RHA in ear headphones

να προσθεσω οτι επιτελους εχει η RHA διαθεσιμα τα double flange tips των Τ20 μεμονωμενα, 3 σετ στα 8 ευρω με μεταφορικα, απο amazon uk :D

τα Τ20 μπορει να φοριουνται με τον ιδιο τροπο, καθονται ομως καλυτερα λογω του οβαλ σχηματος τους. τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω οσες φορες τα τσεκαρα. εχω φορεσει πολλα over ear και συμφωνω οτι ειναι ο καλυτερος τροπος για iem

οσον αφορα τα πριμα, δε ξερω τι αναπαραγουν τα διαφορα site, τη πρωτη φορα που τα εβαλα δεν τα αντεξα πανω απο 10 λεπτα. τα αφησα να στρωσουν σχεδον μια εβδομαδα και μετα η διαφορα ηταν εμφανης. το κακο fit δεν αλλαζε τοσο τα πριμα, οσο τις χαμηλες, δε πιστευω οτι ηταν η φαντασια μου.

τωρα οσον αφορα τα after market...δοκιμασα comply tips αλλα εχανε λιγο σε ποιοτητα ο ηχος, οπως και tips απο αλλα ακουστικα. γενικα δε βρηκα καποια λυση που να με ικανοποιει και τα εβαλα στη ακρη. μετα "πηδησα" κατηγορια οποτε δε ξανασχοληθηκα..

σε καμια περιπτωση δε λεω οτι ειναι κακο ακουστικο, το αντιθετο, ειναι εξαιρετικο vfm. απλα σε μενα, με τα περιεργα αυτια μου δεν ηθελαν να κατσουν.. :ears:

τωρα ακουω σχεδον παντα με τα Westone W40, το πιο εργονομικο και ελαφρυ iem που εχω βαλει ποτε. οπως και το καλωδιο τους, δε καταλαβαινεις οτι τα φορας.
επισης κατα καιρους ακουω με τα Ultimate ears UE900s και σπανιοτερα τα Audio Technica IM-02

btw να πω τη γνωμη μου οσον αφορα τα T20, αν δεν ειχα ηδη τα παραπανω και εχοντας δοκιμασει δεκαδες iem τα τελευταια χρονια, θα αγοραζα ενα ζευγαρι Τ20 και θα εμενα εξισου ικανοποιημενος με ελαχιστες παραχωρησεις..τοσο καλο vfm ειναι

Τα ακουστικά που έχεις θεωρούνται κορυφαία, δεν έχω δυστυχώς εμπειρία με αυτά καθόλου, μόνο ότι διαβάζω.

Τα Τ20 τα άκουσα στην έκθεση και μου άρεσαν πολύ αλλά τα τσιγκουνεύτηκα τότε να τα πάρω, απότι φαίνεται κακώς, αλλά δεν πειράζει τα 750 με καλύπτουν προς το παρών (χωρίς να λείπουν οι στιγμές που θέλω πάλι αναβάθμιση).

Εγώ τώρα τα 750 τα ακούω με τα Sennheiser double flange (πολύ καλός ήχοςμε έκταση στα πρίμα, αλλά λίγο μειωμένα μπάσα), ή με τα Sony Ericsson (ισορροπημένος ήχος με μεστά μπάσα) και τελικά μάλλον τείνω προς τα Sony.

Καλησπέρα σε όλους παιδιά
Με την γκάμα in ear ακουστικών της RHA ήρθα πρώτη φορά σε επαφή στην τελευταία έκθεση ακουστικών
του forum μας. Κέρδισαν την προσοχή μου σε συνδιασμό με Astell & Kern πηγή και προσωπικά θεωρώ
κορυφαίες τις επιδόσεις των Τ20. Εκτεταμένα, αναλυτικά και ταυτόχρονα ξεκούραστα.