Ρhilips garbo-προβλημα

a150

New member
20 January 2009
8
Kαλησπερα.εχω το εξης προβλημα με τον προβολεα μου,ενω μεχρι και πριν μερικες μερες δουλευε κανονικα(1200 ωρες προβολης)σημερα οταν πηγα να τον αναψω δεν δουλευει, ανοιγει παιρνει μπρος ο εξαερισμος αλλα δεν αναβει η λαμπα του, βλεπω οτι στην μερια που ειναι το ρευμα αναβει ενα ασπρο φως για καποια διαστηματα.Καμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει

Απ' ότι φαίνεται φίλε μου σου κάηκε η λάμπα.
Αν την βρεις - που πολύ αμφιβάλλω - θα σου ζητήσουν έναν σκασμό λεφτά.
Καλύτερα αγόρασε έναν νέο προβολέα στα 720p, ακόμη και μεταχειρισμένο (αλλά σύγχρονο) .Έτσι θα 'πιάσουν' κακλύτερο τόπο τα χρήματά σου.
Υ.Γ. Πάντως όταν είχε βγει ήταν φανταστικό μηχανάκι και έδινε η Philips 6000 ώρες λειτουργίας στην λάμπα!!!!!! Ύστερα όμως τα παράτησε με τους προβολείς (η Philips ) και δεν ασχολήθηκε κανείς ξανά μαζί τους.

Απ' ότι φαίνεται φίλε μου σου κάηκε η λάμπα.
Αν την βρεις - που πολύ αμφιβάλλω - θα σου ζητήσουν έναν σκασμό λεφτά.
Καλύτερα αγόρασε έναν νέο προβολέα στα 720p, ακόμη και μεταχειρισμένο (αλλά σύγχρονο) .Έτσι θα 'πιάσουν' κακλύτερο τόπο τα χρήματά σου.
Υ.Γ. Πάντως όταν είχε βγει ήταν φανταστικό μηχανάκι και έδινε η Philips 6000 ώρες λειτουργίας στην λάμπα!!!!!! Ύστερα όμως τα παράτησε με τους προβολείς (η Philips ) και δεν ασχολήθηκε κανείς ξανά μαζί τους.

Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει καλή εντύπωση το εν λόγω μηχανάκι τότε που είχε πρωτοβγεί, όμως τελικά κάτι ψυχές με έπεισαν και πήρα DLP (βεβαίως...), κάποιο πολύ καλό (για την εποχή και την τιμή του) προβόλι της ΒενQ, το HT480... -bye-

Θυμάμαι ότι μου είχε κάνει καλή εντύπωση το εν λόγω μηχανάκι τότε που είχε πρωτοβγεί, όμως τελικά κάτι ψυχές με έπεισαν και πήρα DLP (βεβαίως...), κάποιο πολύ καλό (για την εποχή και την τιμή του) προβόλι της ΒενQ, το HT480... -bye-

Και πολύ σωστά έκανες .... -bye-
Φοβερό μηχανάκι ο HT480!!!!