RME ADI-2 DAC fs

Re: RME ADI-2 DAC !

Κοινοβιο;
Δηλαδή ενας την προσοψη και αλλος τα οπισθια;

Απάντηση: RME ADI-2 DAC !

Ευχαριστώ Αγγελε ,θεωρώ ότι με τις φλατ ρυθμίσεις παίζει ελάχιστα πιό ψυχρά από το audeze όταν ζεσταθεί ,σαν dac-ενισχυτής ακουστικών.Οι περισσότερες ώρες ακρόασεις έχουν γίνει με τα 1990 .
Οπως έγραψα έχει αρκετές ρυθμίσεις και φυσικά μιά <ιδιάζουσα> λογική στη λειτουργία των ρυθμίσεων ,πράγμα που είναι εύκολο όταν μπείς στο <πνεύμα> του σχεδιαστή .
Και επειδή έχω το ελάττωμα να μην διαβάζω οδηγίες ,δυστυχώς δεν <προχώρησα> πολύ .Εξ άλλου μόλις προχθές παρελήφθη.
Δεν έχω άποψη πως παίζει σαν dac απέναντι στο βουβάλι ,το έβαλα πολύ λίγο να παίξει ,απλά για να το συνδέσω Στην ελάχιστη ώρα που το άκουσα έτσι ,έχω την εντύπωση ότι το βουβάλι 9028 είναι στα σημεία καλύτερο .Αλλά ας μη το μετρήσουμε αυτό ακόμη .

Στα + μετράει πολύ ο τηλεχειρισμός .

Last edited:
Απάντηση: Re: RME ADI-2 DAC !

Τι έχουμε εδώ; Προδοσία; :D

Με γεια Πέτρο! Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες όταν το στρώσεις..

Ευχαριστώ Δημήτρη ,δεν νομίζω ότι είμαι προδότης γιατί το βουβάλι στέκεται αγέρωχο και καμπριολέ...
Οσον αφορά το στρώσιμο ,ο τεχνικός της RME δηλώνει ότι δεν χρειάζεται στρώσιμο γιατί τα υλικά που επιλέγει η εταιρία είναι τέτοια που δεν απαιτούν στρώσιμο ,αλλά κάπου στο βιβλίο μάλλον πήρε το μάτι μου ότι θέλει 150 -200 ώρες .Βέβαια εγώ το πήρα μτχ από Γαλλία και μάλλον από ιδιαίτερο ιδιοκτήτη[ Mermet Jacques] ,οπότε δεν νομίζω ότι θέλει στρώσιμο .
Αν και δεν ξέρω αν αυτός το είχε δουλέψει τόσες ώρες .

Last edited:
Re: RME ADI-2 DAC !

Άστους να λένε Πέτρο :music-smiley-006: , υπομονή, επιτέλους να μάθουμε από πρώτο χέρι εντυπώσεις και συγκριτικό με άλλα dac της γειτονιάς μας προσεχώς!
Μεγειές!