εγώ έκοψα τις ταινίες με ac3 κτλ..μόνο dts, τα ηχεία παίζουν κ την μικρή λεπτομέρεια, για το μόνο που έχω μετανιώσει είναι ότι ίσως έπρεπε να πάρω τα 25 και για πίσω.
Kαλορίζικα και καλές ακροάσεις!!!
δες ww.tele.gr.στα 20 ευρώ
θα συμφωνισω μαζι σου χειροτερη εξυπερετηση δεν εχω δειΑπλά πρόσεχε στο συγκεκριμένο μαγαζί αν δώσεις προκαταβολή πρέπει να ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι θα τα πάρεις διότι αν το μετανοιώσεις δεν την επιστρέφουν για κανένα λόγο λέγοντας σου ότι άκυρο μπορεί να τους έρθει στο μυαλό εκείνη την στιγμή.. για το υφάκι τους δε θα μιλήσω..
Προχθές έστησα ένα πλήρες σετ Έμφασις σε ένα φίλο (κολώνες μπρος - πίσω) με το ασορτί Sub-woofer και το σύστημα παίζει μια χαρά.Για σας και από 'μένα.
Εδώ και 2 μήνες περίπου έχω τα emphasis 25/5 χωρίς subwoofer (είπα να δοκιμάσω μήπως γλυτώσω τις μυνήσεις από τον αποκάτω:Banane0αλλά τελικά η παρουσία του κρίνεται απαραίτητη. Έχει κανείς να μου προτείνει κάποιο sub σε entry level κατηγορια. Δεν θέλω να μου συνταράξει τον κόσμο, απλά να γεμίσει λίγο το μπάσο και να "ξεκουράσει" τα 25αρια. Το budget είναι δυστυχώς χτυπημένο από το ΔΝΤ :twoguns: και θα ήθελα κάτι κοντά στα 200
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλές μας ακροάσεις με τα καταπληκτικά roister :award:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.