RoboCop [2014]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    50
Καμία σχέση με το πρωτότυπο , όλοι οι ηθοποιοί εκτός 1-2 εξαιρέσεων μοιάζουν με καρικατούρες που συμμετέχουν σε παράσταση τύπου "αυτοσχεδιάζω τώρα". Είναι τόσο επιφανειακή η ανάπτυξη που αδυνατεί να σε κάνει να δεθείς με τους χαρακτήρες και να νοιώσεις άλλα συναισθήματα πλην την πλήξης. Ο σκηνοθέτης διαβάζω ότι είναι ένας άγνωστος σχετικά Βραζιλιάνος με μικρή εμπειρία , αλλά και αυτός τι να κάνει όταν το σενάριο είναι τόσο αδύναμο...

Δεν μου άρεσε η ταινία .
Δεν μου άρεσε ο πρωταγωνιστής , αλλά και το γεγονός ότι προσπάθησαν να δώσουν μια πιο συναισθηματική προσέγγιση, η οποία δεν τους βγήκε .

Σαν ταινία ήταν μια χαρά πάντως..
Εντάξει τι μπορείς να περιμένεις απο μια τέτοια ταινία για να μην είσαι ευχαριστημένος; Είναι αυτό που είναι και θα το τραβήξουν απ οτι φαίνεται.

Μολις την ειδα.
Δεν φτανει τα 1 και 2 αλλα ξεπερναει το 3.
Ανετα, στεκεται και μονη της.

Το μονο πραγμα που μου λειψε ηταν η πιο βαθια φωνη του Peter Weller απο τα
πρωτα RoboCop. Η φωνη του καινουργιου (Joel Kinnaman) δεν περιεχει πολυ απειλη.
Ομως, σαν εργακι για το home cinema, ψηφισα KAΛΗ γιατι ειναι καλογυρισμενη !!!

Απλά άλλη μια αρπαχτή πάνω σε πετυχημένη συνταγή αφού και λεφτά δεν έχουμε, και δεν μας παίρνει να κάνουμε πειράματα με νέες ιδέες...

Ψήφισα καλή πριν καμιά βδομάδα, αλλά σήμερα μάλλον θα έβαζα μέτρια...

Είχε κάποιες νέες ιδέες αλλά μέχρι εκεί... η εκτέλεση πολύ αδύναμη...

Κάποτε στα 80s τα B-movies ήταν περήφανα και υπέροχα σάπια... Ήταν B μόνο λόγω προϋπολογισμού

Σήμερα έχουν πρόχειρα σενάρια γραμμένα σε ένα απόγευμα αντιγράφοντας κάτι παλιό, ακόμα πιο πρόχειρα ή και βυσματικά cast, και κρύβονται πίσω από ένα κάρο ψηφιακά εφφέ και μερικές χτυπητές συμμετοχές επώνυμων που ούτε καν πολυ-κολλάνε στο ρόλο... Κήτον κακός?
O Jackson είναι σταθερή αξία, αλλά τι να κάνει και αυτός... Χώρια που αρχίζει και μαϊντανίζει λίγο...