το κατεβαζα ;;;;;;

ακομα δεν το ειδα ... να το δω η να το σβυσω να μην πιανει χωρο στο δισκο ;;;;;;

η να το αφησω για το ρατιο...

Αυτό θα το δω σύντομα, με την πρωτη ευκαιρία που θα θελει η γυναικα μου να δει κάποιο σήριαλ στην δεύτερη τιβί (δεν βλεπει γενικώς ταινίες καταστροφής και μεγάλης φαντασίας...). Προσφατα ξαναείδα το apocalypse της τριλογιας που τσούλησε ευχάριστα...θα ήθελα όμως να ρωτήσω ποια ειναι η τριτη ταινία που μου διαφεύγει (δηλαδη η πρωτη ή η δεύτερη της σειράς...)

Ας μην έπαιζε η θεά Μίλλα Γιόβοβιτς και θα σάς έλεγα εγώ αν θα την έβλεπε έστω και ένας την ταινία (εμού συμπεριλαμβανομένου)