Rockport Technologies Factory Tour

Το χρήμα δώστε μου πρώτα.

Πλάκα κάνεις :smash:
να σου δωσουμε το χρήμα και να μας πεις οτι το καλύτερο συστημα ειναι αυτό που εχεις:flipout:
πρωτα θα πεις τι θα πάρεις και που θα το στησεις
μετα θα γίνει ο Λάκης πρωθυπουργός για να πάρει σαρκα και οστα το ενχειρημα:ADFADF1:

Μάστορη μου, οι μονάδες που χρησιμοποιεί στο Avior( χωρίς dust cover) είναι τροποποιημένα μεγάφωνα της Audio Technology ειδικά για την Rockport
ή κυκλοφορούν και στο εμπόριο?

Κάπτεν αν δεις την τελευταία πρόταση του παραπάνω ποστ θα δεις οτι η technology μπορεί να φτιάξει οτι της ζητησεις.
αν ψαξεις πιο βαθια στο σαιτ τους θα δεις οτι εχουν παρα πολλές επιλογές - διαφοροποιησεις σε αυτά που μπορουν να σου προσφέρουν χωρις καμία ειδική παραγγελία.

Με έχεις μπερδέψει
TAD ή Rockport?

Με έχεις μπερδέψει
TAD ή Rockport?

Το έχω δίπορτο!...Διπλός έρωτας, αλλά μάλλον προς Rockport είναι το τέλος του ταξιδιού, για μένα...

Ονειρα βέβαια, καθώς το διαθέσιμο χρήμα για το χόμπυ σπανίζει πια....

Κατ’ αρχήν να ευχαριστήσω τον Μαγγελάνο για την εκτίμηση που έχει για τα Rockport (όπως φυσικά και τα άλλα παιδιά
που δείχνουν την ίδια εκτίμηση) αλλά και για τα links.

κατά δεύτερον, και σχετικά με αυτά πού διατυπώθηκαν, να πω ότι ο Andy Payor, εκτός από το DNA του ερευνητή, διαθέτει σπινθηροβόλο πνεύμα και κοφτερό μυαλό όσο λίγοι -πιστεύω- άνθρωποι στον πλανήτη.
διαθέτει επίσης γούστο και αισθητική (πράγματα πού είναι χρήσιμα σε οτιδήποτε -θεωρητικό ή πρακτικό- κάνει κανείς στη ζωή του / και δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται κατανοητό αυτό που λέω…) πού κάνουν το «πακέτο» άπαιχτο!

κατά τρίτον, με μόνο τα χρήματα (πού αναφέρει -ως κύριο στοιχείο- ο supersonic),
και εφ’ όσον δεν υπάρχουν αλλά στοιχεία όπως τα ανωτέρω που αναφέρθηκαν,
κάνεις: μια τρύπα στο νερό!

όσο για το: αγοράζεις και ολίγην εμπνευση στην ανάγκη

αν δεν έχεις κρίση, όχι έμπνευση δεν αγοράζεις, αλλά ούτε καν σωστούς συμβούλους για να σε συμβουλέψουν.
(τα παραδείγματα άπειρα / και ειδικά εδώ στη χώρα μας. πού, προσωπικά, την θεωρώ -την κρίση- είδος δυσεύρετο)

[Sonus Naturalis -2: η καλαισθησία και η ομορφιά αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα. +
Magellan -4: …η έμπνευση και η κατασκευή… +
DomieMic65 -15: παντως το μεράκι και η έμπνευση δεν πρέπει να θεωρουνται καθόλου αυτονόητα... +
THEMILOC -16: ..και επαυξάνω!! +
και εγώ, επαυξάνω στην επαύξηση. : )

Λάκης -12: καντε με για μια μερα Πρωθυπουργο και θα δειτε! +]

Υ.Γ. Έκτωρ Καστσίκης -13: Και επειδή εμμέσως πλην σαφώς η Ρόκπορτ δείχνει προς Γκρίφον μεριά..

(γενικά αυτό)
συγκυρίες, συνεργασίες, ακόμα και …εγωισμοί, και πολλά άλλα…

Last edited: