'Ήθελα να γράψω τρία και έκανα typo λάθος και βγήκε τρις. Ειναι τρία ποδαράκια που είναι φλατ από την μια και από την άλλη τους μεριά έχουν μια μικρή γούβα. Μήπως εκεί είναι για να κάθονται οι τρείς ακίδες της βάσης του πικάπ? Το πυγάδι λογικά νομίζω θα έχει λάδι. Θα πρέπει να λαδώσω και τον άξονα μήπως με την μπατονέτα?
Τελικά αγόρασα αυτές εδώ τις βίδες από ebay και τώρα περιμένω να έρθουν
http://www.ebay.com/itm/290947523860?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
ας υπάρχουν και αυτές για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ξανά στην αναμονή... Θέλω πάντως να το φτιάξω μόνος αλλιώς θα το είχα δώσει ήδη να μου το στήσει κάποιος σε μαγαζί αλλά μου αρέσει όλη αυτή η διαδικασία. Να σημπληρώσω ότι οι 2.6 είναι αρκετά σφιχτές στο shell και οι 2.5 μπαίνουν μια χαρά. Δεν θέλω να το ζορίσω και το shell καθώς είναι πλαστικό και μη κάνει και σπάσει.
Γιατί το παιδεύεις τόσο πολύ φίλτατε chek2fire. Ακόμη και βίδες από το ebay; Θα είχες ξεμπερδέψει τώρα αν τις έπαιρνες από εδώ και θα άκουγες την μουσικούλα σου τώρα. Όχι πια τόση απαξίωση στην Ελληνική αγορά.
Καλή πρωτοχρονιά
Γιατί το παιδεύεις τόσο πολύ φίλτατε chek2fire. Ακόμη και βίδες από το ebay; Θα είχες ξεμπερδέψει τώρα αν τις έπαιρνες από εδώ και θα άκουγες την μουσικούλα σου τώρα. Όχι πια τόση απαξίωση στην Ελληνική αγορά.
Καλή πρωτοχρονιά
Τελικά αγόρασα αυτές εδώ τις βίδες από ebay και τώρα περιμένω να έρθουν
http://www.ebay.com/itm/290947523860?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649
ας υπάρχουν και αυτές για μελλοντικές αναβαθμίσεις. Ξανά στην αναμονή... Θέλω πάντως να το φτιάξω μόνος αλλιώς θα το είχα δώσει ήδη να μου το στήσει κάποιος σε μαγαζί αλλά μου αρέσει όλη αυτή η διαδικασία. Να σημπληρώσω ότι οι 2.6 είναι αρκετά σφιχτές στο shell και οι 2.5 μπαίνουν μια χαρά. Δεν θέλω να το ζορίσω και το shell καθώς είναι πλαστικό και μη κάνει και σπάσει.
Κανείς ρε παιδιά να δώσει μια συμβουλή? Δεν κάνω κανα έγκλημα ρε παιδιά για να με αγνοήσετε τόσο απλά είπα να το φτιάξω μόνος μου τόσο κακό είναι για τόσο μεγάλη απαξίωση? Α και ναι αγόρασα από ebay γιατί έψαχνα κάτι φτηνότερο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.