Romanian house/dance music,και οχι μονο...

Andreea Banica & Dony - Samba

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

PInk Room feat Antonia - Roses on fire

Ruby feat. Pacha Man - Baiat De Bani Gata

Το νημα κοντευει πλεον τις 100.000 θεασεις...

:smile:

Γενικα δε περιμενα οταν το ξεκινησα να φτασει τοσο μακρια.
Προσωπικα ασχολουμαι (ακουω) μουσικη τα τελευταια 15 χρονια και το κανω επειδη μου ειναι συναισθηματικη αναγκη και μου εκφραζει πραγματα απο την ψυχη μου,και ετσι προσπαθω να μη βαζω "ορια" ποιοτητας σε αυτα που ακουω.Οτι με αγγιζει με αγγιζει,οτι και να ειναι αυτο.

Κατανοω οτι η μουσικη αυτη δεν ειναι παντα και η επιτομη της ποιοτητας (παροτι υπαρχουν εξαιρετικα κομματια και εδω),και αν η Αγγλικη ηταν η μητρικη μου γλωσσα πιθανως θα γελουσα και αρκετες φορες,ωστοσο ειναι η μουσικη που με εχει μαγεψει τα τελευταια 2 χρονια...λιγο το οτι τη συνδυαζω με καλοκαιρινες ανεμελες αναμνησεις που ειχα,λιγο η ηλικια μου,που δε θελω ακομα να "αφησω" τα νεανικα χρονια :-) ,λιγο το οτι ζω στην Κρητη,τον πλεον καταλληλο προορισμο για ομορφες καλοκαιρινες διακοπες... η μουσικη αυτη με αγγιζει με ενα μοναδικο τροπο και μου φερνει μαγικα συναισθηματα και εικονες στο μυαλο :smile: ειδικα το συγκεκριμενο ηλεκτρονικο υφος που θα εχουν καταλαβει οσοι παρακολουθουν το νημα τακτικα,απο αυτα που ανεβαζω.

Ενα αφιερωμενο τραγουδακι λοιπον (το οποιο προσωπικα ειναι απο τα αγαπημενα μου και με μαγευει παρα πολυ) σε ολους οσους αρεσει η μουσικη αυτη,μιας και το νημα πλεον ειναι στην πρωτη θεση στα μουσικα βιντεοκλιπ,μετα το βιντεοκλιπ της ημερας.

Roller Sis - Number 1

http://www.youtube.com/watch?v=bdCElWQIRUE

Last edited:
η επισκεψιμότητα του νήματος δεν είναι καθόλου τυχαία αλλά επιτεύχθηκε μετά από πολλή δουλειά!

πάρα πολλά κομμάτια, πολλά από αυτά έχουν γίνει από τα αγαπημένα μας, σας τα έχουμε παραθέσει εδώ για να διαλέγετε!!

FLY PROJECT - Back In My Life

[h=1]Voxis feat. Kamelia - Am invatat[/h]

Last edited:
Και παλι ενα κομματι που βρηκα μολις τωρα και μου εφτιαξε τη μερα... :music-smiley-004:

Τα φωνητικα θα μπορουσαν και παλι να ειναι καλυτερα,αλλα τα instrumental μερη,ειναι στα αυτια μου ενας μικρος ηλεκτρονικος παραδεισος... :smile:

Μαγικες εικονες απο καλοκαιρι ερχονται και παλι στο μυαλο μου...αντε να φυγει σιγα σιγα και ο χειμωνας... :smile:

Deejay Justin ft Jessica - Take Me For A Ride

(Επιλεξτε 480p για καλυτερο ηχο)

http://www.youtube.com/watch?v=py4ief6cd0Y

Sundays Retro:
FLY PROJECT - K-Tinne

βγήκε το βίντεο

Dj Sava - Cocktail