Review Sony-40W3000

Προσωπικά την W2000 δεν θα την αγόραζα. Αν ήθελα κάτι πιο φθηνό από την W3000 θα στρεφόμουν στην M86 της Samsung.

Και κάτι για τους Sony experts (Rivers, Geo, nilo και σία :D) του forum. Ποιές οι διαφορές της W3000 από την X2000 ?

Υ.Γ Μία διαφορά πρέπει να είναι ότι η W3000 δέχεται 1080/24

Tα 24p , xv color , 10 bit panel κτλ.

Μάλιστα ... όλα υπέρ της W3000.

Να δω που θα πουλήσουν τις X2000 όταν τις έχουν 2500-3000 . Γύρω στα 1700-1800 θα έπρεπε να κόστιζαν.

Υ.Γ Άργησες Γιάννη ... δύο ολόκληρα λεπτά. Χάλια η εξυπηρέτηση στο forum :D

Last edited:
η media markt εχει 1699 την w2000...την οποια και παλι ακριβα την εχει..

στη Ροδο παντως στο καταστημα που δουλευω την 40w3000 την πουλαμε 1790ευρω

στελνουμε σε ολη την ελλαδα πραγματα..
8ελεις να σου τυλιξω δυο τρεις να τισ παρεις?....¨))))))

λες να μετακομισουμε Αθηνα ?

¨))))))

Παρε την W3000 γιατι μετα θα σου μεινουν τα ευρω αλλα θα ζεις για παντα με την απορια "αν αγοραζα την αλλη πως θα ηταν?".-bye-

Ωραια και εναλλακτικη σκεψη! -bye-

Κοίταξε η Bravia Engine EX αφορά τον επεξεργαστή εικόνας της Tv ενώ το Live Colour Creation και το x.v.colour αφορά μία καινούργια πατέντα της Sony η οποία αφορά την πιστότητα των χρωμάτων. Αν έχεις διάθεση ψάξε στο
http://www.hdtvtest.co.uk/ και δες τα Review που έχουν κάνει και για τις 2 Tv. Έχουν ανοιχτεί και παρόμοια Threads όσον αφορά την W3000. Θα σε συμβούλευα να μην αγοράζεις παλαιότερα μοντέλα, για μένα είναι προτιμότερο να αγοράσεις πχ την Sony V3000 η οποία είναι κατώτερη της W3000 (όμως ειναι καινούργιο μοντέλο) από το να αγοράσεις την w2000 η οποία είναι κατώτερη και από τις 2 μιας και είναι παλαιότερη.-bye-

Σωστος!Την w2000 την εχω ξεχασει ηδη!
Οποτε V3000 vs W3000 vs M86
Αν και νομιζω οτι οι 2 πρωτες ειναι καλυτερες, η Samsung μου αρεσει σαν....design! :FSGSFGS4:
Θελει σκεψη το θεμα! :grandpa:

η media markt εχει 1699 την w2000...την οποια και παλι ακριβα την εχει..

στη Ροδο παντως στο καταστημα που δουλευω την 40w3000 την πουλαμε 1790ευρω

Στελνεις και Αθηνα? :antlers:

Ωραια και εναλλακτικη σκεψη! -bye-

Σωστος!Την w2000 την εχω ξεχασει ηδη!
Οποτε V3000 vs W3000 vs M86
Αν και νομιζω οτι οι 2 πρωτες ειναι καλυτερες, η Samsung μου αρεσει σαν....design! :FSGSFGS4:
Θελει σκεψη το θεμα! :grandpa:

Στελνεις και Αθηνα? :antlers:

στελνουμε και Αθηνα....

το backlight η F86

το εχει απο το εργοστσιο στο 10.

να το αφησω εκει?

10/10 εννοεις? Με τιποτα! Βαλε την στο 3-4. Οσο πιο χαμηλα τοσο πιο καλο το μαυρο , πεφτει βεβαια η φωτεινοτητα αλλα σβησε τα φωτα και απολαυσε.-bye-

παιδιά σας παρακολουθώ καιρό...θέλω αύριο να αγοράσω TV...κυριώς για SD...Να πάρω την 40D3000 να τελειώνω? ή να πάρω Full HD?

