Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

μ' αρέσει πουλες ΑΝ ακουσεις τπτ στραβό απο την στιγμή που τα ηχεία "τραγουδάνε' απο μόνα τους... μάλλον εννοείς αν ακουσεις κι άλλα στραβα..

Τελικα οντος δικιο ειχες. Πηρα το jack, το συνδεσα αλλα ο θορυβος ισα ισα μονο καλυτερος δεν εγινε. Απλα ειχα ελπιδα οτι μπορει να φτιαξει, τελος παντον δεν μπιραζει. Συνενοηθηκα με το progressive, ΠΟλυ εξιπηρετικη και ευγενικοι, τους νιωθεις σαν φιλους, και τελος παντον τα ειπαμε και αυριο θα παω στο ταχυδρομειο για να στειλω πισω το πακετο και θα μου στειλουν απευθιας αλλα καινουργια μολις τα παρουν. Θα σας ενημερωσω για οτι νεο. Ευχαριστω.

Mόνο αντικατάσταση και τίποτα άλλο, απορώ πως μπήκες στη διαδικασία να τα διορθώσεις, δηλαδή μόλις βάλεις και λιγο trance τι θα γινει θα τα πάρεις στο χέρι τα μεγάφωνα? ΕΛΕΟΣ

καθηστε ρε παιδια γιατι χαοτικος και ο φιλος, χαοτικοι και εσεις.
Ελαβε ο φιλος ενεργα ηχεια με χαλασμενα απ οτι λεει τροφοδοτικα. Μιλησε με το καταστημα και του ειπαν θα του στειλουν καινουργια τροφοδοτικα. Μετα μιλησε με την roister που επιβεβαιωσε την αποστολη των τροφοδοτικων και τον καθυσηχασε για πληρη υποστηριξη. Τωρα τα στελνει πισω για αντικατασταση.

Που διαολο ειναι το κακο, στην ιστορια? Ισα-ισα που ελαβε αμεσα υποστηριξη για ενα προιον που αποδειχτηκε ελαττωματικο. Λιγο άκομψα τα βλεπω ολα αυτα.

Re: Απάντηση: Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

Άρα για σένα είναι λογικό να παίρνεις ενα καινούργιο ηχείο που δεν δουλεύει και να ξεκινάς το troubleshooting και το κατσαβιδωμα?

Μα δεν το κατσαβιδιασε, καινουρια ηχεια θα του στειλουν...

Άρα για σένα είναι λογικό να παίρνεις ενα καινούργιο ηχείο που δεν δουλεύει και να ξεκινάς το troubleshooting και το κατσαβιδωμα?
Οχι και απορω πως βγαζεις τετοιο συμπερασμα..........

Απ την στιγμη που ηχειο και τροφοδοτικο ειναι δυο διαφορετικα πραγματα και βλεπω οτι το ενα ειναι σπασμενο, οπως και ο φιλος ετσι και εγω θα δεχομουν να δοκιμασω νεο τροφοδοτικο, σιγα το πραγμα.

Αλλα απο την στιγμη που δεχομαι αυτην την δοκιμη με την πισινη κιολας της αντικαταστασης αν κατι δεν παει καλα, ε, δεν θα το κανω και θεμα....

ναι καινούρια... μετά απο όλα αυτά που ειπώθηκαν εδω... αν δεν τον πριζωναμε τον φιλο μπορεί ακόμα να προσπαθούσε να τα φτιάξει... λέω 'γω τωρα..

Τέλος πάντων... τέλος καλό όλα καλα.. φιλε trance (αν και τη μουσική που ακους δεν την μπορώ καθόλου... χε χεχ χε) μόλις πάρεις τα καινούρια σου ηχεία να μας πεις αν όλα τελικά είναι οκ ναι;;

Αντε λίγο υπομονή ακόμα!!!

Μιχάλη αυτό προσπάθησε να κάνει, να τα φτιάξει.

Anyway από ότι κατάλαβα μετά από όλα αυτά θα του στείλουν καινούργια, οπότε όλα καλα.

Υ.Γ. Αγαπητέ φίλε όταν λέμε trance αι ακριβώς? psychedelic, progressive, minimal, british?

Ας μην ανοιγε το νημα εδω, κι ας μην ενημερωνε πασα κατευθυνση γι αυτο, και θα σας ελεγα τι ακριβως θα επαιρνε (...ή τι ακριβως θα του αλλάζανε).

