Το νημα κοντευει πλεον τις 100.000 θεασεις...
:smile:
Γενικα δε περιμενα οταν το ξεκινησα να φτασει τοσο μακρια.
Προσωπικα ασχολουμαι (ακουω) μουσικη τα τελευταια 15 χρονια και το κανω επειδη μου ειναι συναισθηματικη αναγκη και μου εκφραζει πραγματα απο την ψυχη μου,και ετσι προσπαθω να μη βαζω "ορια" ποιοτητας σε αυτα που ακουω.Οτι με αγγιζει με αγγιζει,οτι και να ειναι αυτο.
Κατανοω οτι η μουσικη αυτη δεν ειναι παντα και η επιτομη της ποιοτητας (παροτι υπαρχουν εξαιρετικα κομματια και εδω),και αν η Αγγλικη ηταν η μητρικη μου γλωσσα πιθανως θα γελουσα και αρκετες φορες,ωστοσο ειναι η μουσικη που με εχει μαγεψει τα τελευταια 2 χρονια...λιγο το οτι τη συνδυαζω με καλοκαιρινες ανεμελες αναμνησεις που ειχα,λιγο η ηλικια μου,που δε θελω ακομα να "αφησω" τα νεανικα χρονια

,λιγο το οτι ζω στην Κρητη,τον πλεον καταλληλο προορισμο για ομορφες καλοκαιρινες διακοπες... η μουσικη αυτη με αγγιζει με ενα μοναδικο τροπο και μου φερνει μαγικα συναισθηματα και εικονες στο μυαλο :smile: ειδικα το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο υφος που θα εχουν καταλαβει οσοι παρακολουθουν το νημα τακτικα,απο αυτα που ανεβαζω.
Ενα αφιερωμενο τραγουδακι λοιπον (το οποιο προσωπικα ειναι απο τα αγαπημενα μου και με μαγευει παρα πολυ) σε ολους οσους αρεσει η μουσικη αυτη,μιας και το νημα πλεον ειναι στην πρωτη θεση στα μουσικα βιντεοκλιπ,μετα το βιντεοκλιπ της ημερας.
Roller Sis - Number 1
http://www.youtube.com/watch?v=bdCElWQIRUE