Rolling Stones σε 176Κhz/24bit !!!

Οντως !! Με 30 δολλάρια το album (που έχει ήδη πουληθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα σε πολλαπλά υλικά φορματς) σε άυλη μορφή δεν χρειάζονται σχόλια......

Εμένα πάλι με κατέλαβε θαυμασμός και ζήλεια διαβάζοντας τα σχετικά με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των original αναλογικών ταινιών. :bigcry:

Η αιχμή της Τεχνολογίας! Ο παράδεισος του μηχανικού ήχου... :music-smiley-005:

το θέμα είναι τί παραπάνω κερδίζει ο σημερινός ακροατής από τις παμπάλαιες ταινίες του 63 ή 64...

επειδή το κόστος δεν είναι άξιο λόγου για να τα κατεβάσεις,σε κάθε περίπτωση αξίζει-κατά την γνώμη μου-να τα ακούσουμε..
θα τα κατεβάσω άμεσα στα 88/24!!

κατέβασα και στα 176 το ίδιο..έχω λεφτά για πέταμα απ´ό,τι φαίνεται...καλά, άμα ακούσεις διαφορά να "μου τρυπήσεις τη μύτη"....εγώ με τίποτα πάντως!!!

Τα αρχεία που κατεβαίνουν μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε ένα usb stick και να τα πηγαινοφέρνουμε μεταξύ υπολογιστών? Επίσης αν για κάποιο λόγο τα χάσουμε (οχ σκάσει ο σκληρός και δεν έχουμε backup λέω γω τώρα) πρέπει να πληρώσουμε ξανά για να τα κατεβάσουμε?

Απάντηση: Re: Rolling Stones σε 176Κhz/24bit !!!

Τα αρχεία που κατεβαίνουν μπορούμε να τα μεταφέρουμε σε ένα usb stick και να τα πηγαινοφέρνουμε μεταξύ υπολογιστών?

ναι.....δεν υπάρχει DRM...είναι flac

Επίσης αν για κάποιο λόγο τα χάσουμε (οχ σκάσει ο σκληρός και δεν έχουμε backup λέω γω τώρα) πρέπει να πληρώσουμε ξανά για να τα κατεβάσουμε?

ναι...

......

...για να το ξεκαθαρίσω διαφορά δεν άκουσα μεταξύ των αρχείων 176/24 και 88/24...
από κει και πέρα επειδή έχω σε cd version κάποια τραγούδια από αυτά σε remastered από την ίδια εταιρία (abkco's) και τ´ άκουσα απο το 5400ΕS...νομίζω ότι ακούγονται καλύτερα σαν flac...

Last edited:
Σόρρυ για το off topic..
Λοιπόν κατέβασα σε ένα λεπτό το AudioGate στον iMac...μετέτρεψα ένα 24/192 flac σε .dsf format..τόκαψα σε dvdr και το έπαιξα στο 5400...super!!!...άψογα όλα!!!...:firstprize:
για σοβαρή ακρόαση αργότερα με τους Stones!!!

Οντως !! Με 30 δολλάρια το album (που έχει ήδη πουληθεί σε εκατομμύρια αντίτυπα σε πολλαπλά υλικά φορματς) σε άυλη μορφή δεν χρειάζονται σχόλια......

Το χρήμα ουδείς εμίσησε τελικά..
Δεν αλλάζει ο άνθρωπος, άμυαλος και άπληστος μέχρι τέλους.
Ελπίζω η φημολογούμενη στροφή της apple στο HD AUDIO να γίνει με περισσότερη σύνεση και σωφροσύνη γιατι ειδαλιώς το sacd θα χάσει τον τίτλο της μεγαλύτερης audiophile φούσκας.
Παραμένω αισιόδοξος αλλα όχι για πολύ με τα ευτράπελα που βλέπω..

Last edited:
Re: Απάντηση: Rolling Stones σε 176Κhz/24bit !!!

Σόρρυ για το off topic..
Λοιπόν κατέβασα σε ένα λεπτό το AudioGate στον iMac...μετέτρεψα ένα 24/192 flac σε .dsf format..τόκαψα σε dvdr και το έπαιξα στο 5400...super!!!...άψογα όλα!!!...:firstprize:
για σοβαρή ακρόαση αργότερα με τους Stones!!!

Πρόσεξε καλά τί γράφεις γιατί υπάρχει κύνδυνος το νήμα να αναφλεγεί!..:fight: ;) -bye-

Τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό το χομπυ δεν είναι για τους φτωχούς, μάλλον βαθειά ταξικό όπως θα έλεγε και η Αλέκα. Που είναι οι προσδοκίες και οι εξαγγελίες ότι η ψηφιακή και δή η streaming μουσική θα είναι προσιτή; και δεν μιλάμε βέβαια για master αλλά για ρεμαστερ εκδοχές χιλιουπαρχόντων θεμάτων ελάχιστης κυκλοφορίας. Είχαμε το βινύλιο που τουλάχιστον έχει και ένα κόστος παραγωγής και διανομής και δουλεύουν και 5 άνθρωποι, η download όμως μουσική γιατί 30$?