RF-7 με 18 λαμπάτα Watts τάξης Α

Σπίτι μου έχω δύο ζεύγη RF-3 ένα μπρος ένα πίσω. Θα πάρω τα πίσω και θα τα βάλω στο γραφείο και τα RB-51 θα παίξουν σαν πίσω γιατί 5κάναλο ακούω μια τα χριστούγεννα και μια το πάσχα.

απολυτα λογικο μου φαινεται, και λυνεις το θεμα με μικρο κοστος.

Μόλις με 280 ΕΥΡΩ. Βρήκα ντέμο κομμάτι RF-52 με ένα πεντακοσάρικο. Είναι πολύ κατώτερα από τα Rf-3 τα RF-52?

ειναι σιγουρα μια γενια νεοτερα, τα ειχα καποια στιγμη, δεν μπορει να πει κανεις αν ειναι καλυτερα ή χειροτερα, ισως λογω μικροτερων μεγαφωνων να ειναι πιο ευκολα για τον ενισχυτη σου

Τα Heresy δένουν άριστα με λαμπάτους ενισχυτές.
Τα δικά μου τα έχω παίξει με OTL 2x30rms Atma-sphere S30 και με 300Β 2x8rms (Ballad Audio 300B-Supreme) με άριστα αποτελέσματα.

Μάλιστα με αλλαγή σε κροσόβερ με αυτομετασχηματιστές, η απόδοση των Heresy απογειώνεται.

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/56429-Klipsch-Heresy-III-Βελτίωση/

Last edited:
χεχεχεεχ

Πάντως να ξέρεις, συντοπίτης σου και συνάδερφος σου έχει τα rf7, σε περίπτωση που θελήσεις να τα ακούσεις είναι εύκολο...

χαχαχαχα

-bye-

Πίσω μου σ' έχω σατανά.....

Εάν είσαι ο συνάδελφος της Πολυτεχνείου, τότε μάλλον με έχεις όχι πίσω, αλλά κάτω σου :flipout:

Λοιπόν να γράψω για τα RF-7, ότι για χρόνια τα αδικούσα. Με την ανωτέρω λογική, των 102db κλπ., τα είχα με έναν Pathos. Έπαιζαν πολύ καλά, αναλυτικά, κλπ. Όπως πολύ καλά έπαιζαν και με τον ταπεινό T-amp των 5,5w. Δεν είναι τα βατ το θέμα. Μπάσο γενικώς, ιδίως λόγω χώρου (μεγάλος, με πίσω άνοιγμα, ξύλινο δάπεδο, ολόκληρη ιστορία) δεν είχα τίποτα το ιδιαίτερο, τουλάχιστον όχι αυτό που σε αφήνουν να προσδοκάς τα 2 10ιντα ανά κανάλι.
Αμ έλα ντε που προ μηνός τους έβαλα μια ιδιοκατασκευή (ψηφιακό) του Κωσταυτιά (ένας είναι ο Κωσταυτιάς), "δύο επί πολλά" όπως μου λέει, και είδα για πρώτη φορά τις αναρτήσεις τους να κουνιούνται κανονικότατα και με τον νόμο που λένε. Θέλουν τελικά το ρεύμα τους, με πορδές αυγά δεν βάφονται. Η εμπέδηση κατεβαίνει στα 2.7ohm όπως έχω δει σε δοκιμή, άρα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και ως ελαφρώς δύσκολο φορτίο.

Τα μαμαμένα τα B&W για να παίξουν το ποτενσιόμετρο πρέπει να πλησιάσει τη μέση..... Μαζί πρέπει να με ακούει όλος ο όροφος. Χαμηλά νιαουρίζουν.

Τα μαμαμένα τα B&W για να παίξουν το ποτενσιόμετρο πρέπει να πλησιάσει τη μέση..... Μαζί πρέπει να με ακούει όλος ο όροφος. Χαμηλά νιαουρίζουν.

τα CDM1 στην εποχη τους, εστελναν για μπανιο τους περισσοτερους ολοκληρωμενους τρανζιστορατους της κατηγοριας τιμης τους, ηθελαν σοβαρο ρευμα και κατι Audiolab οι ο οποιοι για καποιο λογο που ποτε δεν καταλαβα ηταν το πιο συνηθες ματσαρισμα τους απο τους επαγγελματιες του χωρου, αναβοσβηναν με τα ρελε να κανουν παρτυ... Λογικα το λαμπατο που χρησιμοποιεις τον κολατσιζουν κυριολεκτικα.

Γι αυτό ζεματάει ο καημενούλης; Λες να μου μείνουν οι λάμπες στο χέρι; :flipout:

βαλε πανω καποιον απο τους Magnum που εχεις, με τα συγκεκριμμενα ηχεια θα παιζουν καλυτερα και θα χεις και το κεφαλι σου ησυχο..

Το ξέρω με Magnum τα έπαιζα και όταν έβαλα τον λαμπάτο τον Xindak μου κόπηκαν τα πόδια. Χάθηκαν τα μεσαία και τα μπάσα. Θα πάνε συστηματάκι Χαλκιδική αυτά με το Yamaha S-300.
Chario και λάμπα τί παίζει;

Το ξέρω με Magnum τα έπαιζα και όταν έβαλα τον λαμπάτο τον Xindak μου κόπηκαν τα πόδια. Χάθηκαν τα μεσαία και τα μπάσα. Θα πάνε συστηματάκι Χαλκιδική αυτά με το Yamaha S-300.
Chario και λάμπα τί παίζει;

οχι, θελουνε ρευμα. Κοιτα Sonus απο Ιταλικα.

Έβαλα τον ΜΙΚΡΟ MAGNUM και με ένα κλικ στο ποτενσιόμετρο ξεβούλωσαν τα αυτιά μου. Αδίκησα τον Xindak και ο Raysonic δεν κάνει για τα ηχεία. Εδώ κάτι γείτονες δίνουν κάτι Concerto Domus και Opera Classica Seconda. Είναι δύσκολα φορτία;

Offtopic. Η παρά λίγο μεγαλύτερη βλακεία της ζωής μου είναι ότι θα έδινα τον Magnum για 300 ΕΥΡΩ. Δόξα σοι ο Θεός. Δε είναι λάμπα αλλά είναι.... Magnum.

ΥΓ Να είχε και κανένα remote!

ποιο μοντελο Opera? Για να δεις πανω κατω αν μπορεις να τα συνδυασεις πρεπει να χεις μια εικονα για την καμπυλη αντιστασης του ηχειου , την ευαισθησια κλπ.