Revolution | Season 1

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 18.8%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 8 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 31.3%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 8 25.0%

• Total voters
    32
S01E07: Επιτελους ειδαμε και καποια εξελιξη στην πλοκη και πηραμε καποιες λιγες απαντησεις...καιρος ηταν...

Απάντηση: Revolution (Νέα Σειρά, 2012)

Το μόνο ενδιαφέρον που έχει μείνει στη σειρά, είναι το μυστήριο με τα μενταγιόν.

Το μόνο ενδιαφέρον που έχει μείνει στη σειρά, είναι το μυστήριο με τα μενταγιόν.

Off-topic Oσο σκέφτομαι το μυστήριο του lost και τι επιτυχία θα είχε αν είχε διαφορετικό τέλος.... Τρελενομαι!

Νομίζω ότι ήταν το καλύτερο επεισόδιο μέχρι τώρα .
Μάλλον τυχαίο ότι ήταν καλό το επεισόδιο , που δεν είχε επικεντρωθεί η "ιστορία" στη Spiridakos.

Στο πρώτο κοντινό πλάνο της αδερφής ,φάνηκε μια πονηράδα στη ματιά της .Οπότε και πήγε το μυαλό μου ότι θα γινόταν κάτι διαφορετικό .

S01E08: Το ξανθό μιλησε ελάχιστα σε αυτό το επεισόδιο και ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ η ερμηνεία της! Περιμένω να δω τι wtf θα γίνει...

Re: Revolution (Νέα Σειρά, 2012)

H wiki εχει την σειρα ως

Science-fiction
Post-apocalyptic
Dystopian
Action/Adventure
Drama
Mystery

Θα προσθεσω και το Family

Στοιχηματιζω οτι η προελευση των μενταγιον δεν ειναι απο αυτον τον πλανητη. Και οτι συντομα θα δουμε το αντιπαλο δεος του falling skies ....

Το ρεύμα το έκοψε ο καραφλός για να κατακτήσει τον κόσμο.

MV5BMTY2MDYzNjA2MF5BMl5BanBnXkFtZTYwMzQxMjE2._V1._SX214_CR0,0,214,314_.jpg

Τα μενταγίον δημιουργούν ενέργεια απο την σύντηξη πυρήνων υδρογόνου. Θα τα μαζέψει όλα ο Μονρόε και σε συνεργασία με τον Μάθεσον (ενδιάμεσα θα συμμαχήσουν για να σώσουν την γή) θα πολεμήσουν με τις δυνάμεις του κακού.

Μιλάμε ότι όσο πιο λίγο ενεργό ρόλο έχει η Tracy Spiridakos τόσο πιο καλό είναι το επεισόδιο! Από ομορφιά πάντως μόνο η Νορα μου αρέσει...

Στο τελευταιο επεισόδιο εβγαλα νευρα...
Μια απο τα ιδια με τα μπρος πισω, στατικοτητα στην εξέλιξη και κακοσκηνοθετημένο...
Με το ζορι με βλεπω να βγαζω τον πρωτο κυκλο ... ( ετοιμο να μπει στην λιστα με αυτα που παρατησα)

Μας τα ζάλισες JJ...

Έτσι μου έρχεται να σταματήσω να βλέπω το Revolution και να ξαναδώ το Lost μέχρι το προτελευταίο επεισόδιο...