RIP David

Δεν μπορώ αυτά τα αξιώματα. ...
Τα βαζω και τα παραβαζω.
Άλλωστε το ιδιο λεμε.

Δεν πρόκειται για αξιώματα.
Πρόκειται για σαφώς διαφορετικά ...γήπεδα.
Pop ήταν οι Beatles, pop και οι Abba.
Αλλά κάπου εκεί σταματούν οι όποιες ομοιότητές τους.

Απάντηση: Re: RIP David

μα ολοι μπορουμε να πηγαινουμε σε διαφορετικα γηπεδα
και δεν χρειαζεται να υπαρχουν ομοιοτητες ...

Για καλή μας τύχη ούτε ο David ούτε ο Freddy δεν ένιωθαν υπό την πίεση τέτοιου καλλιτεχνόμετρου όταν μας χάριζαν το ομώνυμο κομμάτι.

Εξάλλου σιγά το ανουσιούργημα, με τον Μέρκιουρι τον βάλαμε στην ίδια πρόταση όχι με τον Τζάστιν Μπίμπερ.
Ωχ. Τώρα τον έβαλα στην ίδια και με τον τελευταίο :flipout:

Yπαρχει το Old Trafford και το Anfield,υπαρχει και το γηπεδο της Ροδεραμ και της Leyton Orient.
Διαλεγεις και παιρνεις,αν και ξερεις τι σου σερβιρει το καθενα.

αν δεν γνωριζόμασταν ικανώς μπορεί και να παρεξηγιόμουν, καθώς λέμε το ίδιο και μου τη λες....(ευγενικά ....δε λέω) :Banane0:

Να τα πάρουμε από το τέλος.
Τεράστια η προσφορά των abba τεράστια και των beatles (άσχετα αν δεν έδωσα ποτέ σημασία στους πρώτους).
Τεράστια η προσφορά του Freddie, του Lemmy, του Jackson, του Lou, του Bley, του Boulez, του Bowie και πολλών άλλων που είτε με άγγιξε η μουσική τους είτε όχι.
Και ναι: έβαλα στην ίδια πρόταση τον Lemmy και τον Boulez.

Διότι για μένα είχαν κάτι κοινό.

Απο εκεί και μετά ήμουν στις μαύρες μου για εβδομάδες όταν έφυγε ο Lennon, ο Harrison και είμαι ακόμα με τον Bowie.
Ίσως παραπάνω με τον Bowie. Και τους Beatles τους εζησα ότι ακόμα φτιάχνανε (το 69 ήμουν 12 και τους άκουγα από τα 8-9 διότι όσοι δεν έζησαν το φαινόμενο Beatles τους είναι αδιανόητο να επηρεάζουν 8χρονα). Ο Bowie αντίθετα έφτιαξε τη μουσική σκηνή που ζούσα όταν ήμουν έφηβος.
Επίσης είχα σοκαριστεί το 77 όταν πέθανε ο Elvis.

Και με τον Lou επίσης. Βαζοντας δίπλα του και στη ίδια φράση τον Bowie ...θα πω αυτό που είπα χτες. Ευτυχώς που ο δεύτερος έσωσε τον πρώτο.

Αβυσσος.....

εχοντας ακουσει χτες το Blackstar (το κομματι), κατι μου θυμιζε γνωστο
σήμερα το ξαναβαλα και αποφανθηκα: Scott Walker αναμφιβολα
ο ιδιος ειχε εξαλλου τονισει οτι ηταν φαν απο παιδι, αλλα εδω το δειχνει με τον καλυτερο τροπο

ψαχνοντας στο web βρηκα την επιβεβαιωση

http://www.rollingstone.com/music/news/hear-david-bowies-haunting-blackstar-theme-from-last-panthers-20151006

εχοντας ακουσει χτες το Blackstar (το κομματι), κατι μου θυμιζε γνωστο
σήμερα το ξαναβαλα και αποφανθηκα: Scott Walker αναμφιβολα
ο ιδιος ειχε εξαλλου τονισει οτι ηταν φαν απο παιδι, αλλα εδω το δειχνει με τον καλυτερο τροπο

ψαχνοντας στο web βρηκα την επιβεβαιωση

http://www.rollingstone.com/music/news/hear-david-bowies-haunting-blackstar-theme-from-last-panthers-20151006

έχεις απόλυτο δίκιο.

Re: Απάντηση: RIP David

Yπαρχει το Old Trafford και το Anfield,υπαρχει και το γηπεδο της Ροδεραμ και της Leyton Orient.
Διαλεγεις και παιρνεις,αν και ξερεις τι σου σερβιρει το καθενα.