παρε την 40D3000. Δεν υπαρχει λογος για SD να πας στις καινουργιες full hd. Tα πρωτα τεστ (βλ.w3000) αυτα δειχνουν. Η D θα σου δωσει καλυτερο sd και θα σου γλυτωσει και χρηματα.

παρε την 40D3000. Δεν υπαρχει λογος για SD να πας στις καινουργιες full hd. Tα πρωτα τεστ (βλ.w3000) αυτα δειχνουν. Η D θα σου δωσει καλυτερο sd και θα σου γλυτωσει και χρηματα.

1500ευρω ομως με αρκετα κατωτερα χαρακτηριστικα?
Για 500ευρω διαφορα?

Το μόνο κατώτερο χαρακτηριστικό δεν είναι το Full HD vs HD Ready?

Άραγε είναι αυτό το μόνο κατώτερο χαρακτηριστικό? Ειλικρινά χωρίς να έχω τις γνώσεις και την εμπειρία πολλών εξ ημων εδω μέσα, διαβάζω τρεις μήνες κριτικές, άρθρα, γενικώς ότι δίνει κάποια γνώση αλλά και πάλι είμαι στο ίδιο σημείο...stuck in the middle ένα πράγμα... Μικρό παιδί έχω (είμαι κι εγω μικρό παιδί άλλωστε :) ) άρα δεν αποκλείω και κάποια παιχνιδομηχανή...για τα blue ray τι να πω...του χρόνου ίσως να είναι αλλιώς τα πράγματα και τελικά να νιώθω (νιώθουμε) ότι είμαστε πάλι πολύ πίσω σε τεχνολογία... ´Αλλωστε κάποιος το είχε πει εδω μέσα...Όταν αγοράζεις κάτι θες να νιώθεις πως πήρες και κάτι έξτρα (added value το λενε οι Αγγλοσάξωνες).... Λοιπόν 40D3000?????

Άραγε είναι αυτό το μόνο κατώτερο χαρακτηριστικό? Ειλικρινά χωρίς να έχω τις γνώσεις και την εμπειρία πολλών εξ ημων εδω μέσα, διαβάζω τρεις μήνες κριτικές, άρθρα, γενικώς ότι δίνει κάποια γνώση αλλά και πάλι είμαι στο ίδιο σημείο...stuck in the middle ένα πράγμα... Μικρό παιδί έχω (είμαι κι εγω μικρό παιδί άλλωστε :) ) άρα δεν αποκλείω και κάποια παιχνιδομηχανή...για τα blue ray τι να πω...του χρόνου ίσως να είναι αλλιώς τα πράγματα και τελικά να νιώθω (νιώθουμε) ότι είμαστε πάλι πολύ πίσω σε τεχνολογία... ´Αλλωστε κάποιος το είχε πει εδω μέσα...Όταν αγοράζεις κάτι θες να νιώθεις πως πήρες και κάτι έξτρα (added value το λενε οι Αγγλοσάξωνες).... Λοιπόν 40D3000?????

Τα 24fps τα 100hz το 10bit panel το xvcolour τα εχει η D3000. Tι αλλο ψαχνεις? Να δωσεις 500 ευρω παραπανω να παρεις full hd χωρις 100Η για ποιο λογο? Καλυτερο sd θα βλεπεις στην D3000. Κρατα τα 500 και παρε ps3 και θα με θυμηθεις.

1ον.η 40d3000 ειναι πια ειδος προς εξαφανιση οποτε και δυσκολο να βρεθει
2ον.πριν λιγο εβλεπα τα αναλυτικα χαρακτηριστικα της 40w3000 στο ελληνικο site της sony και αναφερει οτι εχει 100hz motionflow ,ισχυει κατι τετοιο η το γραφουν ετσι απλως για να γεμιζει η σελιδα?