Δημήτρης Ν. AVClub Fanatic 17 June 2006 10,209 Θεσσαλονίκη 11 October 2006 #21 ελπίζω να μην τρώς τίποτα καναπεδάκια εκείνη την ώρα ;
MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,771 11 October 2006 #22 Απάντηση: Re: Ροκ συγκροτημα... Δ. Παναγιωτίδης said: κύριε Κώστα....:grandpa: έχω έναν καναπέ στη σοφίτα.... μερικές φορές κάθομαι εκεί και ακούω ΡΟΚ ....:bang: πού με κατατάσσει αυτό ? Click to expand... Chief, εσένα δεν σε βάζω με τους "αραχτούς"... ό,τι και να κάνεις. Τις παραπάνω κατατάξεις δεν τις κάνω εγώ, αλλά όλα τα ΜΜΕ από κοινού.:grandpa: Τέλος, αν ήθελα να κάνω παιχνιδάκια, θα σου έλεγα ότι πιθανόν να είσαι μια κατηγορία μόνος σου!!!
Απάντηση: Re: Ροκ συγκροτημα... Δ. Παναγιωτίδης said: κύριε Κώστα....:grandpa: έχω έναν καναπέ στη σοφίτα.... μερικές φορές κάθομαι εκεί και ακούω ΡΟΚ ....:bang: πού με κατατάσσει αυτό ? Click to expand... Chief, εσένα δεν σε βάζω με τους "αραχτούς"... ό,τι και να κάνεις. Τις παραπάνω κατατάξεις δεν τις κάνω εγώ, αλλά όλα τα ΜΜΕ από κοινού.:grandpa: Τέλος, αν ήθελα να κάνω παιχνιδάκια, θα σου έλεγα ότι πιθανόν να είσαι μια κατηγορία μόνος σου!!!
MOUKIOUROUFIS KOSTAS Banned 27 June 2006 7,771 11 October 2006 #23 Δημήτριος Ντοκατζής said: ελπίζω να μην τρώς τίποτα καναπεδάκια εκείνη την ώρα ; Click to expand... Μπα, συγχορδίες καταβροχθίζει και περίεργα πιασίματα στο τάστο..
Δημήτριος Ντοκατζής said: ελπίζω να μην τρώς τίποτα καναπεδάκια εκείνη την ώρα ; Click to expand... Μπα, συγχορδίες καταβροχθίζει και περίεργα πιασίματα στο τάστο..
Τσάκωνας Βασίλης Supreme Member 10 July 2006 5,257 Θεσσαλονίκη 11 October 2006 #24 Κέρουακ, μπάροουζ, σοκοφρέτες και έψα. Τουλάχιστον έτσι αποφεύγεις να γίνεις παιδεραστής.