Review και εντυπώσεις για την Samsung LE40R86BD

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Review και εντυπώσεις για την Samsung LE40R86BD

Μου φαίνεται μάλλον λογικό τουλάχιστον στο τηλεοπτικό αναλογικό σήμα...

Σε DVD τα πράγματα λογικά πρέπει να είναι πολύ καλύτερα... :earmuffs:

σαφεστατα καλυτερα οχι βεβαια τελεια με την εννοια οτι και εκει θελει μια καποια αποσταση γιατι η αναλυση στα dvds ειναι παλι χαμηλη (πιο υψηλη απο τηλεοπτικο σημα βεβαια) .... το καλυτερο ειναι σε υψηλης αναλυσης σηματα :) (ειτε 720 ειτε 1080) ...

Διαβάζω σε reviews ότι υπάρχει μεγάλο delay κατα το zapping από κανάλι σε κανάλι...αληθεύει ή μπούρδες γράφουνε.Φαντάζομαι οτι στα αναλογικά πρέπει να είναι γρήγορη και στο zapping των ψηφιακών κάπως ποιο αργή....σωστά?

Διαβάζω σε reviews ότι υπάρχει μεγάλο delay κατα το zapping από κανάλι σε κανάλι...αληθεύει ή μπούρδες γράφουνε.Φαντάζομαι οτι στα αναλογικά πρέπει να είναι γρήγορη και στο zapping των ψηφιακών κάπως ποιο αργή....σωστά?

Δυστυχώς αληθεύει. Γενικά υπάρχει delay στο menu. Νομίζω πως είναι το ίδιο αργή και στα αναλογικά και στα ψηφιακά.

και το Μ μοντέλο έχει μια καθυστέρηση.
Αν κάποιος είναι φαν του απόλυτου zapping τότε καλύτερα ή να συμβιβαστεί από την αρχή ή να πάρει άλλη tv.

Εγώ πάντως συνήθισα.
Αυτό που μου την δίνει είναι πως το πλήκτρο που σε μεταφέρει στο προηγούμενο κανάλι που έβλεπες (ειδικά αν παρακολουθείς 2 αγώνες είναι Must) δεν σε μεταφέρει από τις εισόδους (hmdi - scart) στο αναλογικό σήμα παρά μόνο μια φορά και μετά αν το ξαναπατήσεις αντί να σε πάει πάλι στο hdmi - scart σε πάει στο προηγούμενο κανάλι που είχες στα αναλογικά.
Τελείως ξενέρωμα αυτό, γιατί πρέπει πάλι να επιλέγεις ένα ένα τα interface και αν είναι το τελευταίο αυτό που έβλεπες χαιρετίσματα.

Σήμερα μίλησα με 3 κατόχους SONY (διαφορετικών μοντέλων) και οι τρείς μου είπαν ότι και στη SONY το tuner έχει ένα delay... οπότε η SAMSUNG δεν αποτελεί εξαίρεση...και μάλιστα ανεξάρτητα ψηφιακού ή αναλογικού καναλιού.

Επίσης μου ανέφεραν ποιο μεγάλη ακόμα καθυστέρηση όταν κάνεις εναλλαγή σε εξωτερικές πηγές (Scart,HDMI κλπ).

Πάντως το σχετικό "πρόβλημα" δεν νομίζω ότι είναι αποτρεπτικό αγοράς. I can live with it.

εννοειται πως δεν ειναι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ σοβαρο προβλημα. Επισης ενω στα καναλια ειναι λιγο πιο γρηγορη η Σονυ και στο μενου ακομα πιο γρηγορη στις ειδσοδους ομως ειναι πιο αργη ..... οποτε γενικως καμια δεν ειναι τελεια σε εναλλαγες :)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Απο αύριο θα είμαι και γώ ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος μιας LE40R86 :Banane0::music-smiley-005::Banane0::music-smiley-005::Banane0::music-smiley-005::Banane0:

Last edited:
:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

le40r86bsamsungfv0.th.jpg

le40r86bsamsungfv0.th.jpg

Άντε καλορίζικη -bye-

Σήμερα έβλεπα starwars από απλό dvd με upscaling στα 1080i και έπαθα. Μια καινούργια εμπειρία τηλεθέασης και μάλιστα με υπέροχο μαύρο, πολύ καλή εικόνα χωρίς πιξελιάσματα και ομαλότατη γρήγορη κίνηση. Απλά μοναδικό! Που να δω και HD..

τελικα 40R86 or 40M86.........:huh2:....... τι λετε?????? (Ανεξαρτητου τιμης.....)

Εεεε οσο ναναι ολοι θα προτιμουσαν την Ευα Καιλη απο ....τη μιλενα αποστολακη.:flipout::flipout:
Ειναι για να ρωτας τετοια πραγματα η το παιζεις seat ibiza ?( ποσο? θελω να τ ακουω)

Εννοείται 40M86.

Μιας και είμαι και κάτοχος μιας 40M86. Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας :guitarist::guitarist:

Έχω μια απορία και ελπίζω να μπορεί κάποιος να τη λύσει.
Η τηλεόραση υποστηρίζει 60Hz;
Στο ΧΒΟΧ (το παλιό, όχι το 360) έχει την επιλογή να παίζει στα 60Hz εφόσον το υποστηρίζει η tv.
Το έχουμε;

Re: Απάντηση: Review και εντυπώσεις για την Samsung LE40R86BD

φυσικα και υποστηριζει.... μεχρι 75hz υποστηριζει σε pc και 60 xbox (pal 60)...

Ωραία. Σε ευχαριστώ :2thumb22sup:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:Απο αύριο θα είμαι και γώ ένας ακόμα ευτυχής κάτοχος μιας LE40R86 :Banane0::music-smiley-005::Banane0::music-smiley-005::Banane0::music-smiley-005::Banane0:

Kαι εγω το ιδιο!
Πιστευω πως θα ειναι καλη επιλογη.... :afro:

Ειδικα στη χρηση με PS3 και σε ταινιες....(Ο λογος που την πηρα αλλωστε!)

ps. H Sony D3000 που ολοι εχουν τρελαθει ειναι οντως καλυτερη απο την R86?

Last edited:
ps. H Sony D3000 που ολοι εχουν τρελαθει ειναι οντως καλυτερη απο την R86?

Βάσει χαρακτηριστικών (100 Hz είναι αυτά) και βάση ζήτησης λογικά είναι καλύτερη. Αλλά μάλλον κάποιος που την έχει θα μπορέσει να σε διαβεβαιώσει. -bye-