Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

Re: Απάντηση: Re: Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

χμμμ .....σωστο.
ας αφησει εντελως τις μπριζες και ας δοκιμασει να παιξει μονο με την μπαταρια του λαπτοπ μπας και το φυσημα ειναι απο "αλλου".

εγω στις φωτο που ανεβασε βλέπω ενα iMac

Να σε ρωτησω κατι ασχετο;

Με laptop ειπες οτι θα ακους αν θυμαμαι καλα ετσι;

Τα ηχεια τα εβαλες στην ιδια πριζα με το laptop; Ή και σε ασχετη παροχη;
Καθολου ασχετο....
Ολα τα ενεργα που εχω δοκιμασει με το λαποτοπ στο ρευμα, βγαζουν βομβο.
Μολις το δουλεψεις με μπαταρια ολα καλα.
Εχετο στα υποψιν αυτο φιλε μου.
Η λυση ειναι....μονωτικη ταινια στην γειωση της πριζας του λαποτοπ.
Λαθος ξελαθος το μονο που ΣΙΓΟΥΡΑ δουλευει (το κανω εδω και δυο τρια χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα)

Στέλιος Π.
Να σε ρωτησω κατι ασχετο;

Με laptop ειπες οτι θα ακους αν θυμαμαι καλα ετσι;

Τα ηχεια τα εβαλες στην ιδια πριζα με το laptop; Ή και σε ασχετη παροχη;

Εχω imac και ακουω απο εκει. Τα ηχεια τα δοκιμασαμε και σε διαφορετικη μπριζα ενω τα ειχαμε συνδεμενα στο υπολογιστη. Τα δοκιμασαμε και στην τηλεωραση αλλα Μπα. Ελλατωματικα ηταν σιγουρα.

Καθολου ασχετο....
Λαθος ξελαθος το μονο που ΣΙΓΟΥΡΑ δουλευει (το κανω εδω και δυο τρια χρονια και δεν εχω κανενα προβλημα)

Δοκιμασαμε και χωρις γιωση.

Last edited:
Ρε παιδια, υπαρχει κανενα προηγουμενο με το μαγαζι που δεν το γνωριζω? Αν οχι προς τι ολη αυτη η καχυποψια?

Μια χαρα επικοινωνια ειχε και με μαγαζι και με κατασκευαστη. Του τυχε τζουφιο κομματι, τον επιασε και αγχος, τον ιδρωσατε λες και επεσε σε μαφια, πηρε το μαγαζι και ευγενεστατα απ οτι λεει βρεθηκε λυση.

Που ειναι το λαθος στην αντιμετωπιση και που ειναι ο απατημένος καταναλωτης στην προκειμενη περιπτωση που σώσαμε?

Μη λεμε και οτι μας κατεβει, σε λιγο αυτη η χωρα θα εχει περισσοτερους Σωτηρηδες απο Γιαννηδες..... και δεν λέει :grinning-smiley-043

Είδες πουθενά καχυποψία για το συγκεκριμένο κατάστημα?

Ο φίλος μας παρέλαβε ένα προβληματικό (?) προιόν και η πιό λογική κίνηση
μετά από κάτι τέτοιο είναι η άμεση αντικαταστασή του με καινούριο και όχι να προσπαθήσει να το επισκευάσει μόνος του!

Και να λείπουν οι συμβουλές τύπου ''μη λέμε ότι μας κατέβει''.Ολα τα μέλη
που μετέχουν στη συζήτηση προσπαθούν να βοηθήσουν με βάσει τα δεδομένα και τις πληροφορίες που μας παρέχει ο φίλος Θοδωρής..

Απάντηση: Re: Roister και δραμα μεχρι στιγμης.....

Πάντως πάνω στην προσπάθειά μας να σε ενεργοποιήσουμε βγηκαμε και καχυποπτοι και εμπαθεις... ΟΚ!!
Τι να πω...

Καλα, αυτο ξαναπεστο φιλε...

