Rockport + Horning speakers + Lamm ηλεκτρονικά...

αν λες τα rockport υπερεκτιμημενα δεν θα συμφωνησω γιατι ταχω ακουσει και ειναι καταπληκτικα,τωρα αν ειναι υπερκοστολογημενα δεν το ξερω,αλλα τα μεταξωτα βρακια ειναι και για καλοβαλμενους κο....
Τα γουσταρω αλλα δεν μπορω να πουλησω δυαρι για να τα παρω.
Για την αλλη μαρκα δεν τα εχω ακουσει δεν εχω αποψη.

δεν λέω ολα καλά τι καλά δλδ, υπέροχα... αλλά αμα το ηχειο δεν αρχίζει με T και δεν τελειώνει σε AD.... :)))))))

ηδη πουληθηκαν την περασμενη βδομαδα ειχα περασει,ναι αυτο που εννοεις ειναι.
Εμενα με ενδιεφεραν τα contour αλλα ας οψεται η κριση και οτι τα χομπυ μου ειναι δυο και σπαω το budget στα δυο,μιας και αλλαζω μηχανη τωρα.:BDGBGDB55:

Last edited:
ηδη πουληθηκαν την περασμενη βδομαδα ειχα περασει,ναι αυτο που εννοεις ειναι.
Εμενα με ενδιεφεραν τα contour αλλα ας οψεται η κριση και οτι τα χομπυ μου ειναι δυο και σπαω το budget στα δυο,μιας και αλλαζω μηχανη τωρα.:BDGBGDB55:
καλοριζικη και καλα ταξιδια.

παιδιά, σας ευχαριστώ πολύ όλους ανεξαιρέτως.

ευχαριστώ και τον Καπετάνιο για το Αχχχ!
αλλά και για την γνώμη που έχει για τα Rockport.

Τέλος, να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως και τον analyze_it για τα σχόλια του και τις φωτογραφίες που ανέβασε.

να είστε καλά όλοι!

Όντως άκουσα τα και τα 2 Rockport... είναι πάρα πολύ καλά ηχεία, εαν και τα αδικούσε ο χώρος!! (Θα αγόραζα άνετα το Ankaa)...

Όσον αφορά τα παραπάνω, ναι το είναι το Tannoy που ξαφνικά έγινε Dynaudio... το οποίο μου ταιριάζει περισσότερο απο το TD12, αυτά τα ρημαδιασμένα 2πλά esotar2 tweeter είναι κάτι το απίστευτο!!

Mήπως είστε εκτός θέματος, παλληκάρια?

loudobic, για δώσε περισσότερες πληροφορίες, στα νήματα που έχεις ανοίξει!

Yπερκοστολογημενα και υπερεκτιμημενα,ο ιδιος αντιπροσωπος,ο οποιος ειναι και εξαιρετικος κυριος,εχει και αλλα ηχεια,τα gershman sonogram, υπεροχα ηχεια,σε προσιτες τιμες,αλλα ουδεις ασχολειται με αυτα δυστυχως.
Τα θυμάμαι πολύ καλά τα sonogram σ' εκείνη την έκθεση, με τον luxman και το esoteric.
Το χάζεψα κάμποση ώρα αυτό το σετάκι και χαίρομαι που το πρόσεξε κι άλλος. Νόμιζα πως ήμουν ο μόνος.