January 10 2016 - David Bowie died peacefully today surrounded by his family after a courageous 18 month battle with cancer. While many of you will share in this loss, we ask that you respect the family’s privacy during their time of grief.
Ground Control to Major Tom
Your circuit's dead, there's something wrong
Can you hear me, Major Tom?
Far above the Moon
Planet Earth is blue
And there's nothing I can do.
Lou Reed, Dio, Lemmy, David Bowie οι λίγοι που μπορώ να θυμηθώ μεταξύ των πολλών εκπροσώπων αυτής της εποχής που μας άφησαν μαζικά τα τελευταία χρόνια. Μίας εποχής που η γενιά μου είχε το προνόμιο να ζήσει στην ωριμότητα της και να βιώσει την αύρα μιας γενιάς μουσικών και μιας νεανικής κουλτούρας μοναδικής. Δεν θα περιαυτολογήσω όμως σχετικά με την γενιά μου. Εξάλου η αφορμή να γράψω σήμερα είναι η απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μου καλλιτέχνη του David Bowie. Mαζί του έσβησε και ένα κομμάτι απο την νεανικότητα που μου έχει απομείνει. Major Tom καλό σου ταξίδι, σε ευχαριστώ για όλα να μας χαιρετήσεις όλους τους μπαγάσες εκει πάνω και να το ξέρεις θα μας λείψεις. Εισαι αναντικατάστατος.. https://www.youtube.com/watch?v=v--IqqusnNQ
He always did what he wanted to do. And he wanted to do it his way and he wanted to do it the best way. His death was no different from his life - a work of Art.
He made Blackstar for us, his parting gift. I knew for a year this was the way it would be.
I wasn't, however, prepared for it.
He was an extraordinary man, full of love and life.
He will always be with us.
For now, it is appropriate to cry.
Τεράστια απώλεια...ένας καλλιτέχνης που για εμένα είπε πολλά περισσότερα με τις συνθέσεις του από το '75 και μετά. 'Οπως και να'χει το πράγμα αντίο και καλό του ταξίδι.