...Για την trance τωρα, αναρωτιεμαι ΠΩΣ γινετε να ακουνα καποιοι trance psy??? Ισως πολυ να εχουν κακες αποψεις για γενικα το ειδος trance, αλλα χοριζετε σε πολλους κλαδους. Ακουω την Τrance(Vocal,Uplifting)!, Αrmin van buuren (A state of trance)radio και πολυ tiesto πριν το 2009, ferry corsten κ.α πολλα, κομματια οπως το Imogen Heap - Hide And Seek (Tiesto's In Search Of Sunrise Remix) , Orjan Nilsen - Le Tour De Trance , Allure - Guilty Pleasures , Tiesto - Forever today!!!!! Tετοια μουσικη ακουω, δεν ακουω πιο hard, δεν μ'αρεσει. Ειμαι του ηρεμου, αλλα μ'αρεσει στηn trance οτι εχει κομματια για οτι θες, για χαλαρωμα ή για να ανεβεις. Δυστιχως υπαρχουν και αλλοι κλαδοι οπως psy και μεσα στην πιο χαλαροι trance που ειναι ΠΟλυ καταθληπτικα και χαλανε την γενικη εικονα, ποτε δεν καταλαβα αυτους που τα ακουνε. Αν ειναι η μουσικη σου να σε ριχνει ψυχολογικα τοτε ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Ριξτε μια ματια Tiesto - Forever today. Τι εχετε να πειτε?

Ο Τιεστο ειναι προιον μαρκετινγκ, και δυστυχως δεν ξερει καλα-καλα ουτε να μιξαρει (οπως βεβαια συμβαινει αντιστοιχα και με τα προιοντα-μαρκετινγκ τραγουδιστες/τραγουδιστριες, που δεν ξερουν να τραγουδανε).
Μπορει να σταθει διπλα στα ιερα τερατα Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Satoshi Tomiie, Deep Dish, Nick Warren, James Holden, Pole Folder κ.ά; Με την καμια...
Ακου για παραδειγμα σετ του Digweed, παλιο κιολας ("Communicate", cd2, 2000), και το μεταγενεστερο (2003) Nyana... Στο πρωτο δυσκολα θα καταλαβεις που περνανε οι μιξεις... Στο δευτερο το καταλαβαινεις με το που ξεκινανε..!

Η τρανς (προγκρεσιβ) εχει προχωρησει σε βαθμο που δεν φανταζεσαι (σε σχεση με τις τυπικες γραμμες του Forever today - πχ)...
Ακομα και η psy την οποια αποφευγεις, εχει φτασει σε αλλες σφαιρες.
Δοκιμασε Carbon Based Lifeforms, Cell, Asura, Aes Dana, Solar Fields, Ishq, και τις συλλογες Fahreneit Project της γαλλικης Ultimae και θα εκπλαγεις...
Επισης ας μην ξεχναμε τους "πατερες" Γερμανους, για τους οποιους η ηλεκτρονικη ειναι απλως "βουτυρο στο ψωμι τους" (παιξε καμια Kompakt Total 9 & 10 και θα με θυμηθεις ;))

Σορρυ κιολας για τις προτασεις (παλι παμε να βοηθησουμε κινδυνευοντας να μας πουν "λαλακες" ή κακοβουλους) αλλα το ψιλοεχω το αντικειμενο...
Αν επιθυμεις δοκιμασε με εδω... Ειναι το τελευταιο μου σετ... Μπορεις και να το κατεβασεις αν σου αρεσει... :coool:

Είδες πουθενά καχυποψία για το συγκεκριμένο κατάστημα?

Ο φίλος μας παρέλαβε ένα προβληματικό (?) προιόν και η πιό λογική κίνηση
μετά από κάτι τέτοιο είναι η άμεση αντικαταστασή του με καινούριο και όχι να προσπαθήσει να το επισκευάσει μόνος του!

Και να λείπουν οι συμβουλές τύπου ''μη λέμε ότι μας κατέβει''.Ολα τα μέλη
που μετέχουν στη συζήτηση προσπαθούν να βοηθήσουν με βάσει τα δεδομένα και τις πληροφορίες που μας παρέχει ο φίλος Θοδωρής..

Καλα, αυτο ξαναπεστο φιλε...

Σορρυ κιολας για τις προτασεις (παλι παμε να βοηθησουμε κινδυνευοντας να μας πουν "λαλακες" ή κακοβουλους) αλλα το ψιλοεχω το αντικειμενο...