Το ζητουμενο εχει σχεδον επιτευχθει... Ας μας ενημερωσει ο φιλος οταν με το καλο παραλαβει τα καινουργια του ηχεια.

Ρε παιδια, υπαρχει κανενα προηγουμενο με το μαγαζι που δεν το γνωριζω? Αν οχι προς τι ολη αυτη η καχυποψια?

Μια χαρα επικοινωνια ειχε και με μαγαζι και με κατασκευαστη. Του τυχε τζουφιο κομματι, τον επιασε και αγχος, τον ιδρωσατε λες και επεσε σε μαφια, πηρε το μαγαζι και ευγενεστατα απ οτι λεει βρεθηκε λυση.

Που ειναι το λαθος στην αντιμετωπιση και που ειναι ο απατημένος καταναλωτης στην προκειμενη περιπτωση που σώσαμε?

Μη λεμε και οτι μας κατεβει, σε λιγο αυτη η χωρα θα εχει περισσοτερους Σωτηρηδες απο Γιαννηδες..... και δεν λέει :grinning-smiley-043

XAXXAXAX ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΤΕ, Τι κατσαβιδια και βιδες και ξεβιδοματα:smash: Ποτε ειπα οτι θελω να τα φτιαξω? Απλα νομιζα οτι μπορει ετσι να κανουν αν δεν ειναι συνδεμενα, ειχα μια ελπιδα, καλο ειναι να ελπιζεις. Με το μαγαζι τωρα ΟΛα πηγαν τελεια, οι ανθρωποι Πολυ ευγενικοι και εξυπηρετικοι. Αυριο τα στελνω πισω και και θα μου στειλουν αλλα. Χιούστον, εισαι λιγο νευριασμενος με κατι> γιατι εισαι τοσο επιθετικος? Εγω παντος τo progressive.gr το προτεινο, επαγγελματιες. Μου ειπαν και οτι η Roister ειναι πολυ καλα παιδια, δεν θα υπαρξει προβλημα στην αντικατασταση. Και ναι , συμφωνω οτι μπορει να μην επαιρνα απευθιας αντικατασταση, αν δεν ειχα μπει εδω, αλλα και παλι , γι'αυτο δεν ειναι τα blogs, για να μαθενουμαι και εμεις οι νεοι. Ειναι η πρωτη μου αγορα μεσω internet, και ετυχα προβληματικο προιον. Παντος τα παιδια δεν ειχαν ΚΑΜΙΑ προθεση να με εξαπατησουν ή να με κοροιδεψουν, Πολυ καλοι ανθρωποι!Την αλλη φορα θα ξερω τι να κανω απευθιας. Δηλαδη εσεις τα γνωριζατε ολα απο την πρωτη φορα???

Για την trance τωρα, αναρωτιεμαι ΠΩΣ γινετε να ακουνα καποιοι trance psy??? Ισως πολυ να εχουν κακες αποψεις για γενικα το ειδος trance, αλλα χοριζετε σε πολλους κλαδους. Ακουω την Τrance(Vocal,Uplifting)!, Αrmin van buuren (A state of trance)radio και πολυ tiesto πριν το 2009, ferry corsten κ.α πολλα, κομματια οπως το Imogen Heap - Hide And Seek (Tiesto's In Search Of Sunrise Remix) , Orjan Nilsen - Le Tour De Trance , Allure - Guilty Pleasures , Tiesto - Forever today!!!!! Tετοια μουσικη ακουω, δεν ακουω πιο hard, δεν μ'αρεσει. Ειμαι του ηρεμου, αλλα μ'αρεσει στηn trance οτι εχει κομματια για οτι θες, για χαλαρωμα ή για να ανεβεις. Δυστιχως υπαρχουν και αλλοι κλαδοι οπως psy και μεσα στην πιο χαλαροι trance που ειναι ΠΟλυ καταθληπτικα και χαλανε την γενικη εικονα, ποτε δεν καταλαβα αυτους που τα ακουνε. Αν ειναι η μουσικη σου να σε ριχνει ψυχολογικα τοτε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Ριξτε μια ματια Tiesto - Forever today. Τι εχετε να πειτε?

