Roger Waters - Live July'11

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2011

Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ο.Α.Κ.Α.

Θεαματική, όπως ήταν αναμενόμενο, η προπώληση του ROGER WATERS – THE WALL LIVE, που ξεκίνησε στις 10.30 νωρίτερα σήμερα το πρωί και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, τόσο από τα φυσικά σημεία προπώλησης όσο και online!

Αποδεικνύεται έτσι ότι, και παρά τις συνθήκες οικονομικής και πολιτικής κρίσης που επικρατούν στην Ελλάδα, συναυλίες του βεληνεκούς του THE WALL LIVE, με την ιδιαίτερη καλλιτεχνική αξία αλλά και τα κοινωνικά μηνύματα που φέρει ακόμη σήμερα, 31 χρόνια μετά την πρώτη live παρουσίασή του από τους PINK FLOYD, γίνονται ακόμη πιο επίκαιρες και βρίσκουν την ανταπόκριση που τους αξίζει από το μουσικό κοινό.

Hδη έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για τις 3 από τις 4 κατηγορίες, οπότε ενημερώνουμε ότι η προπώληση για το ROGER WATERS THE WALL LIVE συνεχίζεται πλέον και για το Σάββατο, 9 Ιουλίου!

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία

“THE WALL LIVE”

Ξεκίνησε σήμερα, Τρίτη, 10 Μαϊου και ήδη προστέθηκε νέα ημερομηνία: Σάββατο, 9 Ιουλίου!

Στο site της ticket pro δείχνει να μην είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια της αρένας για τις 8/7. Οι άλλες τριες κατηγορίες εισιτηρίων είναι διαθέσιμες κανονικά. Προς το παρόν, βέβαια.

το αναφερα κι εγω μερικα post πισω, αρχικα πιστευα οτι ηταν πολυ εντονη η επιμονη τους αλλα αν εχουν σκοπο να το βιντεοσκοπησουν και τις 2 βραδιες ωστε να γινει DVD ισως εχουν δικιο. εξαλλου το τονιζουν αν δε συμφωνεις απλα μη παρεις ticket. take it or leave it λοιπον αν και πολυ φοβαμαι οτι και φλας θα δουμε και καπνο κ απ ολα. απλα ισως μετριαστει η κατασταση μονο....

Συνεντευξη του Roger Waters οπου μιλά για την συναυλία στην Αθήνα τι έχουν σκοπό να κάνουν εκεί και οι ερωτήσεις συνεχίζουν περι πολιτικής κατάστασης στην χωρα μας και οχι μόνο...
Με υπότιτλους στα Ελληνικά

http://dai.ly/lu6Tkl

τελικά ισως να σχεδιάζουν κατι μεγάλο...

Oποιος θέλει εισιτηριο αρενας το Σαββατο 9 Ιουλίου ας μου στείλει ενα πμ...
Μαλλον δεν θα μπορέσω να πάω οποτε αν εξυπηρετεί καποιον μπορεί να το αγορασει στην αξια του (65ε)

Γνωρίζει κανείς άν όντως θα εμφανιστούν και οι "υπόλοιποι" 2 Floyd? :idea:

Mαλλον οχι, εμφανιστηκαν στην Αγγλια νομιζω.

Ναι εμφανίστηκαν... αλλά της Ελλάδας είναι που θα βιντεοσκοπηθεί...
"Ενώθηκαν" οφφ καμερα, και δεν θα ενωθούν και ον καμερα?!?!?!

Εντύπωση μου κάνει... θα είχε ακόμα καλύτερες πωλήσεις το προϊόν... :music-smiley-005:

Ειδικα on camera ειναι που δεν παιζει να "ενωθουν" ...
Ο ενας θέλει να φάει τον αλλον ...

Mα έχουν γίνει εμφανίσεις On Camera πρόσφατα σε festival και οι εικόνες γύρισαν και ολο τον κόσμο... anyway... λίγες μέρες ακόμα και θα μάθουμε.... :music-smiley-005:

λυπαμαι ειστε ολοι πολυ μακρια .....
ποια μνημοσυνα βρε ..
πινκ φλοιντ ? ντηπ περπλπ ? τι σχεση εχουν αυτοι ..
κινητα ? καμερακια ?
πολυ σωστη η απαγορευση !
δωσανε την ευκαιρεια στο Ελληνικο κοινο να κανει σημερα
μια συγκλονιστικη εμφανιση !!

εκπληκτικη παρασταση
δεν θα την ελεγα συναυλια
ειναι η στιγμη που η τεχνολογια ξεπερνα την φαντασια
ενα μουσικο θεατρικο show του μελλοντος που σ αφηνει αφωνο
στο ανω διαζωμα ο ηχος ηταν κακιστος
δεν νομιζω ομως οτι θα μου μεινει στην μνημη για πολυ !

οσο για τους pink floyd δεν μου αρεσαν ποτε

συγνωμη για τις απουσιες μου :smash:

.

O ήχος δεν ήταν τοσο καλός στο άνω διάζωμα όντως....

αλλα δε πειράζει...

ήταν εκπληκτικό αυτό που βιώσαμε..... απίστευτη αρμονία ήχου και εικόνας, δε ξέρω πόσο καλά θα αποτυπωθεί στην μαγνητοσκόπηση αλλά ήταν μαγικό!!!

Ξεφεύγει εντελώς από τον παραδοσιακό τρόπο μουσικής συναυλίας.... ήταν ενα show, ίσως όμως να ήταν και ένας τρόπος για να περάσουν τα μηνύματά του τοίχου όπως θα έπρεπε ίσως να... δε ξέρω μου άρεσε πολύ όλο το σκηνικό....

Κι εγω το παρακολουθησα ως μια τεχνολογικη οπτιακουστικη θεατρικη παρασταση.
Οχι, μηνυματα δεν μου περασε και πως ειναι δυνατον αλλωστε.
Ιδιως οταν έγραψε στον τοιχο "Γ@μημ@νη Κυβερνηση", εβαλα τα γελια.
"Πουλαει" πολυ αυτες τις μερες ;)

Ανεξαρτητως μηνυματων (ουτε εμενα μπορω να πω οτι με αγγιξαν ιδιαιτερα) ηταν οντως πολυ ιδιαιτερη εμπειρια.

Αν την αφησεις λιγο να σε αγγιξει, σιγουρα θα γραψει.

Απίστευτη εμπειρία την Παρασκευή το βράδυ που ήμουν στην Αρένα !
Το ότι δεν υπήρχαν κινητά κ φωτογραφικές στα χέρια όλων μας, ήταν το καλύτερο !!
2+ ώρες καταπληκτικής εμπειρίας μιας παράστασης με μουσική, εφέ, βίντεο......