Παιδια συγχύζεστε χωρις λογο και οι διακοπες ειναι κοντα. Εχω δωσει δικαιωμα τοσο καιρο εδω μέσα για να θεωρουνται κακοβουλοι οι χαρακτηρισμοι μου?Μην αρπάζεστε έτσι ευκολα.
Καμια διαθεση βοηθειας δεν κατηγορησα, το υφος και το περιεχομενο καποιων απαντησεων ομως το θεωρησα και θεωρώ λάθος. Σιγά το πράγμα.

Τελος παντων σας συγχωρώ :grinning-smiley-043

Φιλε tsip, αλλοι κατηγορηθηκαν ολμοστ για κακοβουλοι...

Το θεμα μας ειναι να αλλαχθουν τα ηχεια του φιλου, ο οποιος φαινοταν πως πηγαινε Λαμια μεσω Πεκινου...
Το αν το μαγαζι και οι κατασκευαστες ειναι αγιοι ή εγιναν αφου ενημερωθηκαν για την υπαρξη του νηματος, δεν μας πολυενδιαφερει...
Τα ηχεια να αλλαχθουν (εφοσον εχουν προβλημα) κι ολα τ' αλλα να πανε εκει που ελεγε ενας θεαρεστος παραγοντας του ταλαιπωρου ελληνικου ποδοσφαιρου...

Τελικα εχουν βομβο ή φυσημα; Καπου αναφερθηκε το "ββββββββ" ως φυσημα (ή εχω χασει τη μπαλα); Το φυσημα συνηθως το περιγραφουμε ως "σσσσσσ".
Αν το προβλημα ειναι "σσσσσσ" που ακουγεται με την πηγη σε παυση και το βολιουμ σε υψηλη ενταση, τοτε αυτο μπορει να ειναι και φυσιολογικο...
Αν μιλαμε για "βββββββ" τοτε υπαρχει προβλημα, ειτε απο τα ηχεια, ειτε απο τα ρευματα, ειτε απο καποια αλλη συσκευη του σπιτιου...

Ο Τιεστο ειναι προιον μαρκετινγκ, και δυστυχως δεν ξερει καλα-καλα ουτε να μιξαρει (οπως βεβαια συμβαινει αντιστοιχα και με τα προιοντα-μαρκετινγκ τραγουδιστες/τραγουδιστριες, που δεν ξερουν να τραγουδανε).
Μπορει να σταθει διπλα στα ιερα τερατα Sasha, John Digweed, Hernan Cattaneo, Satoshi Tomiie, Deep Dish, Nick Warren, James Holden, Pole Folder κ.ά; Με την καμια...
Ακου για παραδειγμα σετ του Digweed, παλιο κιολας ("Communicate", cd2, 2000), και το μεταγενεστερο (2003) Nyana... Στο πρωτο δυσκολα θα καταλαβεις που περνανε οι μιξεις... Στο δευτερο το καταλαβαινεις με το που ξεκινανε..!

Η τρανς (προγκρεσιβ) εχει προχωρησει σε βαθμο που δεν φανταζεσαι (σε σχεση με τις τυπικες γραμμες του Forever today - πχ)...
Δοκιμασε Carbon Based Lifeforms, Cell, Asura, Aes Dana, Solar Fields, Ishq, και τις συλλογες Fahreneit Project της γαλλικης Ultimae και θα εκπλαγεις...
Επισης ας μην ξεχναμε τους "πατερες" Γερμανους, για τους οποιους η ηλεκτρονικη ειναι απλως "βουτυρο στο ψωμι τους" (παιξε καμια Kompakt Total 9 & 10 και θα με θυμηθεις ;))

Αν επιθυμεις δοκιμασε με εδω... Ειναι το τελευταιο μου σετ... Μπορεις και να το κατεβασεις αν σου αρεσει... :coool:

James Holden????Satoshi Tomiie???? Και οχι tiesto? Φιλε δεν θεωρω τα κομματια του jamrd Holden μουσικη και γενικα αυτο το στυλ. Ξερω βεβαια οτι απο εκει προερχετε και η σημερινη trance, αλλα και παλι δεν μου αρεσουν, γουστα. Mε sasha eixa ασχοληθει ενα καιρο αλλα δεν μου αρεσε το στυλ, ακουσα σχεδον απο ολους που εβαλες και δεν ηταν,,μμ πως να το πω, διαφορετικο στυλ απο την trance που ακουω εγω. Για να σου δωσω να καταλαβεις, τα κομματια που παιζουν στο A state of trance μου αρεσουν και ακουω, τετοια μουσικη και ενα διαστημα ψαχνω και για παλια ωραια οπως Midway - Monkey Forest, Marc Vision - Time Gate (Update)!!!!! , Libra presents Taylor - Calling Your Name (Ferry Corsten Remix. Αλλα γενικα παντα ακουω οπως σου ειπα οτι παιζετε στο A state of trance και μετα βλεπω ποια κομματια μου αρεσαν και κινουμαι αναλογος.Παντος για tiesto τωρα, εχω ξανακουσει καποιους να τον θεωρουν απλο marketing αλλα δεν το ΝΟΜΙΖΩ. Ισα ισα που πιστευω οτι ηταν ενας συμαντικος παραγοντας που αλλαξε ετσι η trance προς το καλυτερο. Ασε που σαν την δυσκογραφικη του δουλεια ΔΕΝ εχει!!!! Τελος παντον, γουστα ειναι αυτα, αυτους που ειπες εμενα δεν μου αρεσουν καθολου, με τιποτα, ιδικα να τους θεωρω και μεγαθιρια καποιους απο αυτους. Γουστα ειναι αυτα, αλλα θεωρεις εσυ και αλλα εγω. Καλυτερα να αφησυμαι αυτη την συζητηση γιατι πρωτον ειναι ΠΟΛΥ OFF TOPIC και 2 θελει πολυ συζητιση! Αν θες συνεχιζουμαι με p.m
Για το remix σου τωρα, εκανες πολυ ωραιες αλλαγες, αλλα δεν μπορω να το κρινω καθως δεν ακουω τετοια μουσικη, καταλαβενεις.
Φιλικα παντα :)

Aς γυρισουμαι στο θεμα ΠΑΙΔΙΑ και να πω οτι εστειλα τα ηχεια και περιμενω με αγωνια τα επομενα

Φιλε tsip, αλλοι κατηγορηθηκαν ολμοστ για κακοβουλοι...

Το θεμα μας ειναι να αλλαχθουν τα ηχεια του φιλου, ο οποιος φαινοταν πως πηγαινε Λαμια μεσω Πεκινου...
Το αν το μαγαζι και οι κατασκευαστες ειναι αγιοι ή εγιναν αφου ενημερωθηκαν για την υπαρξη του νηματος, δεν μας πολυενδιαφερει...
Τα ηχεια να αλλαχθουν (εφοσον εχουν προβλημα) κι ολα τ' αλλα να πανε εκει που ελεγε ενας θεαρεστος παραγοντας του ταλαιπωρου ελληνικου ποδοσφαιρου...

Τελικα εχουν βομβο ή φυσημα; Καπου αναφερθηκε το "ββββββββ" ως φυσημα (ή εχω χασει τη μπαλα); Το φυσημα συνηθως το περιγραφουμε ως "σσσσσσ".
Αν το προβλημα ειναι "σσσσσσ" που ακουγεται με την πηγη σε παυση και το βολιουμ σε υψηλη ενταση, τοτε αυτο μπορει να ειναι και φυσιολογικο...
Αν μιλαμε για "βββββββ" τοτε υπαρχει προβλημα, ειτε απο τα ηχεια, ειτε απο τα ρευματα, ειτε απο καποια αλλη συσκευη του σπιτιου...

Να πω οτι το καταστημα απο την αρχη ηταν πολυ φιλικο και δεν πιστευω να υπηρχε προβλημα αντικαταστασης. Επισης με το λεγομενο φυσιμα ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΗΧΕΙΟ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ. Ηταν ΠΑΡΑ πολυ δυνατο ενω τα ειχα στην χαμηλοτερη εταση. Δεν μπορουσες να ακουσεις καθαρα την μουσικη σε μεγαλο βαθμο. Επισης το ενα ηχειο εκανε διαφορετικο "φυσιμα απο το αλλο, καπως σαν κλικ κλικ.