Υπάρχει το Καραϊσκάκη υπαρχει και το ΣΕΦ παραδίπλα.Ειδικα στο δεύτερο παίζεται τρελή "μπαλιτσα" φετος..

Καλά τώρα τι κάνουμε, συζητούμε κατά πόσο είναι συγκρίσιμοι μεταξύ τους γίγαντες του μουσικού στερεώματος, την ίδια στιγμή που οι περισσότεροι στον πλανήτη δεν απέχουν πολύ από τον τύπο που, αναφερόμενος στη συνεργασία του Πωλ με τον Kayne West, τουΐταρε συγχαρητήρια στον West που δίνει ευκαιρίες σε νέους καλλιτέχνες: This Paul McCartney guy is gonna be huge.

κλόπι πέιστ:

Πάντως μεταξύ bowie και freddie ως προσωπική απώλεια ψηφίζω freddie δαγκωτό καθώς όταν πέθανε ήμουν σε πολύ πιο τρυφερή ηλικία και σε φάση που άκουγα queen 24 ώρες το 24άωρο.

κλόπι πέιστ:

Πάντως μεταξύ bowie και freddie ως προσωπική απώλεια ψηφίζω freddie δαγκωτό καθώς όταν πέθανε ήμουν σε πολύ πιο τρυφερή ηλικία και σε φάση που άκουγα queen 24 ώρες το 24άωρο.

γι αυτό έβαλα και τον Lemmy επειδή προηγήθηκε κατά μόλις μια εβδομάδα.
Αντίστοιχα σε έναν μεταλλά ή σρέντερ το να βάζεις τον Bowie στην ίδια φράση με τον Lemmy είναι έγκλημα καθοσιώσεως.
Για προσωπικές απόψεις και σκέψεις λέμε και φυσικά σε καταλαβαίνουμε για τον Freddie.
Αλλά φτάσαμε ως συνήθως στην κολοκυθόπιττα....

Απάντηση: Re: Απάντηση: RIP David

Υπάρχει το Καραϊσκάκη υπαρχει και το ΣΕΦ παραδίπλα.Ειδικα στο δεύτερο παίζεται τρελή "μπαλιτσα" φετος..

Εσυ το προχωρησες κι αλλο...Αλλαξες αθλημα κι,εδω που τα λεμε,δεν εχεις αδικο.

Για τον Bowie το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι απο τους ελαχιστους καλλιτεχνες που με "αναγκαζε" να τον ακολουθω.Ακομα και σε εποχες που δεν ημουν συντονισμενος μαζι του,εμφανιζοταν με επαιρνε απο το χερι και με πηγαινε.Και,κατα ενα μεγαλο μερος,απο αυτον εμαθα τι θα πει να εχει καποιος καλλιτεχνης αλανθαστο αισθητικο κριτηριο.
Αν οπως ειπε καποτε καποιος η αισθητικη ειναι η ηθικη του μελλοντος,ο Bowie ειναι απο τους αγιους.

Και μιλαμε οτι ημουν απο τους ατυχους που,οπως εγραψε κι ο Νικος ο F παραπανω,τον γνωρισα απο τον Ιταλο στα μικρατα μου.

Κακο φεγγαρι για τους Αιγοκερους παντως.Lemmy πρωτα,David τωρα...

Εγω παντως μια χαρα εβαζα τον Lemmy με τον Bowie.Οι οριτζιναλ ξεχωριζαν παντα...

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RIP David

Εγω παντως μια χαρα εβαζα τον Lemmy με τον Bowie.Οι οριτζιναλ ξεχωριζαν παντα...

ορίτζιναλ σαφώς.
Δοσμένοι?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: RIP David

ορίτζιναλ σαφώς.
Δοσμένοι?

Ααα....σαφως και ειναι(με χαλαει απιστευτα το ήταν)...
Εσυ ομως...αναρωτιεσαι...Why?

ο Freddie δεν ήταν ?(όχι ο Freddie's dead.....AAAAAΛΛΟΣ αυτός...)
δηλαδή ο Bowie ανέβηκε στο σανίδι με τους queen και εμείς δεν μπορούμε να τους βάλουμε σε μια φράση...?

Μιλάμε για ανθρώπους που έδωσαν τη ζωή τους και δρομολόγησαν το τέλος τους και από καλλιτεχνική άποψη
Και ο Freddie (Innuendo, Show must go on) και ο David (Blackstar, Lazarus)....

Και από πλευράς εκκεντρικότητας - προοδευτικότητας και αντικομφορμισμού δε λέω, θεός ο συγχωρεμένος ο david με τα λούσα του, το μαλλάκι κλπ να φτιάχνει εναλλακτική μόδα, αλλά Ιρανικής καταγωγής ομοφυλόφυλος δεν ήταν.