Last edited:
ok σορυ, απολογουμαι ... δεν είπα πάντως ποτέ τιποτα ουτε για το μαγαζί, ουτε για τον κατασκευαστή, ουτε υπονόησα οτι είναι κακοι επαγγελματίες... εγώ στο φίλο t.l. απευθυνθηκα και του είπα να διεκδικήσει τα δικαιώματά του ως καταναλωτής... τπτ περισσότερο τιποτα λιγότερο!

tsip
Ρε παιδια, υπαρχει κανενα προηγουμενο με το μαγαζι που δεν το γνωριζω? Αν οχι προς τι ολη αυτη η καχυποψια?

Μια χαρα επικοινωνια ειχε και με μαγαζι και με κατασκευαστη. Του τυχε τζουφιο κομματι, τον επιασε και αγχος, τον ιδρωσατε λες και επεσε σε μαφια, πηρε το μαγαζι και ευγενεστατα απ οτι λεει βρεθηκε λυση.

Που ειναι το λαθος στην αντιμετωπιση και που ειναι ο απατημένος καταναλωτης στην προκειμενη περιπτωση που σώσαμε?

Μη λεμε και οτι μας κατεβει, σε λιγο αυτη η χωρα θα εχει περισσοτερους Σωτηρηδες απο Γιαννηδες..... και δεν λέει

Nαι ρε παιδια, γιατι τετοια καχιποψια οτι ΣΟΝΗ και καλα ηθελαν να με εξαπατησουν??? Οι ανθρωποι ηταν ευγεναστατοι, ειπαν "Φυσικα, και βεβαια", δεν εφεραν καμια αντιριση. Εγω το μονο που εκανα ηταν να περιμενω για δευτερα τροφοδοτικα, τα εβαλα μπρος και αρχισαν να βοιζουναι και απλα αναρωτιθηκα μηπως φτεει οτι δεν εχω καλωδιο jack και ετσι πηρα ενα, εξαλου ουτε 1 ευρο δεν κανει. Tι λετε ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ??? Σιγα ποια

ok σορυ, απολογουμαι ... δεν είπα πάντως ποτέ τιποτα ουτε για το μαγαζί, ουτε για τον κατασκευαστή, ουτε υπονόησα οτι είναι κακοι επαγγελματίες... εγώ στο φίλο t.l. απευθυνθηκα και του είπα να διεκδικήσει τα δικαιώματά του ως καταναλωτής... τπτ περισσότερο τιποτα λιγότερο!

Ευχαριστω πολυ :a0210: παιδια για την βοηθεια γιατι οντος δεν ηξερα καλα τα δικαιωματα μου:deal: και με ειχε πιασει ανχος αν με τα αντικαταστησουν ή οχι και αν πηγαν τσαμπα τα λεφτα μου. Τωρα μολις πακεταρισα πολυ καλα τα ηχεια με τα τροφοδοτικα και αυριο πρωι πρωι τα στελνω πισω με ταχυδρομειο και περιμενω:bebored: με αγωνια τα καινουργια :proud: Να ακουσουμαι λιγη καθαρη μουσικη αδεφρε μου και οχι ΒβββΒβββββ

Θα ενημερωσω για οτι νεωτερο

Last edited:
Nαι ρε παιδια, γιατι τετοια καχιποψια οτι ΣΟΝΗ και καλα ηθελαν να με εξαπατησουν??? Οι ανθρωποι ηταν ευγεναστατοι, ειπαν "Φυσικα, και βεβαια", δεν εφεραν καμια αντιριση. Εγω το μονο που εκανα ηταν να περιμενω για δευτερα τροφοδοτικα, τα εβαλα μπρος και αρχισαν να βοιζουναι και απλα αναρωτιθηκα μηπως φτεει οτι δεν εχω καλωδιο jack και ετσι πηρα ενα, εξαλου ουτε 1 ευρο δεν κανει. Tι λετε ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΩ??? Σιγα ποια

Ευχαριστω πολυ :a0210: παιδια για την βοηθεια γιατι οντος δεν ηξερα καλα τα δικαιωματα μου:deal: και με ειχε πιασει ανχος αν με τα αντικαταστησουν ή οχι και αν πηγαν τσαμπα τα λεφτα μου. Τωρα μολις πακεταρισα πολυ καλα τα ηχεια με τα τροφοδοτικα και αυριο πρωι πρωι τα στελνω πισω με ταχυδρομειο και περιμενω:bebored: με αγωνια τα καινουργια :proud: Να ακουσουμαι λιγη καθαρη μουσικη αδεφρε μου και οχι ΒβββΒβββββ

Θα ενημερωσω για οτι νεωτερο

Απλώς αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως το φύσημα είναι φυσιολογικό και τσάμπα τα στέλνεις πίσω.