και εγω γι'αυτο ηθελα να τα δοκιμασω στο υπολογιστη για να δω αν ηταν φυσιολογικο, αλλα ο ηχος εγινε μεγαλυτερος στην μικροτερη ενταση. Τελος παντος, σημασια εχει οτι τα επεστρεψα και οτι περιμενω καινουργια, αυτο εχει σημασια. Θα σας ενημερωσω σε δυο μερες.

Last edited:

:SFGSFGSF: Έλεγα κι εγώ... Νόμιζα πως όλοι εδώ μέσα ακούνε ροκ, έντεχνο και κλασσική.
Kαι το λέω γιατί τα θέματα για ηλεκτρονική μουσική εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση. :afro:

Α! Και συγγνώμη για το οφτοπικ ε! :)

:SFGSFGSF: Έλεγα κι εγώ... Νόμιζα πως όλοι εδώ μέσα ακούνε ροκ, έντεχνο και κλασσική.
Kαι το λέω γιατί τα θέματα για ηλεκτρονική μουσική εδώ είναι είδος προς εξαφάνιση. :afro:

Α! Και συγγνώμη για το οφτοπικ ε! :)

Κολλα 5... :five:

Δεν μπορω να φανταστω ποσο βαρετη θα ηταν η μουσικη χωρις την ηλεκτρονικη...
Σκεψου το ροκ χωρις ψυχεδελεια, τα soundtracks χωρις ατμοσφαιρα, και καμια 50ρια ειδη που δεν θα ειχαν εμφανιστει ποτέ (ambient, abstract, experimental, ethereal, minimal, trip hop, EBM, industrial, electropop, dark wave κλπ)... Παρομοιως και ο ορος "progressive"... Απλως δεν θα υπηρχε...

ps. Απο τοτε που βγηκαν τα "εντεχνα", αυτοδηλωνομαι "ατεχνος"...

Για πρόβλημα γειωσης μου ακούγεται εμένα αυτο το φύσημα που περιγράφεις!

Κι εμενα ρευματα μου "μυριζουν" Μιχαλη. Ασε ομως να παρει τα καινουργια και βλεπουμε...

Παιδια συγχύζεστε χωρις λογο και οι διακοπες ειναι κοντα. Εχω δωσει δικαιωμα τοσο καιρο εδω μέσα για να θεωρουνται κακοβουλοι οι χαρακτηρισμοι μου?Μην αρπάζεστε έτσι ευκολα.
Καμια διαθεση βοηθειας δεν κατηγορησα, το υφος και το περιεχομενο καποιων απαντησεων ομως το θεωρησα και θεωρώ λάθος. Σιγά το πράγμα.

Τελος παντων σας συγχωρώ :grinning-smiley-043

Κανείς δεν συγχύστηκε, ούτε αρπάχτηκε...Το ποστ σου όμως ήταν κάπως...

Τελος πάντων, πάμε παρακάτω..

Καθολου ασχετο....

Λάθος, ξελάθος=ΛΑΘΟΣ! Οι συσκευές που από τον κατασκευαστή προβλέπεται να φέρουν αγωγό προστασίας PE (=κοινώς "γείωση") ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να χρησιμοποιούνται χωρίς αγωγό προστασίας. Λυπάμαι, αλλά αυτό προτάσσει η ηλεκτροτεχνία και προκύπτει και από τον κανονισμό ΕΛΟΤ HD 384 και όσο και να μας ενοχλεί το βουητό, πρέπει να αναζητήσουμε τη λύση αλλού, διότι αλλιώς υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη ζωή καθώς και κίνδυνος για πυρκαγιά.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναζητήσουμε να τοποθετήσουμε όλα τα φις με την φάση στην ίδια οπή του πολύπριζου (πειραματιζόμενοι) ή να ψάξουμε τι δεν πάει καλά με τη γείωση της οικίας ή ενδεχομένως με τη μόνωση κάποιας συσκευής.

