Revolution | Season 1

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 18.8%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 8 25.0%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 31.3%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 8 25.0%

• Total voters
    32
Απάντηση: Re: Revolution

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Eric kripke τόνισε πως θα είναι κάτι κοντινό στο Lost.... που τόσο αγωνιούν οι φαν της σειράς ....
Αμα είναι έτσι τότε πάμε καλά !

Re: Revolution (Νέα Σειρά, 2012)

Να ανοίξουμε σαμπάνιες!
Laie_16.gif

Θα χρειαστούμε τους φελλούς :p

τι παει ?

την εφαγαν ?

Ο συνονόματος εννοούσε οτι θα γίνει σαν το Lost :p

Όμως μετά απο το αιματοκύλισμα στην πρεμιέρα του Μπατμαν και όσα λέγονται για περιορισμό της οπλοκατοχής, η σειρα έχει βρεθεί στο προσκήνιο.
Σύμφωνα με το σενάριο, ένα δικτατορικό καθεστώς έχει κανει την οπλοκατοχή παράνομη και οι επαναστάτες χρησιμοποιούν ότι παλιο όπλο βρουν.

Τι ήταν ρε παιδια αυτή η εφετζίδικη ξιφομαχία που είχε προς στο τέλος στο τρέιλερ;;;;
Α ρε Τζακ Νορις που τους χρειάζεται.................

Θα την ξεκινήσω, αλλά κρατάω και μικρό καλάθι για την συγκεκριμένη σειρά.
Ελπίζω σε κάθε περίπτωση, να μην μας αφήσει με τις 100 απορίες και αυτή όπως και τόσες άλλες σειρές.

Απάντηση: Re: Revolution (Νέα Σειρά, 2012)

Και με ελληνικούς υπότιτλους ολα οκ αφού φτιάχτηκε ομάδα μετάφρασης .Τρειλεράκι μικρό και ωραίο .Θα δείξει το μέλλον αν υπάρξει.....συνέχεια

το ειδα εχτες μαλλον για μουφα παει τα ιδια και ιδια

να πω και μια κακια για τα Ελληνικα subs θα επρεπε να λειπουν οι επεξηγησεις του τυπου (κραυγες και κατι αλλα τετοια ) που εβαλαν τα παιδια που εκαναν την μεταφραση αν βεβαια εχουμε ολοι μας την ιδια εκδοση subs

Απάντηση: Revolution (Νέα Σειρά, 2012)

Το επεισόδιο ήταν αρκετά κοινότυπο, μου θύμισε πάρα πολύ Flash Forward.Είδικά η αρχή του επεισοδίου.

Εμένα μου άρεσε πολύ, σαν παρουσία, η Tracy Spiridakos ,και θα είναι ο μόνος λόγος που θα συνεχίσω τη σειρά

Η επισημη πρεμιερα ειναι στις 17 του Σεπτεμβρη.

Δεν μπορω να πω οτι μου αρεσε....

Ο Ερολ Φλυν στο μελλον χωρις ηλεκτρικο....

Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά καλό το πρώτο επεισόδιο, αν και πολύ εισαγωγικό σε αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει. Αν δεν προβληθούν 5-6 επειδόδια πάντως δεν μπορούμε να κρίνουμε το δρόμο που θα ακολουθήσει η σειρά. Για να δούμε...

Θα συμφωνήσω ότι μου άρεσε και μενα το 1ο επεισόδιο .Οταν έχει νταραβέρι καλό είναι.Και μαχες είχε και απ όλα είχε . Ειδυλιο προετοιμάζεται μεταξυ της μικρής και του τοξξοβόλου αλλά βέβαια αν δούμε που θα πάει γενικα

το ειδα εχτες μαλλον για μουφα παει τα ιδια και ιδια

να πω και μια κακια για τα Ελληνικα subs θα επρεπε να λειπουν οι επεξηγησεις του τυπου (κραυγες και κατι αλλα τετοια ) που εβαλαν τα παιδια που εκαναν την μεταφραση αν βεβαια εχουμε ολοι μας την ιδια εκδοση subs

Προφανώς οι "μεταφραστές" πήραν τον Αγγλικο Hearing Impaired και το μετέφρασαν εξ'ολοκλήρου...!!!:violent-smiley-030:
Δεν έκαναν λοιπόν απόδοση αλλά απλή μετάφραση αυτόν που διάβαζαν....
Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο....

Προφανώς οι "μεταφραστές" πήραν τον Αγγλικο Hearing Impaired και το μετέφρασαν εξ'ολοκλήρου...!!!:violent-smiley-030:
Δεν έκαναν λοιπόν απόδοση αλλά απλή μετάφραση αυτόν που διάβαζαν....
Ο ερασιτεχνισμός σε όλο του το μεγαλείο....

Γιατί ερασιτεχνισμός; Μάλλον επαγγελματισμό θα το έλεγα. Δεν υπάρχουν άτομα με μειωμένη ακοή στην Ελλάδα;

Προφανώς ναι. Γεγονός είναι ότι υπάρχουν ελάχιστοι ελληνικοί υπότιτλοι HI.