Romanian house/dance music,και οχι μονο...

πόσο κουφός πρέπει να είσαι για να ακούς τέτοια βαλκανικά σκουπίδια?
tragic!!!
Ηχορύπανση.

tragic!!!
Ηχορύπανση.

Φιλε μου δεν ειναι πολυ ευγενικο αυτο που εγραψες.Σε πληροφορω οτι εγω που ξεκινησα αυτο το νημα εχω περασει απο διαφορα σταδια και διαφορα ειδη μουσικης,και ασχολουμαι επειδη μου βγαινει αυθορμητα αυτο και με εκφραζει και με κανει να νιωθω πραματα και συναισθηματα.Γενικως πλεον δε βαζω ορια στο τι θα ακουσω,αφηνω την ψυχη και το συναισθημα να εχει το λογο.Και ναι,αυτη η μουσικη με αγγιζει και με κανει να νιωθω καπως,οχι ολα βεβαια,αλλα βρισκω κατι το ιδιαιτερο και το ελκυστικο που μου αρεσει και με κανει να νιωθω καπως μαγικα,γι'αυτο και το ψαχνω κιολας.

Καλο απογευμα.

Απάντηση: Re: Romanian house/dance music,και οχι μονο...

Φιλε μου δεν ειναι πολυ ευγενικο αυτο που εγραψες.Σε πληροφορω οτι εγω που ξεκινησα αυτο το νημα εχω περασει απο διαφορα σταδια και διαφορα ειδη μουσικης,και ασχολουμαι επειδη μου βγαινει αυθορμητα αυτο και με εκφραζει και με κανει να νιωθω πραματα και συναισθηματα.Γενικως πλεον δε βαζω ορια στο τι θα ακουσω,αφηνω την ψυχη και το συναισθημα να εχει το λογο.Και ναι,αυτη η μουσικη με αγγιζει και με κανει να νιωθω καπως,οχι ολα βεβαια,αλλα βρισκω κατι το ιδιαιτερο και το ελκυστικο που μου αρεσει και με κανει να νιωθω καπως μαγικα,γι'αυτο και το ψαχνω κιολας.

Καλο απογευμα.
Γιάννη, κακώς απολογείσαι σε κάποιον ο οποίος μπήκε μόνο και μόνο να πετάξει την εξυπνάδα του.

Απάντηση: Re: Romanian house/dance music,και οχι μονο...

tragic!!!
Ηχορύπανση.

Απο ότι βλέπω πρέπει να ήσουν το ίδιο "κουφός" όταν μάθαινες τρόπους......

κυρίως στα Ελληνικά φόρουμ με συγκεκριμένα θέματα έχω δει πολλές φορές αντιπαραθέσεις:argue: π.χ. το θέμα να είναι "επιλογή τηλεόρασης" και από κάτω ακολουθούν δεκάδες μηνύματα στα οποία τσακώνονται ο ένας με τον άλλον αγνοώντας πολλές φορές το αρχικό μέλος που απλά ψάχνει κάποια τηλεόραση...

το ότι θα είχαμε τέτοια φαινόμενα σε καθαρά μουσικό thread με μουσικά clips ειλικρινά με εκπλήσσει !

το θέμα είναι αν μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και ειδικά σε τέτοιες δύσκολες στιγμές να δώσουμε λίγη θετική ενέργεια, κάτι που δε μας κοστίζει τίποτα, δίνοντας λίγο από το χρόνο μας τις εμπειρίες μας και τις γνώσεις μας στους άλλους!:ernaehrung004::guitarist::a0210:

Ολα καλα παιδια,κανενα προβλημα,ισως ο φιλος να μην το εκανε και με κακη προθεση,καλη καρδια,δε πειραζει!

Το θεμα ειναι να κανουμε πραγματα που μας αρεσουν και μας κανουν χαρουμενους :smile:

Εγω οταν ακουω πολλες φορες αυτα τα κομματια... :D αυτο ας πουμε που το ανακαλυψα σημερα... οταν ακουω τη μελωδια που μπαινει στο 0.34... φευγω απο τη γη και ταξιδευω σ'αλλο κοσμο!Δε μπορω να καταλαβω πως με μαγευουν τοσο αυτοι οι ηχοι,με αγγιζουν παρα πολυ... Το θεμα ειναι οτι μου'φτιαξε παλι τη μερα και νιωθω ευτυχισμενος,και γουσταρω,και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι,μη βαζουμε ορια σε οτι μας ανεβαζει ;)

Noni ft. Andy Robert Dj - Glamorous

http://www.youtube.com/watch?v=IFp69yELBkE