Το ξέρω ότι με την απάντηση αυτή θα στεναχωρήσω αρκετούς, που έχουν βρει τη λύση της απομόνωσης του αγωγού PE ως πολύ βολική, αλλά προέχει η ασφάλεια και οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι κάποιοι φαντάζονται.

Λοιποννννννν, σημερα στην Roister παρελαβαν τα ηχεια που ετσειλα πισω. Μιλησαμε μαζι στο τηλεφωνο και μου ειπαν, οτι τα ηχεια ηρθαν, ανοιξαν την κουτα και τα συνδεσαν ΚΑΙ επαιζαν μια χαρα.?>:speechless-smiley-0?>. Τα δοκιμασαν και στο εργαστιριο και τα ηχεια περασαν ολες τις προδιαγραφες και ειναι ακριβως οπως ολα τα roister IQ, μου ειπαν. Τελως παντων, μιλησα και με την progressive και ζητησα επιστρωφη χρηματων, καθως θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματων, και πολυς κουρασης να ζητουσα αντικατασταση, και Αντε μετα αν βουιζαν ξανα πισω. Απο το progressive , το καταστημα που τα πηρα, μου ειπαν οτι θα με δωσουν επιστρωφη χρηματων, πρεπει μου ειπαν λιγο να συνενοιθουν με την roister και θα ειναι οκ. Μου ειπαν οτι ακομα και να μην συμφωνησει η Roister, θα τα αγορασει, στην αποθηκη της progressive και θα μου δωσει επιστροφη χρηματων. Παλι καλα πεσαμε σε εξυπηρετικους ανθρωπους!:operator:

Με τα ρευματα τωρα, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα. Εδω και 11 χρονια ποτε δεν υπηρχε προβλημα με Τιποτα, με καμια συσκευη. Εχουμαι κατι μεγαλα ηχεια, κανονικο συστημα, παλια των γονιων μου, και ποτε δεν ειχαν προβλημα και ολο το σπιτι(ηλεκτρολογικα εννοω) ειναι φτιαγμενο ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Μ'αυτα και μ'αυτα, θα μεινω χωρις ηχεια για ενα διαστημα αλλα δεν πειραζει. Ηταν και αυτο, μια πολυ Ασχημη εμπειρια!!!!Αφου τελιωσα μ' αυτο, ΟΛΑ τα αλλα ευκολοτερα θα μου φανουν, πιστευω. Οπως μου ειπε και καποιος, σημασια εχει να εχεις την αγνη και Πολλη διαθεση να ασχοληθεις και να ακουσεις μουσικη.

Τωρα δεν θελω αλλο να ψαχνομαι με ηχεια, θα σταματισω για λιγο να ξεκουραστω, γενικα απο ΟΟΟλα αυτα, που το τελευταιο μηνα με εφαγαν:rifle: και μετα απο καιρο θα ξαναψαξω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ για την αγορα, αφου πρωτα ρωτησω στο forum!!!!!!

Ευχαριστω γις τις βοηθιες σας, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!! ( ο τελευταιος αλλα ο καλυτερος μηνας μπηκε εξαλου, να τον χαρουμαι!! )

Last edited:
Λοιποννννννν, σημερα στην Roister παρελαβαν τα ηχεια που ετσειλα πισω. Μιλησαμε μαζι στο τηλεφωνο και μου ειπαν, οτι τα ηχεια ηρθαν, ανοιξαν την κουτα και τα συνδεσαν ΚΑΙ επαιζαν μια χαρα.?>:speechless-smiley-0?>. Τα δοκιμασαν και στο εργαστιριο και τα ηχεια περασαν ολες τις προδιαγραφες και ειναι ακριβως οπως ολα τα roister IQ, μου ειπαν. Τελως παντων, μιλησα και με την progressive και ζητησα επιστρωφη χρηματων, καθως θα ηταν χασιμο χρονου και χρηματων, και πολυς κουρασης να ζητουσα αντικατασταση, και Αντε μετα αν βουιζαν ξανα πισω. Απο το progressive , το καταστημα που τα πηρα, μου ειπαν οτι θα με δωσουν επιστρωφη χρηματων, πρεπει μου ειπαν λιγο να συνενοιθουν με την roister και θα ειναι οκ. Μου ειπαν οτι ακομα και να μην συμφωνησει η Roister, θα τα αγορασει, στην αποθηκη της progressive και θα μου δωσει επιστροφη χρηματων. Παλι καλα πεσαμε σε εξυπηρετικους ανθρωπους!:operator:

