Riddick

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    44
Re: Riddick (2013)

Χωρίς να έχω δεί τα προηγούμενα...Η συγκεκριμένη με άφησε αδιάφορο,δεν με ''τράβηξε'' σε κανένα σημείο. Ίσως λόγο κ σεναρίου. Και μάλιστα δεν την είδα όλη....
Ο μοναδικός λόγος που μπήκα στον κόπο να την δώ,ήταν ο vin diesel.!!

το σύμπαν του Riddick καθώς και ο πρωταγωνιστής είναι φτιαγμένοι για b-movie καταστάσεις...
δεν είναι τυχαίο που η πρώτη ταινία είχε τέτοια πέραση!

Δεν συμφωνω .

Η δευτερη ταινια ειχε ολα τα χαρακτηριστικα μιας επικης υπερπαραγωγης και σεναριακα και οπως αποτυπωθηκε τελικα στο πανι.

Και ειχε επισης περαση....τουλαχιστον μεταξυ των φανς .

Δεν συμφωνω .

Η δευτερη ταινια ειχε ολα τα χαρακτηριστικα μιας επικης υπερπαραγωγης και σεναριακα και οπως αποτυπωθηκε τελικα στο πανι.

Και ειχε επισης περαση....τουλαχιστον μεταξυ των φανς .

+10000000000000

Το Chronicles of Riddick είναι ένα έπος. Ένα διαστημικό Conan και οποιοδήποτε ψεγάδι του συγχωρείται άνετα. Ακόμα καλύτερα δεν έχει καμία σχέση με το Pitch Black (το οποίο επίσης ήταν εξαιρετικό).
Όπως όμως ξαναείπα, το Riddick μόνο του και όχι σαν μέρος τριλογίας, δεν λέει πολλά. Εάν τώρα όπως φαίνεται λόγω της επιτυχίας του γίνουν και άλλες 1 ή 2 ταινίες, στις οποίες ο Riddick θα πάει στην Furya και ίσως σκάσει μύτη στο enderverse, μόνο προδιάθεση για έπος έχω. Μακάρι να βγω αληθινός. Εάν όχι έχω να βλέπω τις 2 πρώτες ταινίες άνετα και ας μην έχουν σχέση η μία με την άλλη.

για να μην παρεξηγηθώ, δε λέω ότι (όλες) οι ταινίες που έχουν γυριστεί μέχρι σήμερα είναι b-movies..

η ιστορία του riddick όμως προσφέρεται για κάτι τέτοιο.... σαν franchise είναι αρκετά σκοτεινό και βίαιο, με τους necromongers και τον ίδιο τον Riddick σε ένα ρόλο μάλλον αντι-ήρωα.. όλα αυτά δύσκολα απευθύνονται σε mainstream κοινό

όσον αφορά τον πρωταγωνιστή που ανέφερα, ο vin diesel, παρ'ολο το promotion και το σπρώξιμο, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Σβατσενέγκερ ούτε κάποιον άλλο από τους μεγάλους σταρ ταινιών δράσης,

απόδειξη, ότι παρόλο που σνόμπαρε τα σικουελς του fast & furious, ξαναγύρισε τελικά σε αυτά όταν είδε ότι δεν πάει παραπάνω.....

γενικά το συγκεκριμένο franchise έχει συγκεκριμένο ταβάνι, το οποίο δύσκολα πάει παραπάνω - αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δε θα έχει επιτυχία στους φαν του είδους

όσον αφορά τη συγκεκριμένη ιστορία της τελευταίας ταινίας, εμένα προσωπικά μου θύμισε "Ράμπο στο διάστημα".....

όσον αφορά τη συγκεκριμένη ιστορία της τελευταίας ταινίας, εμένα προσωπικά μου θύμισε "Ράμπο στο διάστημα".....

E δεν είναι τόσο απλό... Είναι Ράμπο στο σκοτάδι στο διάστημα... :p

Ας υπαρχει και κατι οπτικο στο νηματακι ....

New Mecca

New_Mecca.jpg

Crematoria

3260916-crematoria.jpg

Gas giant rings

pitch-black-gas-giant.png

Hammerhead

60470d1339905404-now-i-know-why-rear-tail-did-not-appeal-me-hammerheadfinal.jpg

Merc ship

Riddick-1.jpg

Necromonger fleet

New-mecca-conquest.jpg

Νο man's land

Riddick+-+Banner+-+0005.jpg

Last edited:
Σαν στήσιμο μυρίζει pitch black απο την αρχή, αλλά χωρίς την φρεσκάδα του (πια...).
Περίμενα κάτι καλύτερο είναι η αλήθεια, χωρίς να πω οτι απογοητεύτηκα πλήρως. Ίσως να μη μου φάνηκε τόσο μέτρια επειδή γουστάρω τόσο τον χαρακτήρα του riddick...
Απλά θα ήθελα κάτι παραπάνω απο την προσμονή για το ταξίδι στη Furya!

Vin Diesel and David Twohy reveal plans for new Riddick movie Furia and spin-off series

http://www.comingsoon.net/movies/ne...wohy-reveal-plans-for-new-riddick-movie-furia

Πάρε Μάνοοο! ;)

.. για να ξεχνάς το άλλο προς το παρόν! :p

...

Πάντως τριγυρνάς εδώ.. και κρατιέσαι να μην κάνεις κλικ στο άλλο ..
Θαυμάζω την αυτοσυγκράτιση σου! :cool:

Last edited:
Ποιος θα το λεγε ...

Μια παπαντζα με τον Βιν Ντιζελ ... βαζει πλωρη να γινει Επος κανονικο.
Βεβαια η συλληψη και συγγραφη δεν ειναι του Ντιζελ. Ομως, στο τελος ... αυτος θα επωμιστει την επιτυχια.
Λιγο ειρωνικο ... αλλα περα για περα αληθινο (του πως ταυτιζομαστε με ηθοποιους και οχι με συγγραφεις).

Οσο θυμαμαι πως ξεκινησε το Pitch Black ... ως αξιοπροσεκτο b-movie ... μου ρχεται κλαυσιγελος !