Revenge [ABC]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 32.0%
  • Πολύ Καλή

Votes: 10 40.0%
  • Καλή

Votes: 2 8.0%
  • Μέτρια

Votes: 3 12.0%
  • Κακή

Votes: 2 8.0%

• Total voters
    25
Απάντηση: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Tελος για την πρωτη σεζον, με ενα επεισοδιο γεματο ανατροπες που σε αφηνει με αγωνια να περιμενεις τον δευτερο κυκλο.Παντως για να ευλογισω γενια μου :p,χαιρομαι που δυο νεες σειρες για τις οποιες ανοιξα νημα (η αλλη το person of interest) αρεσαν και ανανεωθηκαν. :flipout: -bye-

Πάντως είναι αλήθεια ότι ΜΌΝΟ με νέα άτομα θα μπορούσαν να δώσουν μία νεα πνοή στην ιστορία διότι πόσο να τη ξεχειλώσουν πια.

ΥΓ. κρίμα που δε διάλεξε την dark side of the force 👎

Re: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Εδώ το Pretty Little Liars πήρε ανανέωση για 3ο κύκλο! Άρα ξεχείλωμα χωράει ακόμα.

Ο 1ος κύκλος δεν είναι άσχημος (για teen σειρά) αλλά απο εκεί και πέρα το έχουν ξεχειλώσει μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο!
Είναι και πολλά επεισόδια! Ο 2ος κύκλος μόνο έχει 25. Ο 3ος άλλα 24. Σύνολο 71!
Τόσο καλά πάει σε τηλεθέαση και θα το κάνουν Φωσκολιάδα;

Απάντηση: Re: Revenge (Νέα Σειρά του ABC)

Αυτό το λες εσύ που δεν τη βλέπεις , τι να πούμε εμείς που δεν μπορούμε να περιμένουμε

Μη τις βλέπετε όλες τις σειρές μονοκοπανιά το χειμώνα για να έχετε απόθεμα το καλοκαίρι 😄
Εμείς ξεκινήσαμε 1 κύκλο the killing και έπεται συνέχεια......

Πολυ δυνατο το φιναλε .Η βικτωρία εκτός η αιμιλία έμεινε με το νινι στο χέρι.... απ οτι φαίνεται ζει η μαμά ομως (Να το νέο άτομο)
Η μικρη τοξικομανής είναι σε αφασία,η αυτοκρατορία προσωρινά σώθηκε, απ οτι φαίνεται θα έχει ενδιαφέρον ο δεύτερος κύκλος.

Πολυ δυνατο το φιναλε .Η βικτωρία εκτός η αιμιλία έμεινε με το νινι στο χέρι.... απ οτι φαίνεται ζει η μαμά ομως (Να το νέο άτομο)
Η μικρη τοξικομανής είναι σε αφασία,η αυτοκρατορία προσωρινά σώθηκε, απ οτι φαίνεται θα έχει ενδιαφέρον ο δεύτερος κύκλος.

Ούτε καν υποψία προειδοποίησης για σπόιλερ... Κρίμα γι αυτούς που δεν το έχουν δει ακόμα!

Μόλις και εγω κατάφερα να δω τον 1ο κύκλο! Τέτοια αγωνία για τα επεισοδια εχω να παρω από εποχες prison & Lost. Η σειρα ειναι εξαιρετική και οι ρολοι αρτια παιγμενοι! Οσο αφορα για το φιναλε εγω πιστευω οτι η βικτορια θα ζήσει δεν νομιζω το αντιθετο. Ειναι η βασίλλισα σε ολο αυτό το παιχνίδι σκάκι. Εκτός και αν τον ρόλο της Βικτόριας τωρα τον παίξει η σκρ****τσα που πλησιασε τον Ντανιελ. Τον ρόλο της πραγματικής Εμιλίας να δουμε τωρα που πιστέυω οτι το παιδι δεν ειναι του Τζάκ! Αχ ποτε θα ερθει ο σεπτεμβρησ! και πάλι τωρα κάθε βδομάδα νεό επεισοδιο αντέχεται? χαχαχ!! ζήτω οι σειρές κάτω η τηλεόραση!!:)