Με τα ρευματα τωρα, ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να εχουμε προβλημα. Εδω και 11 χρονια ποτε δεν υπηρχε προβλημα με Τιποτα, με καμια συσκευη. Εχουμαι κατι μεγαλα ηχεια, κανονικο συστημα, παλια των γονιων μου, και ποτε δεν ειχαν προβλημα και ολο το σπιτι(ηλεκτρολογικα εννοω) ειναι φτιαγμενο ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.

Μ'αυτα και μ'αυτα, θα μεινω χωρις ηχεια για ενα διαστημα αλλα δεν πειραζει. Ηταν και αυτο, μια πολυ Ασχημη εμπειρια!!!!Αφου τελιωσα μ' αυτο, ΟΛΑ τα αλλα ευκολοτερα θα μου φανουν, πιστευω. Οπως μου ειπε και καποιος, σημασια εχει να εχεις την αγνη και Πολλη διαθεση να ασχοληθεις και να ακουσεις μουσικη.

Τωρα δεν θελω αλλο να ψαχνομαι με ηχεια, θα σταματισω για λιγο να ξεκουραστω, γενικα απο ΟΟΟλα αυτα, που το τελευταιο μηνα με εφαγαν:rifle: και μετα απο καιρο θα ξαναψαξω, ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ και ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ για την αγορα, αφου πρωτα ρωτησω στο forum!!!!!!

Ευχαριστω γις τις βοηθιες σας, καλο μηνα και καλο καλοκαιρι!! ( ο τελευταιος αλλα ο καλυτερος μηνας μπηκε εξαλου, να τον χαρουμαι!! )

Εμ σου είπα ότι πολύ πιθανό να μην φταίνε τα ηχεία. Πιθανόν κάτι να παίζει με τον υπολογιστή και την γείωση της μπρίζας σου. Τώρα αυτά που λες για τον ηλεκτρολόγο εμπιστοσύνης να σου πω ...ότι λάθη γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες.

Το ξέρω ότι με την απάντηση αυτή θα στεναχωρήσω αρκετούς, που έχουν βρει τη λύση της απομόνωσης του αγωγού PE ως πολύ βολική, αλλά προέχει η ασφάλεια και οι κίνδυνοι είναι πολύ μεγαλύτεροι από ό,τι κάποιοι φαντάζονται.

Οχι βρε αδελφε,σιγα μην με στεναχωρησες:music-smiley-005:

Το σωστο λες εσυ και καλα κανεις.
Αλλα και αλλου το ειχαμε γραψει οτι μιλαμε για τροφοδοτικο λαπτοπ που δεν νομιζω οτι εχςι και τοοοοοσο σοβαρα τα ρευματα που να κανει το προβλημα.
Ασε δε που εχω δει αρκετα λαπτοπ που τα τροφοδοτικα τους δεν εχουν σουκο.
Εκει τι γινεται???/

Α και κατι αλλο (μην με βαρεσεις ομως)
Εχω δυο πριζες σπιτι που δεν ειναι σουκο.....εκει τι κανουμε?????

Οχι βρε αδελφε,σιγα μην με στεναχωρησες:music-smiley-005:

Το σωστο λες εσυ και καλα κανεις.
Αλλα και αλλου το ειχαμε γραψει οτι μιλαμε για τροφοδοτικο λαπτοπ που δεν νομιζω οτι εχςι και τοοοοοσο σοβαρα τα ρευματα που να κανει το προβλημα.
Ασε δε που εχω δει αρκετα λαπτοπ που τα τροφοδοτικα τους δεν εχουν σουκο.
Εκει τι γινεται???/

Α και κατι αλλο (μην με βαρεσεις ομως)
Εχω δυο πριζες σπιτι που δεν ειναι σουκο.....εκει τι κανουμε?????
Αν εχει δικιο η Roister, μετα το πολυημερο θαψιμο που υπεστη,μηπως να ζητησετε και καμμια συγνωμη?