Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα

παροτι εχει γραψει ενα απο τα πιο τσαμπουκαλοερωτικα τραγουδια που εχω ακουσει (...because the night belongs to loveeeeeers!!)

Springsteen

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια α

ενα απο τα πιο τσαμπουκαλοερωτικα τραγουδια που εχω ακουσει (...because the night belongs to loveeeeeers!!)

από τα πιο μέτριά της if you ask me.
αυτές οι κιθάρες turbo diesel που μπαίνουν στη μέση το κάνουν ρημαδιό.:icon15:

τά'χει ξανακάνει αυτά ο Bruce: έτσι κατέστρεψε και το Candy's Room...-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολ

Σαν τύπος, ναί. Πολύ όντως :grandpa:
Από τους δίσκους της όμως, αν διαλέξω όλα αυτά που μου αρέσουν, μετά βίας γεμίζω μισό cd :popcorn:

και πολλά βάζεις . Η μόνη φορά που μου άρεσε δίσκος της ήταν ο τελευταίος με τις διασκευές . Ισως γιατί ήταν κομμάτια άλλων , που ήταν όντως ωραία . Αλλά τον βαρέθηκα πολύ σύντομα .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια α

και πολλά βάζεις .

βασικά 2: τα Ain't It Strange και Pissing On A River, και τα 2 από το Radio Ethiopia. Το υπόλοιπο άλμπουμ όμως, ήταν αποτυχία.

Ως συνηθως, λετε υπερβολες. Ακου μονο 2 τραγουδια η Patti, σας διαβαζει και κοσμος:slapface: Σχεδον ολα τα κομματια απο εδω μεσα ειναι απο πολυ καλα και ανω.

414VW8A7H9L._SS400_.jpg

Ντοκ, εσύ μιά μέρα θα κληθείς σε απολογία για το Their Satanic Majesties Request.
Ετσι είναι βρε οι αποτυχίες;
Εντάξει, ο ...δικός μου είναι υποβαθμισμένος...αλλά το overall feel του άλμπουμ είναι τελείως μαγικό. Indispensable.

Να σας πω τι σας ζηλευω!!!

Μπορειτε και ανακαλειτε στην μνημη σας το τραγουδι αυτο καθαυτο και να το κρινετε μετα απο τοσα χρονια....!!!
Ενω εγω οχι...και ιδου η αποδειξη.

Η Patti Smith ουδεποτε μου αρεσε ιδιαιτερα
Εκπληξη μου εκανα ο προτελευταιος της δισκος (τον αγορασα κιολας!!) και ενα ή δυο μου αρεσαν απο το Twelve .

Παντα ομως μου αρεσε το because the night ...ή ετσι τουλαχιστον νομιζα μεχρι σημερα...ειχα να το ακουσω απο τοτενες!!!

Με αυτα που μου εγραψε ο Κωστας για τις turboκιθαρες το ξαναβαλα να το ακουσω και...μαντεψτε!!!!

Παλι ειχε δικιο ο μπαγασας:grandpa:.....οντως αυτο το χαζοσολο στην μεση με χαλασε αφανταστα...αν το ακουγα σημερα θα ελεγα σε αυτο το σημειο ..
"Σιγα ρε τεραστιε ,θα σπασεις καμμια χορδη και θα ματωσεις!!! "

Ποιος να ξερει....τοτε νομιζα οτι ημουν ο lover και μου belong the night??....ειχα φαει καμμια χυλοπιτα και το ακουγα για να παιρνω τα πανω μου???!!!!!

Ηθικο διδαγμα Νο 1- δεν μου γερασε καλα αυτο το κομματι
Ηθικο διδαγμα Νο 2- αποφευγεις να κανεις quote στον Κωστα γιατι σε βαζει σε περιπετειες!!!!:flipout:

Re: Απάντηση: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Σχεδον ολα τα κομματια απο εδω μεσα ειναι απο πολυ καλα και ανω.

άσε...σε μάθαμε κι εσένα...: και μόνο το When Doves Cry να είχε ο δίσκος, εσένα θα σου άρεζε -bye-

Μπα, αυτο το κανω skip!

α τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ όσο νόμιζα :popcorn:
κι εγώ, διασκευές του Lou Reed από άλλους, δεν μπορώ να ακούσω ;) :rolleyes:

Αληθεια το λεω, δε μου αρεσει καθολου αυτη η διασκευη. Το original δεν πλησιαζεται απο κανεναν, αλλωστε. Απο τις σουπερ κομματαρες του κοντου...

Ντοκ, εσύ μιά μέρα θα κληθείς σε απολογία για το Their Satanic Majesties Request.
Εντάξει, ο ...δικός μου είναι υποβαθμισμένος...αλλά το overall feel του άλμπουμ είναι τελείως μαγικό. Indispensable.

ετσι, για στο στομα σου
ειναι μερικα πραγματα pure magic, που δεν εξηγουνται με λογια
Αν δε τα πιασεις στα 2000 Light Years From Home ή στο She's a Rainbow
εχασες

Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Αυτό που το θυμήθηκες τώρα ; Πως προέκυψε ; Και ήμουν και εκτός φόρουμ λόγω εργασίας και δεν το είδα

Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Αυτό που το θυμήθηκες τώρα ; Πως προέκυψε ;

το άκουγα πρόσφατα. και θυμήθηκα τους Φιλιππικούς σου. δισκάρα βρε...όχι τα hits. τα άλλα: 2000 Μan. In Another Land, Citadel, Gomper, The Lantern...πω πω.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολ

το άκουγα πρόσφατα. και θυμήθηκα τους Φιλιππικούς σου. δισκάρα βρε...όχι τα hits. τα άλλα: 2000 Μan. In Another Land, Citadel, Gomper, The Lantern...πω πω.

Δεν ξέρω. Το αγόρασα πριν από 4-5 χρόνια . Οταν το άκουσα μ' έπιασαν τα γέλια από την αφέλεια και από το πόσο αταίριαστοι είναι με αυτό το κλίμα . Δεν το ξανάκουσα .

Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα κριτήρια αξιολόγησης ;

Σαν τύπος, ναί. Πολύ όντως :grandpa:
Από τους δίσκους της όμως, αν διαλέξω όλα αυτά που μου αρέσουν, μετά βίας γεμίζω μισό cd :popcorn:

και πολύ είπες...

Δεν ξέρω. Το αγόρασα πριν από 4-5 χρόνια . Οταν το άκουσα μ' έπιασαν τα γέλια από την αφέλεια και από το πόσο αταίριαστοι είναι με αυτό το κλίμα . Δεν το ξανάκουσα .

και όμως: Swinging London μέχρι τα μπούνια. Είναι το άλμπουμ του ξανθού. Λίγο μετά, που τα τίναξε, πήρε το πάνω χέρι ο πειρατής. Μπήκαν και κάτι μανατζαρέοι και τους Αμερικανοποίησαν. Εκεί ήταν τα φράγκα βλέπεις...
είχα φίλους φόλα-fans που θεωρούσαν ότι μετά από αυτό το άλμπουμ ξεπούλησαν την ψυχή τους στο Μαμωνά και δεν ήθελαν ούτε να τους ξέρουν.

α ρε Πάτι . Και άσχημη και με μισό cd καλά τραγούδια . Ατιμη πούναι η ζωή .

να μην την πάταγες τη φόλα με τις διασκευές. μεγάλο παιδί είσαι...: όφειλες να ξέρεις -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ροκ , τζαζ , κλασσική - γιατί διαφέρουν τα

και όμως: Swinging London μέχρι τα μπούνια. Είναι το άλμπουμ του ξανθού. Λίγο μετά, που τα τίναξε, πήρε το πάνω χέρι ο πειρατής. Μπήκαν και κάτι μανατζαρέοι και τους Αμερικανοποίησαν. Εκεί ήταν τα φράγκα βλέπεις...
είχα φίλους φόλα-fans που θεωρούσαν ότι μετά από αυτό το άλμπουμ ξεπούλησαν την ψυχή τους στο Μαμωνά και δεν ήθελαν ούτε να τους ξέρουν.

ε τώρα . Κολλημένοι πάντα θα υπάρχουν . Οπως είμαστε κι εμείς με άλλα και δεν μας καταλαβαίνουν άλλοι με τη σειρά τους . Απλώς ορισμένα πράγματα αν δεν τ' ακούσεις στην ώρα τους , σου φαίνονται αδιάφορα μετά . Η ύπαρξη ή μη διαχρονικότητας που λέγαμε ...κλπ