Revolution | Season 2

Ψηφίστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 0 0.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 1 6.3%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 3 18.8%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 10 62.5%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 2 12.5%

• Total voters
    16
Re: Revolution | Season 2 (2013)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Revolution - $#!& Happens (Preview)

Ουόαα!!
Μεγάλες ανατροπές!!

Θα μας πάνε και για 3η σεζόν ? :p
Αλλά δεν έχουν πει κάτι.. μάλλον μπορεί να την "τελειώσουν" την ιστορία..

Η σεζόν έχει 22 επεισόδια.. και το επόμενο θα βγει στις 23 Απριλίου.

Δεν έβαζα trailers εδώ.. αλλά αυτή την εβδομάδα το NBC έβγαλε 3 βιντεάκια "open" μαζί με το παραπάνω για την συνέχεια της σεζόν!

** ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 18 **

Εϊμαι και εγώ πολύ περίεργος για το πως θα τελειώσουν την σεζόν..
Σαφώς υπάρχει μεγάλο θέμα για συνέχεια με 3η σεζόν, αλλά μιας και δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για κάτι τέτοιο..
το ζήτημα είναι τι άλλο θα γίνει μέχρι το finale..

Μπορεί να γίνει κάτι ακόμη πιο συγκλονιστικό ?

2 βιντεάκια σχετικά με το 18 μπορείτε να τα δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/user/nbcRevolution/videos

Πολύ παραμύθι δεν είναι ρε παιδιά? Εχω δει μόνο τα 14 πρώτα επεισόδια αλλά εντάξει κάπου καταντάει κουραστικό 3 εναντίον 20 και να τους καθαρίζουν με τα σπαθάκια σαν πεπονόφλουδες.
Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμιά αληθοφάνεια και δε σου δημιουργεί και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν άλλες post apocalyptic ταινίες όπως το the walking dead. Δε βλέπω να το συνεχίζω πέραν του
1ου κύκλου εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά. Δεν φαντάζομαι να συνεχιστεί κιόλας για πολύ. Εδώ έχουν κόψει άλλες πολύ καλύτερες σειρές.

Σίγουρα η σειρά δεν είναι κάτι το πολύ καλό.. και όντως κάποιες σκηνές δεν έχουν πολύ αληθοφάνεια.
Το ιδιαίτερο κακό με αυτή για μένα είναι ότι έχει πολλά Up και Down, καθώς προσπαθούν να γεμίσουν μία σεζόν 20-22 επεισοδίων.

Τώρα προς το τέλος της 2ης σεζόν έχει πάρει πάλι κάπως προς τα πάνω..

Βρίσκεται στην κατηγορία με "κίνδυνο προς ακύρωση".
Για να δούμε και τα 4 τελευταία..

Last edited:

πόσο παραπάνω να πάει άπλα πρέπει να δώσουν ένα σωστό τέλος και να τελειώνουμε με αυτήν

καλύτερα να τελιώνει να μη χάνουμε και το χρόνο μας αλλά και μήπως αξιοποιήσουν το χρόνο τους για να γυρίσουν κάτι καλύτερο.
Η ιδέα πάντως πάνω στην οποία στηρίχτηκε είναι πολύ καλή και θα μορούσε να είχε γίνει πολύ καλύτερη δουλειά στο τομέα του σεναρίου.

Ναι, η ιδέα ήταν πολύ καλή και γι' αυτό κυρίως την άρχισα!
Αλλά μας την κάνανε και ολίγο Lost..

Εγω είδα το 16 απο την πρώτη σεζον αρχίζει και παιρνει τα πανω της

Revolution 1x18-19 φθάνουμε στο φιναλε και εχει πάρει φωτιά η σειρα πολυ πιστολιδι

Απάντηση: Revolution | Season 2 (2013)

Καλό το 19ο !
Στο 19ο
η σκηνή που ο Μάϊλς τους καθάρισε όλους με ξενέρωσε .
Θα μπορούσαν να τον έδειχναν ότι τους καθάρισε με την βοήθεια των άλλων .Βέβαια το σενάριο στη συνέχεια έλεγε ότι τραυματίστηκε και ήταν μόνος .
Θα μπορούσαν πάντως να το κάνουν κάπως διαφορετικά.

Ναι έχεις δίκιο για την σκηνή! :cool:
Εκεί που βαράγανε στον γάμο του Καραγκιόζη, μας πετάνε κάτι τέτοια!

Ώπα ρε μεγάλε ποιος είσαι.. ο Clint Eastwood ? :laugh:

Ένα ολόκληρο επεισόδιο φάγαμε...

Με τον miles κάτω από τα ερείπια...

Έλεος ας κοπεί επιτέλους να ησυχάσουμε...

Αν πάντως συνεχιστεί είμαι τόσο μαζοχιστής που υπάρχει περίπτωση να το βλέπω και του χρόνου για να δω που θα το πάνε τελικά (μάλλον ούτε οι ίδιοι ξέρουν)...:flipout:

Last edited:

Δες καλύτερα το Orphan Black! :p
Μόνο 10 επεισόδια η σεζόν! :laugh:

Αλλά θα είναι και αυτοί μαζοχιστές άμα το συνεχίσουν με την τηλεθέαση να έχει πέσει στα 4 Mill! :laugh:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Revolution_episodes

Δεν θέλουμε πάντως να απογοητεύσουμε τον speedman_27 που είναι στην 1η σεζόν, άμα του αρέσει! :cool:

Last edited:

Το Orphan black το βαρέθηκα πολύ πιο γρήγορα από το Revolution , και να με πλήρωναν που λέει ο λόγος δεν το ξεκινούσα ξανά , είμαι και λίγο παράξενος τι να κάνουμε...:flipout:

Δεν βλέπεις καμιά καλύτερη σειρά? Τόσες υπάρχουν , Arrow , Person of interest , Game of thrones , DaVinci's Demons , Blacklist , 24 , Fargo , The Americans , Vikings κτλ.

Εδώ εμείς που το βλέπουμε και παρακαλάμε να το κόψουν για να ησυχάσουμε...:p

Re: Απάντηση: Revolution | Season 2 (2013)

Δεν βλέπεις καμιά καλύτερη σειρά? Τόσες υπάρχουν , Arrow , Person of interest , Game of thrones , DaVinci's Demons , Blacklist , 24 , Fargo , The Americans , Vikings κτλ.

Εδώ εμείς που το βλέπουμε και παρακαλάμε να το κόψουν για να ησυχάσουμε...:p

Μου άρεσε η πρώτη σεζόν. Απο αυτα που έγραψες τα μόνα που δεν βλέπω ειναι το fargo the Americans και the blacklist

Μία έτσι.. μία αλλιώς.. άντε να δούμε που το πάνε για το finale!

Το τελευταίο πάντως έκανε την χαμηλότερη τηλεθέαση.. 3.8 Mill.
Το NBC δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει.. εάν θα την ανανεώσει..

Έχει 4 σειρές.. Believe, Crisis, Dracula, και Revolution.. και μάλλον το σκέφτεται ποια θα κόψει και ποιά θα αφήσει..
http://tvline.com/2013/10/31/renewed-tv-shows-2014-renewal-scorecard-cancelled-series/4/

Πάντως όπως έγραψα και στο θέμα για το Dracula έχουμε κάποια ένδειξη ότι θέλει να την ανανεώσει..

ας τις κόψει όλες δεν βλέπονται απλά αλλά το καλύτερο είναι ότι εμείς τις βλέπουμε τσάμπα και παραπονιομαστε κιόλας ρε τι είμαστε δεν παιζόμαστε ( και εγώ μέσα βέβαια )