RF Modulator Πως Δουλεύει;

Χάρη το σχήμα στο σημείο εκείνο είναι λαθος. Οι διαμορφωτές δεν έχουν είσοδο sat αλλά μόνο TV. Άρα συνδέονται μόνο στην έξοδο TV της πρίζας

Αργύρη έχεις δίκιο!Όπως τα έχει ο φίλος στο σχήμα μπερδεύομαι.Αν ο διαμορφωτής παίρνει σήμα από επίγεια κεραία,τότε όλα εξηγούνται.Απλά,όπως είναι στο σχήμα δεν μπορώ να καταλάβω πώς από την ίδια πρίζα θα παίρνει είσοδο από επίγεια κεραία και ταυτόχρονα θα το επιστρέφει για να το διανέμει στις υπόλοιπες πρίζες.Και επίσης,έτσι γνωρίζω κι εγώ για την είδοδο του διαμορφωτή αφού τον χρησιμοποιούσα κι εγώ στο πατρικό μου σπίτι,αλλά στο προσπέκτους του διαμορφωτή ενός φίλου έγραφε ότι το ANTENA IN του διαμορφωτή δέχεται είσοδο και από satellite.Βλακώδης ίσως η απορία μου αυτή βέβαια,ίσως να μην κατάλαβα καλά.

θελω ενισχηση για τετοια εικονα με τον λεμκο;
945739efe529b5fd87b7f985625b96f7.jpg

αν εδινες περισσοτερες πληροφοριες για την συνδεσμολογια θα σε βοηθουσαμε περισσοτερο..
ποιο μοντελο lemco εχεις βαλει?

Να βοηθησω λιγο!!
Απο την πρωτη πριζα ,αφου την ανοιξεις ,αποσυνδεσε το καλωδιο καθοδου των επιγειων για τις υπολοιπες πριζες.
Τηνκαθοδο τωρα συνδεσε τη στο RF IN του μοντουλατορα και βαλε και το SCART του δορυφορικου.
Την εξοδο του μοντουλατορα μοιρασε τη στην πρωτη συσκευη και στο καλωδιο που αποσυνδεσες στην αρχη.
Το σχεδιο οπως το εχεις εχει περισσοτερα απο ενα λαθη.

Re: Απάντηση: RF Modulator Πως Δουλεύει;

Να βοηθησω λιγο!!
Απο την πρωτη πριζα ,αφου την ανοιξεις ,αποσυνδεσε το καλωδιο καθοδου των επιγειων για τις υπολοιπες πριζες.
Τηνκαθοδο τωρα συνδεσε τη στο RF IN του μοντουλατορα και βαλε και το SCART του δορυφορικου.
Την εξοδο του μοντουλατορα μοιρασε τη στην πρωτη συσκευη και στο καλωδιο που αποσυνδεσες στην αρχη.
Το σχεδιο οπως το εχεις εχει περισσοτερα απο ενα λαθη.

σε μενα λες;

μαλλον προβλημα ειχε το σιδερενιο adaptor που ειναι για ομοαξονικο το εβαλα χωρις αυτο και δουλευει κομπλε και λιγο θολα καθως ειναι αναλογικο το σημα.. μεχρι να παρω hd modulator.. οτιδηποτε θα σας ενημερωσω..