Όλα τα ηχεία έχουν ένα φύσημα. Θα δεις τα καινούργια και θα μας πεις.

savatage

Απλώς αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως το φύσημα είναι φυσιολογικό και τσάμπα τα στέλνεις πίσω.

Όλα τα ηχεία έχουν ένα φύσημα. Θα δεις τα καινούργια και θα μας πεις.

MΠΑΑΑΑ φιλε, δεν νομιζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτο που ακουγοταν δεν ονομαζετε το απλο "φυσιμα , αλλα αυτο ηταν ΣΙΓΟΥΡΑ ενα αρρωστο φυσιμα. Ακουγοταν πολυ δυνατα, αφου σημερα που ηταν η πρωτη φορα που τα συνδεσα στον υπολογιστη ακουγοταν απο την μια το ββΒΒΒβΒΒΒββΒ και απο την αλλη η μουσικη, καθολου δεν σταματισε το ΒΒΒββββββ και ηταν και πολυ δυνατο. Τα logitech των 30ευρω πιο καλα ηταν. Και εγω γι'αυτο περιμενα να τα δοκιμασω και στον υπολογιστη, γιατι ειχα ελπιδες οτι μπορει ο θορυβος να σταματουσαι εντελως, αλλα δυστιχως δεν εγινε. Τελος παντων, αυριο τα στελνω και περιμενω καινουργια:smile:

Το πρωτο προβλημα ηρθε με τα τροφοδοτικα. ΗΤΑΝ ΣΠΑΣΜΕΝΑ :(, οριστε και εικονες http://cl.ly/3a1F2I1z1l1Q053E1v06 . Να τονισω οτι τα τροφοδοτικα ηταν κατω ακριβως απο τα ηχεια, στο πατο σχεδον. Ετσι συνενοηθηκα με την progressive και αυτοι ιδοποιησισαν την Roister. Με ειπαν να στειλω πισω τα σπασμενα τροφοδοτικα και τα εστειλα, ομως εστειλα πισω και το mini jack.Ειδοποιησα να μου στειλουν και ενα mini jack αλλα δεν το ξεχασαν μαλλον. Τωρα αυριο ή την Δευτερα θα εχω το mini jack.

Φίλε μου τώρα άνοιξα τις φωτογραφίες σου, με τον όρο τροφοδοτικά νομιζα κάποιο κομμάτι από το crossover που θέλει ξεβίδωμα. Anyway αν εισαι εσύ ευχαριστημένος με την εταιρία εγώ τι λόγο έχω να μην είμαι? Να τα ευχαριστηθείς πολυ!

Φίλε μου τώρα άνοιξα τις φωτογραφίες σου, με τον όρο τροφοδοτικά νομιζα κάποιο κομμάτι από το crossover που θέλει ξεβίδωμα. Anyway αν εισαι εσύ ευχαριστημένος με την εταιρία εγώ τι λόγο έχω να μην είμαι? Να τα ευχαριστηθείς πολυ!

Ευχαριστω πολυ Χιούστον. Κοιτα μεχρι στιγμης ευχαριστιμενο δεν με λες και βεβαια. Ευχαριστημενος θα ειμαι οταν ερθουν τα ηχεια και παιζουν καθαρη μουσικη χωρις προβληματα! Παντος ειναι θετικο που δεν υπηρχε η παραμικρη αντιδραση και απευθιας δεχτηκαν να μου τα αλλαξουν. Ευχομαι τα καινουργια να ειναι καλα, αμα δεν ειναι ΤΙ να πω!!!!! Θα τα εχω λογικα μεσα στην βδομαδα, Πεμπτη με Παρασκευη. Θα ειδοποιησω.

Απάντηση: Re: Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

Να σε ρωτησω κατι ασχετο;

Με laptop ειπες οτι θα ακους αν θυμαμαι καλα ετσι;

Τα ηχεια τα εβαλες στην ιδια πριζα με το laptop; Ή και σε ασχετη παροχη;

χμμμ .....σωστο.
ας αφησει εντελως τις μπριζες και ας δοκιμασει να παιξει μονο με την μπαταρια του λαπτοπ μπας και το φυσημα ειναι απο "αλλου".

Πάντως πάνω στην προσπάθειά μας να σε ενεργοποιήσουμε βγηκαμε και καχυποπτοι και εμπαθεις... ΟΚ!!
Τι να πω...