Ρολο Οθονη Χωρις προβολεα !!!! .....κερδαμε αδερφια ...

16 July 2006
7,575
HAMBURG
Last edited:
Rollable oled ήταν της LG. Είχε δείξει πρωτότυπα.

Αυτά είναι led panels στενά για να μπορούν να διπλωθούν.

Προχωράμε πάντως….

(Όλα τα λεφτά το τρίξιμο στο 2ο βίντεο αλλά και ότι τις χτυπάνε καθώς κατεβαίνουν 😂)

• Haha
Reactions: takisot
Εντυπωσιακά και πιθανότατα προσεχώς mainstream όλα αυτά, αλλά προσωπικά όταν μιλάμε για προβολή θέλω το όλο feeling της προβολής, τη δέσμη να σκάει στο πανί, τους κόκκους σκόνης που φωσφορίζουν μέσα στη δέσμη, κλπ κλπ κλπ. Αλλιώς είναι ό,τι και μια μεγάλη τηλεόραση, ok, με σημαντικά πρακτικά πλεονεκτήματα, αλλά και πάλι τηλεόραση.

Εντυπωσιακά και πιθανότατα προσεχώς mainstream όλα αυτά, αλλά προσωπικά όταν μιλάμε για προβολή θέλω το όλο feeling της προβολής, τη δέσμη να σκάει στο πανί, τους κόκκους σκόνης που φωσφορίζουν μέσα στη δέσμη, κλπ κλπ κλπ. Αλλιώς είναι ό,τι και μια μεγάλη τηλεόραση, ok, με σημαντικά πρακτικά πλεονεκτήματα, αλλά και πάλι τηλεόραση.

Νοσταλγία για πικάπ μου θυμίζεις..... :ROFLMAO:

Παντως προσπαθούν να βγάλουν κάτι που να είναι αισθητικά και πρακτικά αποδεκτό όταν μιλάμε για μεγέθη 100+ ιντσες.
Δεν αποδέχονται πολλοί να έχουν σπίτι τους εναν μόνιμο μαύρο τοίχο 2-3 τετραγωνικά. Άλλοι πάλι δεν έχουν ούτε καν ελεύθερο τόσο τοίχο.
Και μην μου πείτε να παίζει συνέχεια background σαν πίνακας ζωγραφικής. Αυτά είναι μόνο για να παραμυθιάζουν τον κόσμο στις εκθέσεις.

Είναι το ίδιο με το να προσπαθείς να εξηγήσεις στις επόμενες γενιές την πόρωση από ήχο από V12 κινητήρα με εξατμίσεις κλπ. Η πρώτη απορια θα είναι: σαλάτα ήταν και βάζατε λάδια στο αμάξι;

Τι κάνατε; Κλείνατε φώτα και παράθυρα για να δείτε ταινία; Βρικόλακες ήσασταν;

Και κάπου εκεί αντιλαμβάνεσαι το λεγόμενο: χάσμα γενεών.