Rock, hard & heavy, but not heavy metal...

Ice Nine Kills - Hip To Be Scared ft. Jacoby Shaddix​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Τα μεγαλα μυαλά.....:p
Φαντάζομαι τα Explorer πρέπει να κελαιδάνε με δαύτους.....

Υ.Γ. Οχτώβρη (sic) έρχονται οι Blood Incantation.....κανόνισε.....

Τα μεγαλα μυαλά.....:p
Φαντάζομαι τα Explorer πρέπει να κελαιδάνε με δαύτους.....

Υ.Γ. Οχτώβρη (sic) έρχονται οι Blood Incantation.....κανόνισε.....
Βασικά έχουν τον ίδιο χαρακτήρα με τον hegel και στον χώρο που είμαι (45 τετραγωνικά) δεν θα έλεγα πως κελαηδάνε σε απόλυτο βαθμό..Θέλουν sub. Για τον χώρο που θα τα χρησιμοποιήσω αργότερα (γύρω στα 20τμ) θα είναι μπόμπα.
Τώρα για τα λάιβ, τα έχω κόψει. Είναι ολόκληρη διαδικασία να ανέβω Αθήνα και δεν βολεύει και η δουλειά.

ΥΓ.. Άκου οπωσδήποτε το νέο Teitanblood. Τα τύμπανα ειδικά είναι από άλλο πλανήτη και η παραγωγή δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενά τους ,καταλαβαίνεις τι παίζει.

• Like
Reactions: superfly
Ορισμένες φορές νιώθω πολύ τυχερός που ο χώρος μου δεν χρειάζεται sub....

Tώρα για τα λάιβ, σε καταλαβαίνω απλά χρησιμοποίησα προστακτική μήπως και σε....τρομάξω και πειστείς.
Αλλά ξέχασα ότι ακους Deathspell Omega και δεν σε σκιάζει φοβέρα καμμιά....:ROFLMAO:

Last edited:
  • Haha
Reactions: Haagenti
Ορισμένες φορές νιώθω πολύ τυχερός που ο χώρος μου δεν χρειάζεται sub....

Tώρα για τα λάιβ, σε καταλαβαίνω απλά χρησιμοποίησα προστακτική μήπως και σε....τρομάξω και πειστείς.
Αλλά ξέχασα ότι ακους Death Spell Omega και δεν σε σκιάζει φοβέρα καμμιά....:ROFLMAO:
Ο χώρος είναι το άλφα και το ωμέγα. Κάποια στιγμή έφερα από το πατρικό τα μάκρο του Μπουλ για να δω πως παίζουν (στο δωμάτιο του πατρικού που τα έχω παίζουν άψογα) και νόμιζα ότι άκουγα τρανζιστοράκι. :)

Τωρα για το άλλο, με δέκα χρόνια βραδινή δουλειά στη πλάτη και όλα αυτά τα ακούσματα από 16/17 χρόνων, δεν τρομάζω τόσο εύκολα λολ.

• Haha
Reactions: superfly